ANDA SEDANG MEMBACA

16

Hey EPL!

Abdul Sokernet Isnin, Februari 27, 2012




Power!


Power!


Power!


Power!

Sokernet mengucapkan tahniah kepada team-team power dalam EPL yang menang minggu ini.

Korunk memang power!

16 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

Menang!

adibeshak berkata...

ada bau busuk la.

W a e berkata...

Power power !

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Eh mana liverpool? Oops..

talkIZcheap! berkata...

hey, hey, hey, hey... I don't like your girlfriend...

top_ace7 berkata...

Ryan Giggs, 900th appearance, scored a winning goal on 90 +2 minutes. Memang Klaseman.

Miziey berkata...

Entri pun POWERR!!

ijan de bunks berkata...

melihat pada perkataan "korunk" aku yakin ni entry hasil nukilan pipiyapong

f.islahi berkata...

entri terbaik gila. 'carling cup mainan budak-budak wales'

Peter Hayes Jr. berkata...

power2. kelab besar epl xlayan sgt piala2 kecik ni.

p/s babi susah betol aksara deme ni

Pet Shop Boys berkata...

Cukup cukuplah kutuk Man U tu...aku yakin season ni Man U boleh menang FA Cup. tak percaya tengoklah cakap aku..

eh Liverpool dah equal man U punya domestic record. Makin butthurtlah fan Man u pada Liverpool haha. Kesiannya...

keli berkata...

Tak payah susah-susah nak kejar EPL. Ada satu je piala tu...Nampak gaya Man City menang piala tu. Pemain utama seperti Yaya Toure dan Tevez dah balik dalam pasukan. Apa lancau yang lain rasa boleh menang. Hahahaha....Pastu kalau masuk UCL pun nampak gaya tak kemana jugak. Sudahnya Barcelona dan Real Madrid jugak nampak gayanya bakal juara.
Kalau harapkan kuda tua jugak nak kena setel memang habis gelap masa depan team korunk.

Senarai ramalan bakal juara
EPL- Manchester City
FA Cup- Liverpool (gua konpiden punya)
Carling Cup- Liverpool(yeaaa!!! Dah menang pun)
Community Shield- ????(ni piala ke pinggan mangkuk kakakaka)
UCL- Barcelona/ Real Madrid
Europa League- Kecuali MU kot...kakakaaa

pejalan kaki berkata...

mana gambar julang piala mana...mohon gambar julang piala

Maman berkata...

Hee..! Power2!

cantona79 berkata...

Ada team tu berjaya menamatkan kemarau 6 tahun dan layak untuk Europa League next season (klu nk ikut league table jgn harapla), tp ada satu lagi team power 'korunk' masih kemarau walaupun telah dipanggil bomoh hujan.

Firdaus Alim berkata...

Mainan Budak2 Wales Ek? Arsenal tggu Sabtu Ni..keh3 Tgok Sape Power..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...