ANDA SEDANG MEMBACA

41

The Magical World Of EuroDisney

Jorji Selasa, Februari 28, 2012 , ,


Bila legend main bola, ini la jadinya!

Orgasm memuncak, tumbukan padu ke udara dan semestinya bolasepak sebenar!
Dah lama aku tak hilang akal bila lihat jaringan Giggsy. Walau aku pasti kemenangan dalam 'Fergie's Time' itu memang dah lama ada dalam DNA Manchester United, terutama Scholsy dan Giggsy, tapi sebagai penggemar bolasepak sebenar, aku teruja.

Giggsy, tearing you apart since 1991!



Makin tua makin menjadi. Tapi celebrate biasa-biasa je



Aku juga turut gembira dengan dengan kemenangan Liverpool dalam Carling Cup.

Aku gembira bila Pakkordi gembira. Bila Zin Molby, pjoe, Jar, Farwalis, KhairilAnuar, Zanbassist..sapa lagi? Aku kurang ingat sikit nama-nama boring ni. kui kui kui. Tapi aku suka mereka akhirnya mengecap nikmat kemenangan dan mereka deserved it.

Poit! Lamo gila tak raso monang cup, walau Mickey Cup, tapi ianya masih satu piala.

Khabarnya, mereka di Anfield tidak perlu menyusun semula kabinet piala, mereka letak piala mickey ni dalam mangkuk Piala Eropah mereka aje. Mungkin sebab piala ni kecik, jadi tak payah la nak ejas-ejas kedudukan piala dalam kabinet. Tu pun nasib baik jumpa kunci kabinet! Last sekali bukak bilik piala ni tahun 2005!

Cuba teka Piala Mickey dalam Cup mana satu?Istanbul laaa poit!

Atau malu la tu.. tapi, 8 kali jadi juara Disney memang magic!

Aku kadang-kadang lucu juga dengan beberapa fakta Disney yang dibuat oleh The Kops ni. Ramai dari mereka sebenarnya supporter tipu-tipu aje. Asal bola, mereka support Liverpool. Asal Liverpool, mereka kata YNWA! This is Anfield. Lain mereka tak tau.

Ok, We won it 5 times! - satu lagi ayat yang mereka hafal.

Ini aku nak tambah beberapa ayat power dan fakta untuk hafalan supporter Liverpool ni. Bacalah, walau membaca itu memang kemalasan anda.

Tahukah anda,

1. Mickey Mouse Cup di cipta dan dipopularkan oleh LFC sendiri keatas Everton - google.!

2. Charlie Adam pecah rekod NASA, menghantar bola ke Bulan dan beliau lakukannya seorang diri! (Fucccckkkkk!! NASA upah 5 ribu perkerja tau takkkk!!!)

3. Untuk perlawanan akhir Carling Cup lepas, History Channel dilucutkan hak penyiaran kerana Disney Channel membida lebih dan mereka juga sponsor utama.

4. Walaubagaimanapun, History Channel dapat semula hak untuk ulangan sampai 2039!

5. Kesemua supporter Liverpool di Wembley sebenarnya sesat dan keliru beberapa jam sebelum permainan. Mereka tak tahu Wembley sebenarnya dah baru! "kali terakhir kami datang, Wembley bukan macam ni" sigh.

6. Decibel check di Wembley mendapati supporter Cardiff lebih tinggi dan power. Supporter Liverpool sibuk ambil gambar dolls..

7. "Saya racist, saya ok" - Suarez.

8. "Suarez racist, saya ok" - King Kenny.

9. "If you cant kick racism out of football, just kick Liverpool" - Mandela.

10. "before the cup, the camera!" - Gerrard.


Tapi yang paling power dan banyak aku jumpa ialah:

"We won it 19 times! Now we are level"

Tolong la.....

Nway, sebenarnya aku suka Liverpool menang dan komen-komen bangang sebab aku memang perlukan inspirasi dan semangat untuk terus mengeji.

41 Ulasan:

j or ji berkata...

Monang!

pakkordi berkata...

Second!

LS berkata...

YAAA! ini baikkk! terima kasih j or ji!

Mohd Farwalis berkata...

kahkahkah

ah sudahhhlahhhh Jorji.

errrr.. sikap keji mana satu lak aku nak petik dari MU ni? ahhh korunk google la sendiri.

yeayyy menang piala! sekarang kita dah sama 19!

YNWA!

Firdaus Alim berkata...

Bukan 2006 ke last Liverpool Menang piala? Boo salah fakta..kah3 tipikal scumshit..FA cup Next? Kah3 YNWA

W a e berkata...

Power Jorji, power !

Hazard Ali berkata...

Mohon POIT.

Peter Hayes Jr. berkata...

mohon ulasan dari pak kordi pasal post ni.

f.islahi berkata...

legend tk perlu celebrate kat camera. legend bangang je buat camtu.kahkahkah

Maman berkata...

Haha.. Classy..~

"pendatang izin" berkata...

hahaha....bdasarkan font, aku bajet jor ji da ready fakta-fakta bangang sblm final carling cup jika Liv menang ataupun kalah..

i wonder fakta bangang ape yg kuar jika liv kalah lak....damn!!

YNWA!

Janjangz berkata...

ade pon ulasan berilmiah. sedap sket membaca.

kobetz berkata...

fakta charlie adams n NASA mmg terfaktab.. kah3...

Kameron berkata...

terima la fakta yg sebenar...vavi le joji ni...jeles lettew

-KingSyahmi- berkata...

"Bukan 2006 ke last Liverpool Menang piala? Boo salah fakta..kah3 tipikal scumshit..."

salah fkata pun, point die korang kemarau piala...oh lupe, tahniah la menang Carling Cup...FA Cup nnt jgn terfakap pulak

Pet Shop Boys berkata...

good luck on FA Cup and Champs League Man U :)

Giggs score fan Man U orgasm,Tapi Gigg sendiri pula tak orgasmn bila score last minute goal. Dia hanya orgasm bila dia 'gentel-gentel' adik ipar dia je.

Euww!

mangifera berkata...

since dah masuk Europa League kan, nak jugak la cakap;

We won it 3 times.

Ada apa hal.

Yang 5 bijik tu baru terkejar 3 bijik, yang 3 bijik ni lama mana nak kena tunggu?

Rio: "Saya skip ujian dadah, saya ok"

Giggs: "Saya main adik ipar saya, saya ok"

Rooney: "Saya main nenek tua, saya ok."

Pak Alex: "Saya dah 5 kali kena ban and bayar denda, saya ok."

Nak orgasm awal2 ni apa hal...rekod Liverpool byk lagi tak pecah tu. Sembang byk tak guna, kalau dapat pecahkan semua rekod tu, then boleh la nak sembang kencang. dah2, syuh syuh...gi training lagi...Liverpool lama dah tunggu Man Utd nak datang pecah rekod Liverpool ni. Boring dah tunggu. Lemah sgt, 22 tahun menanti, baru dapat pecah rekod. Kalau budak baru lahir tu, dah bergetah dah.

RABUN berkata...

kesian... gila terus bila liverpool menang piala..telan pil penenang lah setan.

Makin tua makin menjadi... .kah kah jangan lah sindir konyer lagend sian dia!

"pendatang izin" berkata...

Rio: "Saya skip ujian dadah, saya ok"

Giggs: "Saya main adik ipar saya, saya ok"

Rooney: "Saya main nenek tua, saya ok."

Pak Alex: "Saya dah 5 kali kena ban and bayar denda, saya ok."

TERBAIK!!!

Jorji bukak fakta bangang, kite bukak sejarah lak {yg fakta termaktub lebih dari fakta bangang}:

lu org ada 19, kami org ade 5,8 dan 41...ada apa hal!!!!


YNWA!!

VillaSanc berkata...

"lu org ada 19, kami org ade 5,8 dan 41...ada apa hal!!!!"

nak ckp bangang marah plak..19 tu baru 1 cup..bosan..zzz

talkIZcheap! berkata...

amboi... sebab tak biasa menang piala la kot, emo betul bila menang... masa kalah pun tak emo macam ni, kih kih kih... :p

"pendatang izin" berkata...

"nak ckp bangang marah plak..19 tu baru 1 cup..bosan..zzz"

nk ckp bangang marah plak..kami org 18, beza 1 cup, itu baru 1 cup.."

Liv Menang Menyu emo, kalah pun nanti emo..jiwa kacau korg nyer..kih kih

YNWA!!

rashideeshukri berkata...

"Cantona tendang fans Crystal Palace, kami OK."

"Roy Keane tekel orang sampai nak pencen mamat tu dari main bola sepak, kami OK."

"Uncle Alex boikot BBC tapi tak habis-habis cakap pasal fairness dalam FA, kami OK."

ahhh, banyak lagi la. malas nak cerita. keh keh keh.

Yana berkata...

Ini versi tahukah anda paling bangang!

mrsaxobeat berkata...

rashideeshukri bg komen pling bangang di sini.. pls la grow up kid..

rashideeshukri berkata...

lol butthurter. i bet you're smearing butthurt cream on your ass right now, mrsaxobeat.

problem?

top_ace7 berkata...

Tabik dekat Cardiff bagi saingan sengit.

Firdaus Alim berkata...

Mcm Terbau FA CUP Pulak..Mengyu? Ops da Disingkirkan Oleh LFC Rupanya..Kah3..Salah Tetap Salah..Ingt Nk troll LFC Da Ckup ilmu Tp Salah Fakta

mrsaxobeat berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mrsaxobeat berkata...

LOLOLOL. not me but on ur face rashideeshukri.. all right guys.. sape tau persamaan antara liverpool dengan sardin cap ayam brand? kalau xtau atau buat2 xtau dia mmg liverfool.. haha. U MAD. #trollface.jpg

keli berkata...

Jeles kewwww....entri lu ni memang nampak sangat jeles ni. Slow down man....;-)
Bila scum cuba nak bermain dengan fakta....hahaha. Supporter tipu-tipu dan ikut-ikut ni banyak dari kalangan scum je weeiii. Ini memang fakta. Tapi kat sokernet ni gua percaya sume peminat MU memang true habis. Muahahaha....
Gua dah tak boleh nak gelak joke pasal Charlie Adam. Lambat sangat lu up kat sini. Teruskan semangat mengeji tu. Gua memang suka jorji punya entri walaupun beliau seorang penyokong scum. Love to hate. hahahaa

txx berkata...

aku tgk kadang entri jorji ni ntah pape. tak ilmiah langsung.. tak cerdik. entri nk kaitkan liverpool plak, cubelah wat entri2 terbaik cam Lucius tu ke... bangang tak habis. cari la topik lain. yang ko minat sgt nk study pasal liverpool tu kenape. biar la die. wat la entri pasal manu tanpe kaitan liverpool. adekah ko peminat liverpool?

"pendatang izin" berkata...

Kadang-kadang melayan entri meroyan dan butthurters-butthurters best gak..

Butthurters ni seperti nk berak di dpn rumah bekas gf,tapi taik lupa nk basuh..ek? Oker ker prumpamaan ni..

Sebutthurtest mane pn, Liv da menang satu cup. Get a life!! Go Go Butthurters!
Kata-kata trakhir.... "18"..ek!tak le pakai da

" 5,8 dan 41.."

YNWA!

rashideeshukri berkata...

entah la, mrsaxobeat, gua rasa macam tak kelakar pulak lawak lu tu, sebab dah basi sangat. maafkan gua ye. jangan biarkan sakit bontot sangat tau, nanti bernanah.

dia butthurt kata orang butthurt. tak tau malu betul. kah kah kah.

hADIE berkata...

Mangifera:
"Liverpool lama dah tunggu Man Utd nak datang pecah rekod Liverpool ni. Boring dah tunggu. Lemah sgt, 22 tahun menanti, baru dapat pecah rekod. Kalau budak baru lahir tu, dah bergetah dah."

Bangang ape kate korang tunggu? Mengaku je lah team korang dah tak power sekarang. Kenapa banyak rekod? Sebab team korang pernah power dulu, bukan sekarang. Sebab tu korang ade History Channel.

p/s: rilek kawan2, bangang-membangang ni memang tradisi dalam sokernet. takde sape2 yang butthurt, masing2 saling tanak mengalah. Tu je... =D

talkIZcheap! berkata...

pelik pulak aku kat top_ace... kenapa nak tahniah kat Cardiff sebab bagi saingan sengit? Sepatutnya tahniah kat Liverpool la sebab bagi saingan sengit... kih kih kih :p

yours truly berkata...

Nasib baik ada youtube..bulehlah budak2 looserpool ni tgk game yg dorang penah menang, game yg dorang menang cup dan mengenali ian rush.kot tak, support looserpool psl butthurt dgn MU semata2..kesian...

"pendatang izin" berkata...

1 - ok..carling cup piala mickey mouse. europa league cup apa pulak? piala upin dan ipin? Go GO Menyu!!

2- awat aku tak nampak sorg pun cardiff fan yg butthurt? carling cup ni mcm yg dibutthurted ialah menyu fan?

hairan bin ajaib...

Mr BeLO berkata...

hahahaha..celaka jorji!!bila nak ngeteh??boleh berbalah sambil bertumbuk pasal pak alex..

p/s:psst jorji..gua sekarang full time agent etiqa takaful.bak datang client lu skit!!

Unknown berkata...

Banyak jugak jantan2 Liverpool yang belum matang rupanya. Yang masih perlukan botol dan kain napkin bila masuk blog ni. Gua cadangkan lu sekolah la puas2 kat blog Metroseks.. sesuai dengan muka masing2.
Lepas 20 tahun baru datang balik blog ni.

aKu berkata...

betul punya rasa mcm menang olimpik.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...