ANDA SEDANG MEMBACA

23

Hey Miki!

Jorji Sabtu, Februari 25, 2012 ,

Perlawanan terpenting abad ini diantara Malaysia dan Liverpool akan berlangsung di Wembley.
Pasukan yang berjaya memenangi perlawanan tersebut diberi hak eksklusif untuk merayakan kemenangan tersebut...bagaikan J U A R A !.

Champions of EuroDisney!

Di beritakan King Kenny telah menyenaraikan barisan pemain terhebat mereka ahad ini dalam memastikan piala Mickey Mouse kembali semula ke Anfield. Rata-rata penyokong tegar mereka juga berdebar-debar ya amat dan excited menunggu hujung minggu ini.

Yelah, mana tahan tengok lebih 60 pasukan telah bermain di Wembley, Liverpool tak merasa lagi.

Rakyat yang menyokong gagasan 1Malaysia berdiri teguh dibelakang Cardiff, demi hak sama rata sesama kaum tanpa mengira batasan agama dan warna kulit, Hadhari wasattiyah Ultras Malaya.

Semoga Cardiff menang dan Mickey Mouse diselamatkan!

23 Ulasan:

Mohd Farwalis berkata...

kahkahkah

dulu peminat scums semua kutuk europa league.

kahkahkah

scums... scums...

ammar berkata...

walawey....

talkIZcheap! berkata...

hakikatnya peminat "scums" tidak pernah mengutk mana-mana piala... kami cuma mengutuk apa-apa yang berkaitan Liverpool sahaja...

Selamatkan Mickey Mouse dari Liverpool! :p


p/s: bukan robot...

kobetz berkata...

liverpool masih diberikan keutamaan memenangi piala mikimaus nie kerana cardiff city hanya berstatus kelab, liverpool nie background dia ade sultan kenny.. n cardiff bile2 je bole dibubarkn..

-lawak yg pedih utk ditelan pahit dibuang sayang oleh penyokong 1wales.. enjut bluebird enjut..!! keh3

madarooy berkata...

akhirnya Liverfool berjaya menjejak kaki ke wembley setelah beberapa tahun tgk team lain ke wembley spt portsmouth & stoke city...

azfar hranica berkata...

final apa yang manure dah layak season ni??

keli berkata...

Jealous
1-feeling resentment because of another's success, advantage, etc.
2-showing extreme cupidity; painfully desirous of another's advantages.

Pendidikan Moral di Sokernet oleh gua sendiri. Ahahaaaha...LOLOLOL:D

Apa-apa hal pun gua enjoy game Carling Cup final nanti. Belum menang lagi ye tak..
Semoga MU berjaya di Europa League. Europa je pun ye tak....;-)

hADIE berkata...

dengan pantas fans Liverpool telah berjaya ko butthurt kan...

wakaka! style lah Jorji

derp derp berkata...

classic bindippers bitter

El berkata...

sense of humour and daya penganjingan kau tahap amateur. aku sebagai fan Liverpool langsung tak butthurt, entah tang mana yg pedih tu.

kau ni dah kena sindrom evra ni.

zu berkata...

tang mana yang fans LFC boleh butthurt tu?
manures memang suka pakai perkataan tu la. kah kah.
mikimaus konon. tak tau ke manu pun letak string yang kuat jugak untuk mikimaus ni, tapi tak boleh pegi.

shabrieyzs berkata...

Apa yang aku dapat lihat disini, manures yang butthurt..dah xdpt piala mikimaus,lepastu butthurtkan liverpool lak...aptb..

rashideeshukri berkata...

eleh dengki la tu sebab kitorang dapat main kat final. keh keh keh.

Berbo berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nik Saiful Anuar berkata...

jgnlah kerna karma menganjing ini menjadikan Man U cupless this season, sekian

YNWA

Tuan Menara berkata...

Entri bodoh..
Nampak sangat jeles..

kardio berkata...

Saya ada teka-teki untuk abang-abang senior di sini:

Bilakah pengulas pasukan menyu akan buat entry mengenai pasukan lain?
A) Bila pasukan bangang mereka kalah di gelanggang sendiri
B) Bila mereka rasa diri sendiri bangang

Firdaus Alim berkata...

Sebenarnya ayat piala mikimause ini keluar selepas scums kalah dengan crystal palace..what? yup..kalau scums menang nescaya tidak keluar..anyway..lfc steady je..untung2 menang piala fa jugak khahaha...

Firdaus Alim berkata...

Nevertheless Wembley 2 dikatakan second home of lfc..xde plax dgr second home of mu..jauh sekali second home of chelsea..Second home 2 bhai

hADIE berkata...

owh... tak butthurt ke?
hahaha... cool...

hahaha...

RyuJi berkata...

den ucapkan solamat bojayo kek kem liverpul...jgn lupo bawak map, tak pon tengok sign board boto2x..kang ado yang sosat kang..sapo nk nolong...

kalo kalah mmg stok bahan sopanjang hayat...peegghhh risiko bosa...

hADIE berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hADIE berkata...

RyuJi,

Liverpool mesti menang punya takat lawan Cardiff City tu. Heh!

Tapi kalo kalah pon apa ada hal, dah ade 7 kali rekad juara League Cup kot...

Katanya Wembley tu "second home" Liverpool, senang-senang bole datang lagi... Muakaka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...