ANDA SEDANG MEMBACA

24

YNWA!

Abdul Sokernet Rabu, Februari 22, 2012 ,
Persetankan bola sepak Malaysia.

Ayuh kita menyokong bolasepak England!

God Save The Queen!

Hail Roman Abramovich!

Kah kah kah kah!

24 Ulasan:

LS berkata...

kah3

redzabes berkata...

FFUUUUUUUUU!!!!!!

Mohd Farwalis berkata...

kahkahkah

baru la ada peluang menang Champions League. kesian habis berbilion tak memenang............

Nwx berkata...

Benitez sorang je yang mampu mengoptimumkan bakat torres. Tu pun kalau still ada bakat la. Keh keh keh

Pet Shop Boys berkata...

semua pengurus yang pernah urus kelab England suka dengan England ni...banyak parti,gaji banyak, audience sing a long, dan yang penting, takde perkauman...:)

cantona79 berkata...

Mr. Issaa facht kembali? Wow this is good. Just ask Torres.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Mohon Pipiyapong menjadi Presiden Persatuan Bolasepak Pahang dan menyerap Arsenal FC ke dalam Pahang FA!

JackTropicana berkata...

Klu benor le yop ni ganti AVB, mmg Torron bakal mganas..Chelsit power cuma kena buang si rasist Terry-Perry tu.. Keje nak taruk awek org je.. tu yg game jhanam..Aku pun dah letih tgk aksi Mr Bean si AVB tu..Asyik mcangkung nk berak je.. xde tokoh Maal HIjrah lansung..

Maman berkata...

Adui.. Benitez? Better Frank Rijkaard. Puii..! Chelsea will come good, Faith never change.

Abdullah berkata...

Sebagai penyokong Chelsea gua rasa major problem dia bkn dkt AVB nih..

Walaupun taktik beliau macam hampeh pun ada tapi..kepada pemain tua bangka jgn la jadi tua tak sedar diri...

keli berkata...

Hehehe..ok juga dia ni pun. Berpengalaman mengurus kelab paling power iaitu Liverpool sudah cukup untuk melayakkan diri dia sebenarnya. Muahahaha....
Tapi bila bercakap pasal Chelsea Jose Mourinho pun tak boleh menang UCL jadi pengurus kat Chelsea. LOL:D

Akhir kata sila buktikan anda bukan robot. Macam sial sampai nak kena taip sampai 2 perkataan pulak sekarang ni.

talkIZcheap! berkata...

sokernet racist, tak nak bagi robot komen... LOL!!

JackTropicana berkata...

Dengan Napoli pun kena lagi..
Mmg sah si AVB ni punca.. bistu nak salahkan sape lg..? player ikut arahan coach..

p/s : x gemar nak follow 2 perkataan juga. rasa mcm ikut perintah computer lak.. padahal computer ni aku yg beli! kbai!

Hazard Ali berkata...

aku rasa robot pun takleh nak baca perkataan ni. pffttt...

Cubaan Pertama : GAGAL
"stOIBeR tocil"

Cubaan Kedua : Tak tentu lagi
"ipeen screet"

Maman berkata...

Haha.. AVB dah try nak 'moden'kan formasi & taktikal 4-3-3 Chelsea ni. Masalahnya, yg disuruh tu player2 so called STAR tu xnak ikut, mmg susah nak menang la kan. Jd, kenapa player2 Porto leh main mengancam tahun lepas? Sebab ikut arahan & bila dpt main 1st eleven, buktikan u can consistently win your manager for many games ahead. Ni x, dpt 1st starter pun xleh hrp, dpt dok bench pun menyalak, hrp gaji je beso. Aku rasa players "TUA" Chelsea xleh nk main laju dah, itu yg xpuas hati, pulak ada kes Terry yg simply bangang tuh. Bnyk impak buruk secara langsung atau x. Better RA keep AVB la. Experience will get better by time. That i most believe in life!

top_ace7 berkata...

Abramovich idamkan champions league je. So bawak masuk Benitez tu relevan lah. Kah kah!

JackTropicana berkata...

Kena amik at least 1 year..form team muda..beli la sikit lg..ganti Playboy Terry tu..Lampard skrg tenggelam by Mata..perlu winger yg bgus.. Chelsea o0 Chelsea.. jgn jadi mcm Arsenal udahhh... Ke laut ....

Katok berkata...

@JackTropicana bodoh

JackTropicana berkata...

Katok: I had fun with your mom last night.. Superb!

Saiful Haziq berkata...

harap dengan mempersetankan bola sepak negara boleh memperbaiki mutu lah kot. siapa yang ajar ntah...

flamez berkata...

Baik suruh robot sahaja sokong bolasepak negara. Haha.
Aku rasa idea melantik Benitez sebagai pengurus Chelsea patut dipertimbangkan. Jika kita tengok di Liverpool pemain seperti Kuyt, Torres, Alonso, Agger, Skrtel, Glen Johnson, Lucas dan Bellamy merupakan pemain yang dibeli oleh Benitez. Kalau nak dibanding dengan pemain yang dibeli oleh Kenny Dalglish aku rasa Benitez lebih baik dan buat masa sekarang hanya dia yang masih menganggur. Pengalaman dalam EPL juga memberi kelebihan berbanding mana-mana pengurus lain.

Ok komen aku membuktikan aku bukan sebuah robot. Haha

JackTropicana berkata...

Sokong kata2 Flamez..
Menunjuk ciri yg Flamez ada pngalaman dgn EPL.. blh calonkan gak utk ganti AVB.. ahaha..

* Suka sikap org yg mberi pendapat dari sikap org yg hanya tahu mngutuk..kbai!

Nik Zulkhairi berkata...

bangkai. robot marah x leh komen.

Ajiz Nasution berkata...

tukar manager tak sudah2.. baik tukar player2 tua tu.. terry, lampard, malouda, essien dan drogba lebih sesuai main utk kelab2 china league..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...