ANDA SEDANG MEMBACA

13

Kick Liverpool Out Of Football

Jorji Khamis, Februari 09, 2012 ,
Tahukah anda, sebab sebenar kenapa Sokernet blogspot yang original ini di tutup selama beberapa hari?

a. Adakah kerana Arsenal menang 7-1 tetapi tak siapa peduli lalu Pipi marah dan tutup blog?

b. Adakah kerana kalah vote dalam Social Media Awards 2012 lalu merajuk?

c. Adakah kerana 2 assist Howard Webb kepada Rooney menyebabkan Lucius emo lalu tutup blog?

d. Adakah kerana cuti Thaipusam?

e. Atau adakah kerana gejala rasuah bolasepak Malaysia yang tidak mampu diselesaikan sampai bila-bila?

Aku tertanya-tanya juga lalu melakukan siasatan. Setelah menyiasat dan berbincang dari hati ke hati dengan Pipi di Demajew, maka aku pun mendapat jawapan sebenar.

Sokernet ditutup kerana kembalinya Racism kedalam bolasepak sejagat!

Sokernet secara rasmi menolak racism dalam bolasepak, justeru sebagai tanda protes terhadap kembalinya Racism kedalam bolasepak dunia, Pipi menutup Sokernet dimalam pasukan yang mencintai racism bermain. Terpuji betul langkah ko Pipi. Aku ingat kau marah sebab Arsenal menang besar tapi orang tak ambik pot. Aku silap!

Apa kau buat ni setannnnnn?


PTUIIHHH!!!

13 Ulasan:

shra:) berkata...

kah kah kah Pipi FTW!! Hidup Pipi! Padanlah Twitter tak berbunyi

zulhilmi berkata...

ingin ku gigit gigit pipi mu...kah..kah..kah..

asrap virtuoso berkata...

Pipi for President!!

speedrider berkata...

lepas bukak balik pun 3 orang aja komen? tu pun bukan pasal tutup blog? aisehhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ia umpama maradona kembali bermain untuk Melaka.

rashideeshukri berkata...

patut la kalah undi Social Media Awards tu kalau macam ni punya perangai. kah kah kah.

Junaidi Mohamed berkata...

Kah Kah Kah Kah.... Pipi FTW dan memang aku sokong kalau yang anti racist ne

Ajiz Nasution berkata...

owhhh.. pasal tu ke? aku ingatkan howard webb upah hackers kasi ubah url sokernet..

keli berkata...

Sebagai sebuah blog memihak MU, Sokernet patut ditutup kerana Neville seorang yang gay, Rooney suka layan nenek, Giggs main dengan bini adik dia dan Evra meroyan orang kata dia hitam padahal memang dia hitam macam negro. Memang tak senonoh betul. Kah Kah Kah.

Lepas ni gua harap Suarez gigit telinga Evra pulak.

Pipiyapong Abdillah Hamzah berkata...

Kakakaka cilakakkkk

-KingSyahmi- berkata...

aku ketawa terbahak2 bila baca komen keli

Maman berkata...

Haha.. mcm CIi je siak.. Serius gua rasa mmg terbaik. Nasib si J.Terry pun xpasti dgn @Pipi.. Silap2, lepas ni semua gambar JT & Suarez jd karikatur je atau kene banned... Hahaha

zu berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
zu berkata...

tapi aku rasa sokernet ini akan ditutup sementara atas sebab yang melangkaui nama rasicm tu.
mungkin jorji dah terbau-bau kekalahan yang bakal dialami di lubuk sendiri. siapa tahu?
langkah selamat, isytihar tutup dulu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...