ANDA SEDANG MEMBACA

13

Don't Mess With The Yob!

Lucius Maximus Khamis, Februari 09, 2012 , , ,




Tahniah Yob kerana klasemen di Liga Super. Ajenye ye!



Pahang mana? Pahang?

13 Ulasan:

Mr. Schomey™ berkata...

pahang season depan klasemen la.

hantuLongkang berkata...

amboi yobs...jangan letih dah la sabtu ni...tau la tenaga seladang...tapi kat stadium bawah laut nanti, dapat ke bernafas sempurna?..lagipun t-team guna 10% je tenaga lawan jang :D..

//jeng kleng ngat baiano mmaing setara tu..berat 66..suh buding scout orang laing pulok..miahahah

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

amboi~ bukan main merajuk lagi bila blog mat rempit menang ye. hehehe. nanti gua belanja kue teow.

nasib baik yob menang, kalo tak, lagi panjang rajuknye nanti..

kehkehkeh!

yee berkata...

dah habis pms?

mooie berkata...

amboi dah menang kedah. haha

Jeffry berkata...

sin chan!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Tahukah anda, bagaimana untuk mengenali sebuah pasukan bolasepak yang 'POWER'?

Pasukan bolasepak yang 'POWER' ialah pasukan bolasepak yang mampu menjatuhkan pasukan lain dari takhta liga dan mampu menghidupkan sebuah blog yang telah mati hanya dengan satu kemenangan dalam perlawanan liga.

hellghast berkata...

amboii bukan main majuk...kahkahkah

Hana Ahmad berkata...

alalala tomey2 majuk gittew..

Tak Yobs langsung..

Amirul Rashid berkata...

Tahukah anda? Yob power!

GGMU berkata...

patut la kalah dgn blog rempit. lemah & kuat merajuk. mcm pompuan.

John Labu berkata...

power2..kejor yeop kejor..

Fitri Sinan berkata...

johor fc ke-8. peh POWER!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...