ANDA SEDANG MEMBACA

27

Sasaran Pembelian Chelsea Untuk Musim Panas Nanti

Lucius Maximus Isnin, Februari 06, 2012 ,



Untuk perpindahan musim panas nanti aku harap AVB dan Roman Abramovich bersedia untuk memecah bank bagi mendapatkan khidmat pemain di atas.

Kalau duit dalam bank tak cukup, boleh jual Nando Torres, Super Frank dan Captain Marvel untuk kaver.

Tak cukup juga, kita jual Stamford Bridge.

Pemain berkaliber seperti di atas sangat-sangat diperlukan. Cepat sebelum Arsenal beli dulu.

27 Ulasan:

Aie Isa berkata...

Lagi sorang, Chris Foy.

Kalau dapat dua2 memang invincibles sampai kiamat!

top_ace7 berkata...

Ingatkan Henrik Larsson tadi.

i'msosupernotcool berkata...

hmm.. power die ni.. power..

John Labu berkata...

hancing webb

kobetz berkata...

kamon la.. carik la modal laen.. luci.. aku tau ko berkemampuan lebih dari ini..kah3..

GGMU berkata...

wah salahkan Ref. kui kui kui.

Arsenal gamerz berkata...

haha korang perasan x Phil Dowd dok sebelah Alex ferguson.

Nizam berkata...

shit man!webb is man u 12th man!

Hazard Ali berkata...

Haha. Kitorang just ada 12th man, while u guys have your 12th and 13th = Evans and Ferdinand. Fair enough. No?

Myth3fy berkata...

Evan ngn ferdinand masa training banyak main telo. masa permainan sebenar mereka terbawa-bawa pulak. tu yang tak dapat bezakan bulat telo dgn bulat bola. nasib baik webb pantas memperbetul keadaan tak sepatutnya. kalau tak, risau klimaks atas padang je.

treacher berkata...

Hazard ali, ko memang bodoh

Putra berkata...

@treacher

ko baru tau ke fans m.u kebanyakannya bodoh?

GGMU berkata...

banyak betul ABU ABU yg butthurt ni. kesian.

come on..ref is part of the game. terimalah seadanya.

jgn lah terlampau sissy disebabkan Man Utd disayangi oleh pertubuhan referee sedunia.

kalau tak tahan, tukar channel..dengar Shebby Singh mengarut. mungkin lagi sedap agaknya.

kroulshawn berkata...

liverpool xpayah beli pun player ini, sebab ada dia pun belom tentu menyu menang... kuakuakua...

Nik Saiful Anuar berkata...

Kroulshawn, +1

Darus Interferon berkata...

lain kali main bola tak payah pakai kaki, pakai jer referee.

Danzat berkata...

2 Game, 4 Penalti...
Team lawan MU memang kasar? atau player MU memang lembik..

word verification
"mati olla"

Ajiz Nasution berkata...

Webb memang pundek.. Foy pun dah sama ikut pundek.. tapi yg paling pundek ialah Torres, bila dah ada peluang dia sia2 kan..

yours truly berkata...

ni je ke alasan takleh menang

keli berkata...

Howard Webb is Man of the match. LOL:D

catching moments berkata...

runi xbagi dia petua nak tumbuh rambut ka

Asyraf Abdul Rahim @ Acap Abdul Rahim berkata...

Howard Webb nilah kepala bana yang sebana-bananya!

rashideeshukri berkata...

gua harap King Kenny dan John Henry pecah tabung babi (piggy bank) untuk dapatkan dia ni jugak. bonus kalau boleh dapatkan Phil Dowd dengan Martin Atkinson jugak.

Hazard Ali berkata...

Laa.. aku memang bodoh pun. Baru tau? Durhhh...

talkIZcheap! berkata...

tak payah beli player puluh-puluh juta tapi takleh score... tapi kena bijak 'beli' player ke-12 macam ni... sebab tu lah MenYU juara, dan team lain kekal bodoh! wakakakak!!!

trevor berkata...

ooo patutlah man utd banyak kali menang. rupanya sebab dia ni. hmm...

Maman berkata...

Coward Webb mmg boleh join Chris Foyo. Tp aku rasa, Fergie BEP dah tarah semua Refs & FA skali. Masakan nampak sgt tolongnya. Tolong clean FA sebelum jadi mcm Serie A season 2000-2004. Ape bookie labur duit bnyk sgt ke kat FA sekali? Ape pun, goal Mata dari Torres's cross mmg MANTAP. Mcm main Winning 11 sial.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...