ANDA SEDANG MEMBACA

29

Adakah Suarez dive?



Arsenal menang ke atas Liverpool bukan hal penting. (Arsenal menang 8 gol pun tidak memberi apa-apa erti dalam bolasepak inggeris) tetapi kemenangan Arsenal malam ini lebih bermakna kepada manusia sejagat dalam menentang pencinta racism.

Adakah pencinta racism melakukan dive?
Jawapannya YA!
Adakah berlaku sentuhan diantara penjaga gol dan pencinta racism?
Jawapan YA!

Dimanakah ILMIAHnya persoalan tadi?

Susah juga nak cari jawapannya, tapi pencinta racism telah terlalu banyak melakukan dive, play acting dan iklan gigi di atas padang. Secara IlMIAHnya, kaki pencinta racism harus dipotong!

Apa bana ilmiahnya yang boleh dicari dalam entry Sokernet?

Bincangkan!


29 Ulasan:

Firdaus Alim berkata...

Kira Senang gini Je La..Ref Ade Kan? Kalau Ref Tiup Wisel N Bagi Penalti Mknanya bukan Dive..Kalau Ref Wave Play On Mknanya Dive..Senang?

yee berkata...

dah orgasm ke bang..kahkahkah

Lion-O (Thundercats) berkata...

mcm ni lah senang..liverpool kalah...

j or ji berkata...

orang lain main,orang lain orgasm ni bukan budaya kita.

lang berkata...

Sebab suarez pepek

Hazard Ali berkata...

Kah kah kah.. sejak bila plak Kop Kop ni percaya Ref pulakkk...

Qj_14 berkata...

jadah apa rabbit nih banyak berlakon wat iklan ubat gigi plak tgah2 pdg tuh..

pakDin berkata...

"mcm ni lah senang..liverpool kalah..." Lion-o

I LIKE THIS...WAKAKA

f.islahi berkata...

masalahnya sebelum sentuhan berlaku lagi suarez dah nak dive.klu tk puas hati.mohon ulasan dari pipiyapong puleks hehe.

adijaya berkata...

"ANFIELD is ours" - Alex Song

kudis berkata...

kaki ku di gigi arnab

ijan de bunks berkata...

kan pak kordi dah rancang nak bagi arsenal menang. taknak biarkan orang iri hati dengan kejayaan liverpool menang cup.

kejadah apa?kahkahkah

keli berkata...

Gua dah bincangkan tadi. Itu bukan dive tapi adalah untuk mengelakkan kecederaan serius. Macam tim kegemaran lu selalu buat tu kan...Ok negritos. Ada faham?

kobetz berkata...

baru skang percaya ref? baru skang percaya dive utk protection.. keh3...
jilat balik ludah kamu kopites..

tweet ringkas dari madrid, CR9..;-p

Frankie cokeupthenozza berkata...

yela suarez dive
liverpool kalah
arsenal power.

ni jawapan ilmiah drp aku

Pet Shop Boys berkata...

Liverpool kalau kalah sampai 3 post keluar. kalau Chelsea kalah, Man U kalah...semua lari, lansung takde post.

tukarjelah nama blog ni ke sokernet pro Manchester United hehe

missus vidic berkata...

bukan sebab pro Man United...tapi sebab Liverpool memang tak best..

sood berkata...

jeles le tu...butthurt

zu berkata...

awal-awal lagi pak kordi dah keluarkan entri nak bagi kalah.
tak dapat lagi?
alaa kira ini boleh dinamakan macam balas budi la.
itu hari kan ke lfc dah sebat arsenal kat emirates dua bijik.
apa ada hal.
rasa macam nak jugak petik kes welbeck dgn branislav tempoh hari.
tapi kang orang cakap aku ikut sama makan taik macam kutu manures plak.
haiisshh.

razif berkata...

komentar Butthurties langsung tidak menyokong sebab musabab kekalahan King Konek tim.

Mengaku je la kalah.Kan senang

talkIZcheap! berkata...

sedih pulak aku dengan fan Liverpool ni...

seperti komen Hazard, "baru sekarang nak percayakan ref?"

Dah tu katanya Pakkordi dah awal-awal tulis kononnya nak bagi Arsenal menang? So korang in percayakan Pakkordi ke, percayakan King Konek? In Pakkordi we trust??

Dan dari entri Pakkordi tu jugak, aku rasa korang semua mengabaikan ayat terakhir dia iaitu:

"..ygolohcysp esrever deedni si siht, seY"

Kesian Pakkordi, penat-penat tulis, takde sape pun yang paham kecuali mungkin, aku, fan MenYu... kah kah!! Ironi...

Dan buat PSB, kalo Liverpool kalah tu, semua author tim lain yang keluarkan entri... cuba kalo time MenYu kalah, author tim Liverpool pulak keluarkan 2,3 entri pasal tu... salahkan author tim sendiri la, jangan salahkan sokernet pulak, kah kah!!

Last but not least: Kira Senang gini Je La..Ref Ade Kan? Kalau Ref Tiup Wisel N Bagi Penalti Mknanya bukan Dive..Kalau Ref Wave Play On Mknanya Dive..

Kalo dive dalam kotak penalti, kena la bagi kad, mana boleh wave play on je... baru tengok bola ke apa??

keli berkata...

Say nanananaaa...

zu berkata...

aku rasa, manager mana-mana team pun akan percayakan ref, kalau lawan dengan mana-mana team.
kecuali kalau lawan manu.

f.islahi berkata...

haha fan liverpool butthurt. kesian. buat fan liver yang bangang mcm suarez, 'ygolohcysp esrever deedni si siht, seY' ni adalah backwards ok. sendiri paham lah ehh.

Mambang Tanah berkata...

Aku rs fan lain or nk lg spesifik fan MUnyet yg lbh2 sakit bontot xkira liverpool menang or kalah ni.liverpool xbest? Smpai 3 entry up ni,xbest lg?kehkehkeh..kalah menang,kami ttp rilek,tp cuba klu fan team lg satu tu kalah,ha...tgkla dia punya meroyan nnti...hehe

ezham berkata...

dive utk elak kecederaan lah sangat. Yang terus angkat tangan mintak penalty tu menatang apa? tak habis bangang fan loserfool nih.

yours truly berkata...

jangan dilayan sgt budak2 liverpool ni

Maman berkata...

Tapi paling syok, aku tgk Sakuratel buat 'Monkey Toss' kat Ven Pershit. Mcm WWE pun ada. Hahaha..

Mr BeLO berkata...

ini jawapan ilmiah saya:

Suarez mencuba nasib.Suarez tau tindakan divenya ada 3 pilihan 33.33% utk dpt penalty,33.33% utk xdpt penalty dan 33.33% utk dpt kad.

apabila ref meniup wisel utk penalty maka suarez dgn gembira kononnya telah memberikan liverpool 50% utk gol dan 50& utk tidak gol.

Di sini TEORI PEMBOLEH UBAH telah diambil oleh Kuyt.oleh kerana kuyt seorang player yg punya semangat juang yg tinggi,beliau tidak mahu liverpool dicop "dpt gol punca lakonan suarez".jadi beliau telah memberi 3 pilihan semula utk dirinya 33.33% gol,33.33% xgol dan 33.33% dimaki peminat..so beliau memilih utk TIDAK GOL.. kesimpulannya Kuyt berjaya menyelamatkan maruah liverpool dari terus dihina lebih teruk berpunca dr sikap suarez yg kurang profesional..sebab tu muka Kuyt selamba kodok jek bila tak gol..

KUDOS TO KUYT!!

diharap dgn jaweapan ini dpt memuaskan hati peminat liverpool dan penyokong kuat Kelab Anti-Divers.

Sekian.

ex-president Majlis Tindakan Intergriti Pemain Liverpool(MTIPL)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...