ANDA SEDANG MEMBACA

15

Koleksi Peribadi Abdul Untuk Dilelong




Abang ingat nak jual lelong benda ni. Bukan senang nak jumpa merchandise Liverpool sebenarnya. Kelab jenis Mickey Mouse ni takde market. Adidas pun dah tak mau buat jersi Liverpool dah.

Sesape yang berminat, boleh emel ke mickeymouseclub@gmail.com dan letak harga korunk. Harga bidaan bermula dari 5 kupang. Kondisi barang masih baik, cuma ada kesan kotor kekuningan tang bontot, abang tercirit hari tu masa tengok final Mickey Mouse Cup.

15 Ulasan:

f.islahi berkata...

haha tk kn satu baarang jee?lain lain hehe

rashideeshukri berkata...

dah takde modal ke Abdul? mentang-mentang la timnas faveret abang dah kalah semalam dengan Bilbao.

SM berkata...

nampak macam kesan semen.

Miss Reader berkata...

Makin lebat pulak bisness Abdul ni. Blue Ocean brain-storming ke?

KayuUkur berkata...

Typical Abdul....kalah je nak rage ngan liverpool butthurt smp tercirit....sapu byk-byk sket lube saifool tuh hahahahahaha

Wahni Rizal berkata...

up la crite manu kalah..kahkahkah

pjoe berkata...

Lame

Melody berkata...

Abang Abdul ada masalah mental i rasa.

AimYou berkata...

fan liverpool ni pesen panas bontot. lagi-lagi rashideeshukri tu. takde modal apa nya post macam ni? lu tengah panas bontot kan? kahkahkah

ZAMZAMMILZAIN berkata...

bosan.

Frankie cokeupthenozza berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Frankie cokeupthenozza berkata...

calvin klein tu branded punyer,
msti abdul x jumpe spender brand liverpool trpksa tulis je kt spender sndiri hahaha xD

RABUN berkata...

kesiannnn.......

rashideeshukri berkata...

gila apa AimYou ni? orang lain dok kondem post ni, lu sorang je yang backing Abdul ni. ada masalah mental ke? ke rage sebab team lu kalah dengan Bilbao?

flamez berkata...

Pengotor betul Abdul tercirit lepas tu tak basuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...