ANDA SEDANG MEMBACA

31

Dua Jenis Bangang

Pipiyapong Abdillah Hamzah Jumaat, Mac 09, 2012 ,
1. Bangang yang berpiala

2. Bangang yang berduit.


Sebenarnya ada lagi satu jenis bangang bernama 'bangang yang gila' atau 'bangang gila'. Tapi malas la gua nak sebut.

31 Ulasan:

lara nur berkata...

cilaka. apasal yang berpiala pun nak bangang!

kaki keras berkata...

Kah kah kah!!!!

atan berkata...

takpe biar gua sebut pipi...

read my lips...LIVERPOOL!!


kah kah kah...!!

Mazhar berkata...

ulasan yang padat,tepat dan menjaga hati pihak bangang ketiga

LS berkata...

bangang yg tak berkesudahan mcm arsenal ada tak?

txx berkata...

atan cam bodoh je. xde liverpool langsung kot.

Fahmi Ismail berkata...

Amboi amboi Pipi...mentang-mentang team Pahang tengah 'power' sekarang, eksen la tuuu

yours truly berkata...

Pahang tu nk kira bangang mcm mana pulak hahah

Pet Shop Boys berkata...

Pleaselah jangan kutuk Man U..nanti orang Man U marah. Kita kan kena jaga hati fan Man U.fan Man U ni sensitif.

Kalau nak kutuk,kutuk Liverpool please....Pleaseeeee...

Arsenal gamerz berkata...

Menyu mmg bangang selamanya walaupun 19 kejuaraan hahahaha

Melody berkata...

Bangang yang gila atau bangang gila tu mesti Arse kan. :p

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Kenapa bila bibir gua baca bangang gila serta merta otak gua tafsir Liverpool. Kenapa ye?

Hazwan Arif berkata...

Liverpool

Melody berkata...

Eleh, dengki la tu.

tukang sapu berkata...

'bangang yang gila' atau 'bangang gila' itu mesti bukan liverpool sebab jadah apa pasukan yang sudah menang piala tanpa perlu main di eropah atau berebut singgahsana liga perdana inggeris dikategori-kan sebagai bangang.

Frankie cokeupthenozza berkata...

gmbar 1st tu lah yg pling bangang kot, kononnye lpas trsingkir UCL, nk mng europa, dgn athletic bilbao pun xleh mkn, tu pun kt tmpat sndiri kna 3 gol.

mcm nilah, fulham pun prnah msuk final europa, psukan 'mid-table' liverpool pun da prna smp semi final, nk tgk sejauh mane je 2 psukan bangang manchester ni mmpu brsaing dlm europa ni....keh3

Blueheart berkata...

satu lagi jenis bangang adalah PIPIYAPONG dengan entri bangangnya..

Pipiyapong Abdillah Hamzah berkata...

Amboi marah nampak? Kakakaka

Firdaus Alim berkata...

Bangang Mane Boleh Dikaitkan Dengan LFC..Sacred Club 2..Kah3..Selain LFC memang bangang..

yzdz berkata...

Bangang 8-2

Miss Reader berkata...

Kelab yang eternally bangang tu memang harom disebut!

Abah Kau berkata...

elelelelee laa ba bangang ba bangang,
elelelelee laa ba bangang ba bangang.

el-tigre berkata...

Kelab yang melacur di malam jumaat waktu malaysia longlai di laman sendiri.di bedal athletic bilbao.

yuslok berkata...

lagi bangang apa hal ramai sangat yang sakit bontot ni?

fairulfaezwan berkata...

krek krek.fan menyu memang kuat buthurt,baru bapa patah pipi up entry,kalau 1 esei aku rasa fan menyu boikot entry pipi terus.kah3.GGMU!gay gay menyu

razif berkata...

menang tapi hakikatnya kalah..

lagi bangang kut.

Dark Mars berkata...

Kah Kah Kah.. Aku dah cakap, fan menyu ni jenis yg x boleh kena bahan.. butthurt sesangat! kesian yer..! tapi, memang bangang pun main hari khamis pagi jumaat,di kala pelacur pulang dari menyundal! kah kah kah

flamez berkata...

Bangang yang berpiala. Ini sangat tidak masuk akal.
Bangang yang berduit. Ini ada betul.
Walaupun tak minat pasukan Liverpool tapi buat musim ini hanya tim ini ada piala buat masa sekarang walaupun hanya piala mickey mouse.
Tapi piala mickey mouse versi Eropah pun Man United tak boleh nak bersaing juga. Mungkin SAF mahukan piala jaguh kampung iaitu EPL lagi pada musim ini.
Aku harap English punya kelab mampu lebih bersaing pada musim depan di peringkat Eropah.
Buat Arsenal trofi mereka hanyalah sekadar mendapat tempat di UCL. Ini adalah lawak dibuat oleh Arsene Wenger. Semoga berjaya mempertahankan RVP.

Meijie Enrique berkata...

tergerak hati nak komen..... keli tak bangang k? hmmm....

talkIZcheap! berkata...

mohon bangang tak bermanager...

flamez: tak boleh bersaing atau tak mahu bersaing? Ha... cuba tengok bola dengan mata hati jugak kadang-kadang, keh keh :p

pokdegrunge berkata...

hahahaha..gile babi entry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...