ANDA SEDANG MEMBACA

19

Match Preview - Kops Vs Arsenal

Ahmad Fairuz Jumaat, Mac 02, 2012


Nampaknya, semakin ramai orang membenci Liverpool kerana power sangat. Ada yang tidak habis-habis melenting bila kops menang lawan team yang tiada kena mengena dengan mereka. Iklan insuren yang tidak bersalah menggunakan pemain Liverpool sebagai model pun dikatakan rasis. Tetapi yang paling menyedihkan sekali, sudah ada kawan yang tidak mahu menegur lagi.

Demi menjaga hati orang-orang seperti ini, saya harap Liverpool kalah kepada Arsenal di Anfield esok. Demi kawan .... demi sahabat saya... you'll never walk alone.

#YNWA ./

.ygolohcysp esrever deedni si siht, seY

19 Ulasan:

kakiberita berkata...

betul tu. diharap abg abdul bolehlah siap sedia apa yg patot untuk memaki hamun kami disini.
jika itu yang terbaik buat abg abdul. kami rela saja.

tapi diharaplah kiranya kata2 bahan atau maki tersebut meninggalkan kesan yg dalam. kerana jika kurang dalam biasanya kami buat2 biasa saja. lantas kami tidak akan belajar dr kesilapan.

diharap abg abdul lebih berusaha keras.. dan jgnlah menghampakan kami dgn teguran yg biasa2..

Hazard Ali berkata...

Mohon ludah kawan yang tidak mahu menegur lagi itu.

Fair Play lah, bangang!

hantuLongkang berkata...

cis...berani ko bagi evra pakai jersi suarez...

kami orang2 rasis membantah tindakan pakkordi yang mencabul hak asasi orang2 rasis..ayuh kita adakan Himpunan Sejuta Rasis 3.2.21110 selepas solat jumaat nanti!!

Mohd Farwalis berkata...

mohon Abdul Sokernet yang bangang kuatkan lagi usaha-usaha macam ni.

i feel safe la la la.

aranhellstorm berkata...

Mohon kalah supaya kita terus dijadikan modal cerita. Kehkehkeh

Hidup ketuanan hispanic!

pakkordi berkata...

Melampau dah fans kop ni..

hantuLongkang berkata...

@pakkordi:
ya..memang melampau..lebih melampau dari evra nampaknya :D

Toby Woby berkata...

Lek lek sudaa. Stay positive je~ I feel safe la la la~ FUMU

Pet Shop Boys berkata...

Arsenal aku paling cuak...Man U kacang je bagi Liverpool.Arsenal susah nak makan.

Jangan ragu-ragu nak bahan Arsenal.
Arsenal mana ada fan pun kat sini. Semua fan Arsenal dah tukar support Man U...

ijan de bunks berkata...

bace komen2 PSB macam nak gelak pon ade.

kamon la once a gunners always a gunners

takde makna nak lompat2 team.

sebabkan acabin dah takde, aku harapkan theo jadi macam champion league 2008.

power kemain

El berkata...

tanpa Liverpool, makin freemason lah nampaknya sokernet ni

talkIZcheap! berkata...

terasa ofensiv dengan komen PSB, macam ada bau-bau rasis pulak terhadap fan Arsenal...

yang sebetulnya, once a gunners, always a gunners!!


macam Pabrigas... :p

Khairil Anuar berkata...

tula, dah lama rasanya tak di dengki fan fan lain begini. demi memastikan kebahagiaan mereka semua,aku pun setuju kita bagi jela Arsenal menang esok.

Yana berkata...

Yes, this is indeed reverse psychology.

rashideeshukri berkata...

babi, dah artikel reverse psychology, ayat pun nak reverse jugak? kah kah kah.

Maman berkata...

Atau pakkordi xberani predict game ni yelah sebab dua2 tgh hot form balik, is just maybe Arsenile more 'hot' kot. Hehehe.

Whatever..~

Gerrard, Persie, Vermaelen in doubt to play. Will the match could be more interesting.. Mohon debar..

Frankie cokeupthenozza berkata...

yeaayyy arsenal mng
kemon guys, bahan lah liverpool..

bkn main fans Scums sokong arsenal td, siap ade yg mule2 dtg pkai jersey MU, pahtu tukar pkai jersey arsenal..pfft

Dark Mars berkata...

YNWA? YAWN!

Frankie cokeupthenozza berkata...

Walk on, through the wind,
Walk on, through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...