ANDA SEDANG MEMBACA

15

Liverpool Masih Rasis!






The 26 second advertisement for the Spanish insurance firm, Groupama, shows Reina in a jungle scene, being greeted by a spear-carrying tribe and their leader.

With Reina’s name translated as ‘Queen’ in Spanish, the tribe leader appears to suggest a sexual relationship with Reina by saying: “Me King, you Queen.” Reina responds with raised eyebrows, before sarcastically saying: “I feel safe, la la la.”

The tone of the clip prompted condemnation from Operation Black Vote, a non-political campaign group, and was subsequently removed from the screens of Spanish television.
- The Telegraph

Nampaknya menang Mickey Mouse Cup pun belum cukup nak ubah Liverpool jadi sebuah kelab yang boleh terima semua umat manusia tanpa mengira warna kulit. Apa nak jadi? Dah la main bola tak terer mana, pastu nak jadi rasis pulak?

Marilah kita beramai-ramai melancarkan kempen Kick Liverpool Out Of Football.

Nanti abang buat sticker untuk jualan!

15 Ulasan:

Yozad berkata...

Astaghfirullah..

.Gory. berkata...

Gila. macam tak ada jalan cerita sedap je iklan ni. apalah reina ni. baik jadi iklan mister potato.

Pet Shop Boys berkata...

Sardinlah racistlah..haha..tak habis habis Abdul Sokernet ni....seumur hidup ni didedikasikan untuk membenci Liverpool...

Apa lagi ntah lepas ni si Abdul ni...

t

Mohd Farwalis berkata...

abdul sokernet makin bengap dan bangang.

i feel safe. la la la

kakiberita berkata...

abg abdul. sabar abg abdul. biasalah liverpool pun manusia. ade sikit kekurangan tu biasa. tp inysallah. kami selaku penyokong akn cuba membawa perkara ini ke pengetahuan pihak tertinggi demi menjaga hati abg abdul.

Diharap abg abdul dpt rilek sekali sekala. kami berjanji jika liverpool masih rasis. kami akan tadah telinga untuk menerima kutukan abg abdul selama lagi 100 tahun..

yg terakhir.. semoga roh abg abdul dicucuri rahmat..

unknown berkata...

ini rasis? kah kah kah..level IQ lu paras mana abdul?

hantuLongkang berkata...

Abdul Masih Bengap!
-----------------------------
Liverpool Juga Sayangkan Abdul, Bengap Dan Abdul Tak Dapat Dipisahkan

Nampaknya kalah dengan Crystal Palace dalam Mickey Mouse Cup pun belum cukup nak mengubah Abdul menjadi sebuah lembah yang mengalirkan sebatang sungai. Apa nak jadi? Dah la potong rumput tak terer mana, pastu gagap pulak?

Marilah kita beramai-ramai melempang Abdul.

Nanti kamiorang buat sticker percuma!

El berkata...

Abdol, fan MU dengan anti Freemason sama je perangai. IQ taraf budak sekolah tapi suka cari point. haha.

ini yang dinamakan bengap tak bertempat...

Cob Nobbler berkata...

Aku nak tengok Abdul Sokernet ni sanggup tak serumah dengan mamat Nigeria yang kerja menipu orang dengan Black Money, dengan menipu perempuan, dengan kerja asyik bergaduh kat Venice Hill Cheras tu.

Aku nak tengok.

Mambang Tanah berkata...

Modal sama ulang2,bosanla..

kelisa_samudera berkata...

aku tak paham sebenarnya. apa kaitan ketua tribe tu nak romen dengan reina dengan syarikat insuran? mohon pencerahan.

pejalan kaki berkata...

sebab Abdul jadi begini

1. Tiada apa yg boleh dibanggakan tentang MU lagi

2. Tiada cerita MU menang piala atau juara liga utk diceritakan

3. nak sandarkan pada kenangan takut mcm meludah ke muka sendiri plak


Kesimpulan

Tulis pasal rasis dan piala mikimaus berulang kali utk menyedapkan hati yg lara...mohon konek sebatang

Mohd Rasydan berkata...

Fans Liverpool ni memang jenis tak boleh nak cucuk sikit. ada ajer nak melenting. memang elok campak kat rumah orang tua-tua.

Maman berkata...

Reina mcm fake je... hampeh..
Iklan mcm ni boleh buat untung ke?

Blueheart berkata...

betapa bodohnya Abdul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...