ANDA SEDANG MEMBACA

17

Panduan Mudah Untuk Menewaskan Arsenal (Khas untuk AC Milan)






Main mudah.

Pap.. pap.. Goal! 

Pap.. pap.. Goal!

Pap.. pap.. Goal! 

Pap.. pap.. Goal!

Pap.. pap.. Goal! 

Pap.. pap.. Goal!

Pap.. pap.. Goal! 

Pap.. pap.. Goal!

O.k, cukuplah 8 biji.


17 Ulasan:

azfar hranica berkata...

nice ! how much

kobetz berkata...

kah3..mengajar pd yg mahu belajar, kurang ajar.. kah3.. msg penting utk kem arsenal.. klo setan ajar ni a jdknya.. hahhaa

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Mohon Pipi insaf bila tengok balik video ni...

Pros|mrcool berkata...

cilake.. pap pap goal

yours truly berkata...

omaigod! revealing the magician's code!

Mohd Syaril berkata...

boleh menang ni 6-4, rvp hatrik, ibrahim,robinho dan pato gol sendiri. COYG !! eh chelshit ngan arsenal je ke layak pusingan kedua ? TROLOLOLO

rashideeshukri berkata...

pap... pap... gol.

mudah sangat kan?

hari tu van Persie boleh buat lawan Liverpool, takkan lawan kuda tua Milan pun tak boleh kan.

by the way, fans MU sakit bontot lagi. tak tau la sama ada sebab artikel dekat bawah ni ataupun sebab tak qualify second round UCL. diorang sakit bontot, orang lain pulak yang kena.

tak patut, tak patut...

keli berkata...

Gua berani bet Arsenal takkan menang dengan AC Milan. Kalau Arsenal layak gua tak komen kat sini sebulan. Gila apa nak buat come back dari 4-0. Ni lawan AC Milan tauuu. Kalau lawan MU bolehlah kot. 1-6 pun takde hal....kakakakaa

kareem berkata...

cilake keli. malam ni arsenal menang 2-0 pun lu jangan komen sini sebulan ok?

keli berkata...

@kareem
Ok deal. Kalau Arsenal menang 2-0 gua tak komen sini sebulan. Tapi kalau AC Milan skor 2 bijik lu jangan komen sini sebulan. Amacam?

Melody berkata...

Arse bole menang ke ?

matdarts berkata...

fap fap fap gol jugak kan....??

saiful aizat berkata...

ape kene la rashideeshukri ni, tetibe man utd jugak sakit bontot. ke jeles sbb man utd senang je menjaringkan goal dekat home lawan arsenal? hmmm.

rashideeshukri berkata...

alaa kitorang hari tu skor jugak lawan Arsenal. away lagi tu. keh keh keh.

saiful aizat berkata...

tapi dekat home takleh skor goal? tu yang butthurt tu eh? :P

nampaknya ade org takleh komen sebulan dekat sokernet? ngehehehe

missus vidic berkata...

hahahaha keli takleh komen kt sini sebulan...

talkIZcheap! berkata...

I miss Keli already :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...