ANDA SEDANG MEMBACA

16

Arsenal 3-0 AC Milan

Pipiyapong Abdillah Hamzah Rabu, Mac 07, 2012 ,
:)

16 Ulasan:

asyraff mohd berkata...

Amboi senyum macam Norhafiz Zamani Mesbah .

ijan de bunks berkata...

semua salah ko pipi predict 6 0. kalau 8 0 mungkin arsenal skor 4 gol.

sodeh den di pagi subuh ini

madarooy berkata...

Yay menang! Eh kalah? Eh? Lelelelelele....

Revolt berkata...

Senyum.. Tak perlu kata apa2

rashideeshukri berkata...

okey la tu. kalah bermaruah.

ref macam pantat, Chamberlain dengan Walcott injured, semua pancit second half, Milan main possession.

well done Arsenal. sebagai penyokong The Kop, gua salute Arsenal setinggi-tingginya sebab diorang dah kasi 100% dalam padang tadi.

tapi, tak qualify tetap tak qualify jugak la. lelelelelele...

RABUN berkata...

1 jer lagi! isk isk kejam AC milan ni.....beri pengharapan palsu... harap dalam liga pon cam tu jugak eh....

ZAMZAMMILZAIN berkata...

AC MILAN 4 - 0 ARSENAL
x update lak haritu...

Hana Ahmad berkata...

elelelele pelamin anganku musnah

mcphisto berkata...

abbiati pawer!!!

faizal abd fathi berkata...

Arsenal sangka diorang layak bila menang 3-0 .....last baru teringat diorang kalah 0-4 di San Siro....hehehehe... Arsene Wenger kena cari pemain baru...

iR berkata...

Kalah pown bole senyum lg ... cayelah pipi!!! hahaha~

talkIZcheap! berkata...

Arsene Wenger ni tak tengok ke video "Cara-cara mengalahkan AC MIlan 4-0" yang MenYU buat dulu tu? Tak kesian ke kat peminat-peminat seperti Pipi yang memberi sokongan penuh tak tido malam tengok match ni? Tak kesian ke??

Maman berkata...

1st half mmg Arsenile sgt2 spt Arsenal. Aku cukup respect...tp2nd half, not that good.

Tinggal Chelsea... Baru ingat nak jumpa LONDON club masa final nanti..

Cewah..! (Takut siak..ppuiih)

Melody berkata...

Too late for The Gooners. Lambat panas. :)

marmalos berkata...

apapun arsenal dah buat yg terbaik..
3-0 ok la tu drpd kena 0-4 lagi sekali.

Metal Grey Mon berkata...

jarang2 senyum walaupon kalah. heroic failure.. =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...