ANDA SEDANG MEMBACA

10

Arsenal 3-4 AC Milan (Aggregate)





;-)

10 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

KELI BABI KELI BABI! KELI BABI!

Kalau berani komen la, Keli.

Komen la. Komen la.

Kakakakakaka!

casioberry berkata...

sadis siakkkk

Pet Shop Boys berkata...

Arsenal tak perlu menang piala untuk membuktikan yang mereka power. dengan mengalahkan spurs dan Ac Milan pun cukup membuktikan Arsenal team yang kuat.

syabas dan tahniah Arsenal.

Melody berkata...

Jangan risau ye Abang Pipi. RVP dapat Golden Boot Cup tahun ni. Consider hak milik Arsenal bersama. Kira award untuk Arse gak kan kan kan

Dennis Luie Bergkamp berkata...

Mereka cukup prihatin dan mengambil berat tentang Arsenal.. Mereka sayang pada Arsenal tapi segan nak cakap.. Terima Kasih diucapkan.. :D

Hazard Ali berkata...

Challenge accepted!

Kami sayang pada Arsenal.

Lelelelelelele...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Abdul punya smiley siap kenyit mata tu.

talkIZcheap! berkata...

Wahh.. PSB mesti dah lama berlatih guna ayat tu kan? Untuk bekap kelab sendiri, I presume... :p

boleh la guna balik in case akhir season ni... huhu

p/s: mohon diperbanyakkan artikel di bulan "Bebas Keli" ini... Keli kalo tukar alias memang tak aci... :p

hantuLongkang berkata...

alah abdul...benda2 macam tu bukan main lagi dia duk godek..nah..belek yang ni sekali :D

www.sincechelsealastchangedmanager.co.uk
www.sincemanutdlastwhining.gov.uk

//kenapa dengan keli?..masuk jail pasal tembak mati MU fan ke? :D

kareem berkata...

walaupun Arsenal tak layak tapi gua bangga kerana menang deal ngan keli. So, gua harap dapat berjumpa semula dengan keli pada 7 April akan datang. Kawan2, kalau keli ada komen kat sini, mohon roger gua ok?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...