ANDA SEDANG MEMBACA

16

WBA 1-0 CFC

Lucius Maximus Ahad, Mac 04, 2012 ,



AVB: Cilake budak-budak ni tak habis lagi bergaduh pasal Liverpool. Diorang tak tau ke masalah kita lagi besar?

RDM: Takpe you rilek je. Worst comes to worst, kita panggil ex-Liverpool punya manager. Apa ada hal?

16 Ulasan:

Street Spirit berkata...

Ex-Liverpool manager? Mohon Roman ganti AVB dengan Uncle Woy!

Apit berkata...

lagi jahanam chelsea klaw panggil ex-liverpool...

Aie Isa berkata...

Kalau panggil ex-Liverpool punya manager mungkin Nando akan mengamuk kembali. Mungkin...

kobetz berkata...

kah3.. ayat avb terbaik.. luci, ni cover ke counter?> dikire dua2 skali.. hahaha

keli berkata...

Duit haram Roman banyak lagi apadehal...;-)
Rafa Benitez FTW!!!

Ajeossi berkata...

hahaha,

Ajiz Nasution berkata...

Teknik bermain secara gampang dan menghasilkan kekalahan supaya pengurus di pecat macam dah jadi signature pulak untuk Chelsea. Pundek.

Hazard Ali berkata...

More and more disrespectful lah aku terhadap so-called star line-ups of These Blues. Tak suka pengetua, ngadu kat mak bapak jutawan suh PPD sack dia. Kalah budak tadika!

Kalau betul takleh blah, cari jelah sekolah lain.. takde telo betul.

Salleh berkata...

semoga torres diletakkan sbg defender sementara di matteo pegang....assist xda..goal pun xda...kalo dia bawak bola defender xtakut pun...what a flop
semoga team kaya ni terus bangang beli almunia 20 juta..pastu beli Bebe pun 20 juta..wakaka

adijaya berkata...

Chelsea part company with Villas-Boas
Manager leaves Blues with Roberto di Matteo taking over temporary control

Andre Villas-Boas (left) has left the club, while Roberto di Matteo assumes control
Chelsea have announced that manager Andre Villas-Boas has parted company with the club.
The Blues have acted after a disappointing run of results, culminating in Saturday's 1-0 defeat at West Brom.
A statement on Chelsea's website (chelseafc.com) read: "The board would like to record our gratitude for [Andre's] work and express our disappointment that the relationship has ended so early.
"We felt our only option was to make a change at this time"
- Chelsea statement
"Unfortunately the results and performances of the team have not been good enough and were showing no signs of improving at a key time in the season.
"The club is still competing in the latter stages of the Uefa Champions League and the FA Cup, as well as challenging for a top-four spot in the Premier League, and we aim to remain as competitive as possible on all fronts.
"With that in mind we felt our only option was to make a change at this time."
Ex-Chelsea midfielder Roberto di Matteo, who was Villas-Boas's assistant manager, has taken over as first-team coach on an interim basis until the end of the season.

Pet Shop Boys berkata...

Fan Man U tak payahlah nak sibuk pasal manager team lain. Manager awak tu yang dah tua...

Hazard Ali berkata...

Erm.. baik, Abg Pet. Huhuu...

yours truly berkata...

hahahah betul tu abg pet shops boys..x sedar tua manager mu tu dok perasan jiwa kanak2 lg chewing gum..tp dia power oooo

Maman berkata...

AVB mangsa player a.k.a cancer dalam Chelsea. Ego & player power semakin meningkat. Aku harapkan semua so-called STARS & LEGENDS tu dijual & dikeluarkan secepat mungkin lepas season ni habis. Kalau dok cari manager, balik2 player2 tu yg racunnya, bila nak sudah. Ape pun, tahniah Arsenile klhkan KOPitiam. Chelsea will f/up closely dgn Arsenile pasni. Really tough week in week out.

Raiden berkata...

Pemain Chelsea dah tua tetapi avb pon salah sebab tak singkirkan pemain 'legend' apabila dia boleh pada summer lepas..Dah tu ambik masa yang lama untuk menilai pasukan dan akhirnya kepercayaan kepada oldies memakan diri.AVB patut ambik contoh Jose dan Pep bagaimana nak memulakan transition period. Perkara pertama Jose lakukan apabila tiba di Madrid adalah jual Guti dan Raul, kedua-duanya adalah legend Los Merengues. Pep juga melakukan perkara yang sama dengan Ronaldinho, dan membawa Messi sebagai pemain integral baru dalam pasukan.

AVB harus salahkan diri sendiri. Dia tak gunakan sepenuhnya dua pasaran perpindahan untuk menjual pemain legend Chelsea (aka cancer dalam dressing room) dan membawa pemain dia sendiri. Too late mate..

Maman berkata...

Ada logik tu, @Raiden..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...