ANDA SEDANG MEMBACA

15

Senyum Soker - Apa Dah Jadi Dengan Chelsea?

Obefiend Weiland Isnin, Mac 05, 2012 ,
Satu Dua Tiga Doremi. Apa Nak jadi Alif Bata ABC?



15 Ulasan:

LS berkata...

kahkahkah!

Kurast berkata...

biase la...roman

Nwx berkata...

Awal2 lg dh agak akan kena pecat. AVB muda sgt utk player2 Chelsea.

Hazard Ali berkata...

Eh? Skrip sebijik Utusan, tiada unsur carutan. Hmm bias!

GanutigeR berkata...

obe is back!!

rashideeshukri berkata...

ini win!

Peter Hayes Jr. berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Peter Hayes Jr. berkata...

naiss one obe.
lama tak tgk post ngan kartun obe.

aku rsa kesian kt AVB. bru menang liga kecik ngan eruopa league dah diangkat sebagai "the special one". patut roman bagi chance lagi. kalo dah kena pecat mmg roman abramovich seorang "GloryHunter

Pet Shop Boys berkata...

bagi Sir Alex je jadi manager Chelsea...Sir Alex F. kan ke power!

Maman berkata...

Haha... Nk wat cmane.. Awal2 RA dah warning AVB & the players, tp mangsa ttp manager. Senyum jela.

xirsme berkata...

SAF on AVB sacking : "Young managers need time. I hope he does well( in the future)."


punca dr Roman. he wanted instant glory/success. bajet players yg ada dah cukup bagi dia piala. players baru nak adapt new tactics from new manager, tak serasi, takde ikatan kimia lagi dah kena pecat.

of course, money can buy glory but not in the blink of eye.

1Season, 1Manager, 1Chelsea..

pffft!

top_ace7 berkata...

Too little too early for AVB. I feel for him. EPL got the best of him.

cantona79 berkata...

Hanya satu ja jawapan..issa facht! Mr Roman, bring Mr Rafa Beneath-us to S.Bridge.

keli berkata...

Obe dah kawin siak.

@xirsme
'1Season, 1Manager, 1Chelsea..'
Terbaik la komen lu. Cuma terlupa lagi 1 je yang femes kat malaya ni....muahahaha

kareem berkata...

err..walaupun kurang lawaknya tapi aku puji la kerana ia satu usaha yang bagus...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...