ANDA SEDANG MEMBACA

23

Arsenal lawan AC Milan

Pipiyapong Abdillah Hamzah Selasa, Mac 06, 2012 ,

Sedangkan kelab yang main bola macam orang gila (Liverpool) pun boleh menang dengan AC Milan, inikan kelab yang paling power, Arsenal. Tapi Arsenal takkan main macam orang gila. Arsenal akan main macam Arsenal.


Lain-lain Perkara:

Ulasan perlawanan Liverpool - Arsenal
1. Main bola memang kena tengok betul-betul, passing baik punya... kemudian pap! Gol. Itu je gua nak cakap.
2. Arsenal memang power.
3. Kaki kiri RVP diperbuat daripada rare earth.
4. Orang gila je sokong Liverpool.

Ulasan mengenai pemecatan AVB
1. Kita semua tau penyokong Chelsea tetap bersama kelab dan pemilik kelab yang pandir dan mereka bersedia untuk jadi pandir selamanya. Tak ada bezanya penyokong Chelsea dengan penyokong Malaysia.
2. Letak la sapa pun jadi pengurus, main tetap boring.
3. Bongok.

Ulasan perlawanan Spur-Man United
1. Manchester United menang nasib.


23 Ulasan:

Abang Long berkata...

walaupun saya suka abam pipi tapi nombor 3 tu rasa macam sakit hati sikit! kakakakaka

wak_sengal berkata...

power pipi...power...
tapi gua rasa arsenal yang menang nasib...

kobetz berkata...

menang nasib tu yg 2-1..
steady pipi..;-)

soalan, btol ke pipiyapong bela antu raye?keh3..

aksara - ersidsn espappon, p utk pipi

zu berkata...

haa ini macam la yang kita mahukan.
walaupun team dah kena lauk, dan tahu bahawa bakal dilaukkan sekali lagi, tapi tetap upkan entri yang penuh dengan bau-bau keyakinan.
tapi aku rasa, untuk bangkit daripada ketinggalan dengan jumlah jaringan yang besar, 3 bijik misalnya, apatah lagi 4 bijik,
bermain power bukanlah keperluannya.
yang perlu hanyalah bermain seperti orang gila.
pernah dengar '6 minit yang power'? tak pernah kan?
bagaimana dengan '6 minit yang gila'? keh keh keh

Fahmi Ismail berkata...

Mohon Pipi kembali ke alam realiti bola sepak sebenar

Nwx berkata...

Aku jangkakan arsenal akan menang (bagi can) kat second leg tapi kalah agregat. Haha

Nik Saiful Anuar berkata...

6-0? pergh...ni klau bribe Webb pon belom tentu boleh ni, kehkehkeh

talkIZcheap! berkata...

apasal yang last tu satu je point dia? Dah tu bunyi cam jelse plak tu... kih kih :p


p/s: lawan Spurs ni tak payah la sampai nak kena buat come back bagai... main bangang pun menang jugak!

GanutigeR berkata...

1.arsenal kaloh 6-0.
(ibra 1')
(ibra 2')
(ibra 3')
(koschielny, 90',91',92' og)

2.rvp injured patah kaki.injured stgh tahun.

sekian.

Pet Shop Boys berkata...

Aku yakin Arsenal boleh beat AC Milan dan seterusnya bertemu Real Madrid di final Champs League.
Sedangkan Bahrain pun boleh beat Indon 10-0.Apatah lagi Arsenal.

AYuh The Kops semua, bersatu dan sokong Arsenal.

Hidup EPL! God save the Queen and margaret Thatcher!

GGMU berkata...

utk UCL tahun ni...aku harap Arsenal juara

mcphisto berkata...

hahaha
Vinceremo, vinceremo, vinceremo il tricolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alto berkata...

bermimpi di siang hari ke?

yours truly berkata...

Arsenal patut buat home stadium di Gebeng, baru true rare earth!

aku lelaki biasa berkata...

arsenal bwu nk berjalan betul woi...kunk terjelopok balek smule ..pe pun x dapat,,,,,jadi la araengal balek...hahahahahha

trevor berkata...

aq lewlucky biase panteck taw~

Maman berkata...

Kelakar sial, PIPI.. Ingat mcm Inter Milan ke boleh makan 5 gol? Pasang BAS, setel Arsenile.

Chelsea still in track, will survive well for sure. Dimatteo one of our legend, we will be great again. Do not underestimated us.

Mr Wengok akan ter'cangkung' & baling botol di tepi padang. hehehe

rashideeshukri berkata...

babi trevor, tersembur air oren gua bila baca komen lu, kah kah kah.

gua predict skor ni jugak, tapi sebab AC Milan skor lagi dua, so jadi la aggregate 6-0. sekian.

Dark Mars berkata...

Kah Kah Kah.. Lu orang tengok Arsenal Fan. Kena bahan macam mana pun, maintain cool. Ada ke sentap2 ni? Sentap, butthurt, komen panjang berjela bukan mainan Fan Arsenal. 6 tahun x ada cup? Apa ada hal..
Kah Kah Kah

kareem berkata...

gua yakin arsenal menang malam ni...mungkin 5-0 la

keli berkata...

Lu ingat kaki kiri RVP tu iPhones ke apa...Muahahaha

talkIZcheap! berkata...

Dark Mars: Lapan tahun lah! (termasuk tahun ni...)

Miss Reader berkata...

@Dark Mars: Sentap tu dah dipaten milik penuh fans yang lagi satu tewww..tataww keww?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...