ANDA SEDANG MEMBACA

39

Harapan Terakhir Umat England - Memijak Barcelona





keANGKUHan

1) Chelsea power.
2) Barcelona bangang.

Cukuplah dua, nak masuk waktu Subuh dah ni.

39 Ulasan:

shukri hidayat berkata...

cilakak cepat pulak entry ni

phyzL berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
f.islahi berkata...

tahniah chelsea.chelsea mmg power

Yozad berkata...

Ada penyokong lain yang sanggup berjaga untuk melihat chelsea kalah. Tapi.......

John Labu berkata...

CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!CHELSEA!!!...

HAHAHAHAHA

akubukanpemikirhebat berkata...

Chelsea memang power! Lepas nih takde siapa patut kata Chelsea tua la, money buy success lah. Chelsea patut dapat sembah Ratu atas persembahan tadi!!! Chelsea wajar dihormati! Semua orang wajar hormat harapan terakir umat England!

Kringet berkata...

Kah kah kah!
2 je?

ktbffh!

TopiJerami90 berkata...

chelsea terbaik didunia...

kobetz berkata...

torres score utk 50juta ke?
tp klo torres xscore pon sbnrnya chelsea bole je bertahan..kn?

razif berkata...

kongratulasi Chels!

Raiden berkata...

Kick Uefa and Barcelona out of Football

EQUILIBRIUM berkata...

ramalan saya benar belaka. seri sudah cukup untuk memebawa singa aslam ke final. mungkin munchen akan menahan asakan the fascist.

phyzL berkata...

positive lawan dia negative
kanan lawan dia kiri
besar lawan dia kecil
lelaki lawan dia perempuan

sama la juga aplikasinyer dengan football

beauty football lawan dia ugly football

pasni sumer team yg next schedule lawan barca pakat pakai tactic ugly football

barca boleh bungkuss~~~

sekian

Abdullah berkata...

10 orang, Terry plak tu yg kena kad merah

Ketinggalan 2 gol

Ramires, Terry, Ivanovic, Meireles & mungkin Cahill terlepas Final


Apa ada hal...


Ramires skor lepas kena kad kuning & penggantungan...

Cech terus dengan persembahan hebatnya walaupun dah bolos 2

Torres skor sebagai tanda penghinaan

Seri 2-2 pusingan kedua separuh akhir UCL dkt Nou Camp & seterusnya mng agregat layak ke Final..tak main la gol tempat lawan

#KTBFFH

namikaze minato berkata...

baguih nando torres hang join chelsea dapat gak peluang merase dua bijik piala..kalau hang dok main dengan liverpool gak celaka sampai ke mamposs tak merasa peluang menang piala!

safichan berkata...

tahniah chelsea!!! sebagai penyokong man united sejak 1990, ia mengingatkan aku detik semifinal 1999 united vs juventus di turin...perlawanan yg hebat smlm...

Nik Zulkhairi berkata...

damn chelshit. lu memang power.

Ajiz Nasution berkata...

Kena 2 bijik masa 1st half memang hampir buat aku nak sambung tido balik je .. nasib baik aku kuatkan semangat, berjaga dan layan game sampai habis.. Tak sia-sia sebab aku dpt menyaksikan kehebatan penyerang 50juta pound solo drp tengah dan akhirnya menjaringkan gol kemenangan.

*Harap-harap abe roman kekalkan RDM as a manager for next season.

Mista Maman berkata...

No doubt we were written-off easily & BarSHITlona were Super-Duper Favourites, but here we come, with & without captain JT, we still beat them with full-determination.

Gol-gol Chelsea ManTul - Mantap Betul. Tlg jgn lupakan Nando, gol Nando mengingatkan aku final EuRo Spain VS Germany, melenyapkan segala ngauman Nou Camp, terbaek ah..!

cantona79 berkata...

Congrats to the blues!! you deserve it. Poor JT..missed moscow penalty now misses munich. Karma is b****

aku ymn berkata...

chelsea power

missnadira berkata...

Gambar dengan caption gambar terbaik.

muka baby paling angkuh

congrats chelsea.:P

apehal captcha susah sngt ni T_T

scoX berkata...

kemenangan celsi sebenarnya ramires yang skor.tapi dia kurang mendapat perhatian.kenapa? adakah kerana dia kurang hensem dari pernando toreh?

Abdullah berkata...

Bkn sbb krg hensem..tapi sbb Torres si 50juta susah nk skor..pastu dpt plak sebijik.. 2nd leg ECL lwn Barca dkt Camp Nou plak tu..mmg hina abes la

Tapi gol Ramires paling hensem..

Abdullah berkata...

Satu lagi...

Messi tak skor penalti...

KAH KAH KAH!!!

Ok dah sekian bye

Hazard Ali berkata...

Tabik!

Hidemichi berkata...

The Earth is called The Blue Planet,
Who ever thinks he is The Reds, please go to Mars.
Who ever thinks he is The Red Devils, please Go TO HELL!

-Hak cipta terpelihara.

shahril mulox berkata...

Barcelona team paling power dalam dunia. Tapi Chelsea lagi power dari Barcelona

aranzedo berkata...

dubuk albino power !

RABUN berkata...

anak torres ke tu?...hermm....

Setsuna berkata...

"The Earth is called The Blue Planet,
Who ever thinks he is The Reds, please go to Mars.
Who ever thinks he is The Red Devils, please Go TO HELL!"

What about people call it the gunners?

Cob Nobbler berkata...

Congratulation Chelsea and Fernando Torres for win the match.

From Liverpool fan.

cheers.

kareem berkata...

entah apa-apa cob nobbler ni. Liverpool tu tahi tau tak??!

zu berkata...

sejak pengambilalihan oleh RDM, sekaligus membuahkan kebangkitan fantastic ketika menentang napoli dulu, aku memang yakin yang chelsea pasti akan ke final.
untuk ke final, itu memang standard chelsea.
tapi untuk ke final saja la.
untuk menjulang juara, itu satu hal yang lain.
tapi takpela, sekurang-kurangnya chelsea dah bagi satu sebab untuk fans mereka bergembira.
walaupun tak boleh menang UCL nnt.

Hidemichi berkata...

The Gunner, go to school la. Apala...tu pun tak tau ke.

Zu,
Kalau Chelsea terkandas di semi mmg biasa tp once masuk final tak pernah tak menang lagi sejak Roman Empire ambik alih.

EQUILIBRIUM berkata...

Ramalanku benar belaka hahahaha munchen berjaya menahan asakan the fascist dan akan membaham singa aslam di final. biasanya typical german tiada masalah apabila berdepan winston churchill.

Ninja Turtleneck berkata...

Hidemchi,

adakah kau lupa kekalahan pedih Champions League final pada menyu?

Mista Maman berkata...

Bayern too have poor records against Chelsea. Since 2000, you might fancy that the German side will seriously take us with all-out performance, as Allianz Arena been the great away place for Chelsea to win.

But yeah, the final is everything to us, meaning that the UCL can prove how determine Chelsea are especially Mr. Roman, to let the world know that we are so committed to lift Chelsea FC to be among the big elite clubs.

Gua! berkata...

Ramai pulak orang international yang baca sokernet ye dakk? berabuk speaking.ingatkan golongan marhaen jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...