ANDA SEDANG MEMBACA

12

King Vs Uncle




12 Ulasan:

redzabes berkata...

wahidun

hantuLongkang berkata...

isnainun!..

kamon abdul...
cuba jangan jumud sangat...
try jadi insan berguna :D

Gua! berkata...

wakakakakakakaahhhhh...bodoh sial liverpool!

Firdaus Alim berkata...

Mohon Sgt Jorji Up satu Entri tentang epl masters yg blangsung smalam..mohon sgt beliau try harder..mohon jgn bg review yg gampang

RABUN berkata...

pergh mcm barcelona siottt!!!

ronalbi berkata...

eleh/ liverpool xdpt menang liga, menang epl master pon jadi la.

eh liverpool taknak panggil robbie fowler jadi manager ke?

helmy berkata...

try harder la woiii..hahaha

zaqwan berkata...

liverpool tu team mana? "POKER FACE"

keli berkata...

Di mana sebenarnya salah dan silap Abdul yang masih tidak dapat dimaafkan?, Sebab Abdul Bangang Sangat Gua Dah Abis Idea Nak Komen Apa ;-)


p/s: MU 4-4 Everton. wakakaka. Ambik semangat Arsenal ke? Kikiki

Kassim Selamat berkata...

Ahh..ini biasa berlaku bila fan MU frust,maka kmarahan akan dilepaskn kpd liverpool,kehkehkeh

Aku da xheran kalah menang liverpool ni.da xde apa2 makna dlm epl season ni.bbanding chelsea,kalau xmenang game yg tggal,join liverpool main europa cup la season dpn.MU lg la.dah orgasm awal2 konon dah chams 20x,pdhal season xabes lg.pluang menang ada,g bantai seri.silap2,last minit kena pintas,hehe

Mista Maman berkata...

Roy ttp memandang ke bawah, duduk & berdoa agar menang di Anfield tp Daglish muka merah padam, bertalu-talu memaki pemain & referees, mane yang menang? Haha... Odemwingie tu mmg unpredictable la.

Liverpool, i think kene kerap guna Bellamy jd 1st eleven sbb Suarez & Carroll bebas skit, aku xrasa Downing bw perubahan besar.

Tp aku kesian kat Kuyt, dia ni taruk mana2 pun boleh strive, tp season ni, xmengancam dah. What a hardworking player!

cantona79 berkata...

Pasukan dengan rekod paling banyak bola kena tiang atau palang. Maybe bad luck. Anything boleh berlaku, walaupun memiliki barisan pemain world class in term of price tags.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...