ANDA SEDANG MEMBACA

19

Liverpool + LeBron James = Bangang Abadi





"Saya bangang abadi"


LeBron James ni pemain bola ranjang di USA. Selain bermain bola ranjang, LeBron James juga adalah pemegang saham minoriti dalam Liverpool. Kira konon-konon dia ni cool la sebab sokong Liverpool dan boleh la dikatakan Kopipes.

Sebagai menunjukkan kesetiaan dia kepada Liverpool, maka LeBron James dan Nike telah menghasilkan kasut yang limited edition khas untuk Liverpool yang dinamakan Nike LeBron 9 Low Liverpool Edition.


"Pergh! Memang smart weh, ko hado?" kata penyokong Liverpool

Kasut limited edition yang power lagi power tersangat power ini mempunyai ciri-ciri sejarah yang boleh menjadi kebanggan setiap Kopipes yang memakainya.

Apa ciri-ciri sejarah itu?

Di tapaknya ada tertera 18 kejuaraan liga milik Liverpool! Yeah we won it 18 times!

18 kejuaraan liga dalam imej piala EPL. Gampang apa piala EPL pulak ni?


Cuma yang bangang abadinya di sini, 18 kejuaraan yang ditonjolkan itu dibuat dalam bentuk imej trofi EPL. Ya jenis piala yang Liverpool tak pernah menang tapi Blackburn Rovers dah menang sekali.

18 kejuaraan liga Liverpool dulu ialah dalam zaman sejarah Division One dan pialanya memang lain dari yang lain seperti dipegang oleh pakcik Bill Shankly di bawah ini.


Piala sebenarnya yang Liverpool menang 18 kali


Tapi memikirkan Liverpool ini kelab bangang abadi maka tak hairanlah pemegang saham dan penyokong macam LeBron James pun berjangkit penyakit bangang abadi ni.

Kasut khas Nike LeBron James 9 Low Liverpool Edition ni ada jual di Sokernet dengan harga mampu milik RM0.99. Sila emel ke sandarkanpadakenangan@gmail.com atau telefon 1-300-YAWN untuk tempahan.


Pandangan sisi belakang dengan logo Liverbird, eh ke Liverdog?

19 Ulasan:

Hazwan Arif berkata...

Dahtu sejak bila Liverpool tak bangang?

faizal abd fathi berkata...

heheheh....tak sebangang Kelab Power EPL...

top_ace7 berkata...

Kah kah kah! Mohon nama designer.

Mista Maman berkata...

Gile Kentang.. Klasik bangangnya..~

cantona79 berkata...

Sepatutnya designer kasut ni perlu siapkan homework terlebih dahulu. Salah satu fakta yang beliau perlu tahu, sungguhpun Liverpool bandar pelabuhan terkenal dan kat belakang Titanic pun ada tulis Liverpool namun "the only ship that hasn't docked in Liverpool is the Premiership".

FreeMen berkata...

jeles lettewww takde share holder selain yahudi glazerrrrr.

alien berkata...

piala letak kat tapak. buat kene pijak2. rendah betul taraf.
kah3

Firdaus Alim berkata...

Pelik Dari Dulu Lagi Ni..Kenapa Fans Pasukan Lain Obses Sgt Dgn LFC Ni..Oooo Liverpool Paling Power Rupanya..Lupa2..Truskan Obses Dgn Liverpool..You Makes My Day

safichan berkata...

JOKE OF THE YEAR!!! KAH KAH KAH KAH!!!

El berkata...

alah abdul. kau pakai spender Man utd siap dgn gambar kepala Evra taknak cerita pulak..

kobetz berkata...

kah3!! celaka, shareholder pon kne?
org obses ngn liverpool sbb dia bangang, bkn power..cube jgn jd bangang.. baca btol2.. bangang ke jelez, bangang!
kah3!

kelab plg byk point utk dibahan,klo kat liga nie da lame champion bersama point2nya..

Mista Maman berkata...

@cantona79, MANTUL - Mantap Betul!

Hazard Ali berkata...

Semua kelab hanjingkan Liverpool = Liverpool power.

Liverpool hanjingkan MU = ?

Cob Nobbler berkata...

Sebagai fan Liverpool - yang ni aku setuju bangang abadi.

Payah betul bila orang Yanks masuk campur dalam hal2 Pulau Albion. Dah la tak nak iktiraf Britain sebagai penjajah dengan tak masuk Komanwel.

Sedih aku tengok logo piala EPL 18 kali bukan bentuk Old Lady. Apakah?

top_ace7 berkata...

Mohon admin menjalankan siasatan terperinci kenapa American Idol juga membangangkan Liverpool -> http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NDjrRL1TefI

kareem berkata...

celaka. murah gile kasut ni. gua nak satu. nanti gua emel bukti pembayaran!

madarooy berkata...

konon dah x pandang la BPL sebab tu letak kat tapak kaki... duh!

keli berkata...

Abdul dengan LeBron sama je pun kalau nak ukur tahap IQ dia. Wakakaka

Logo tu dah tak boleh buat apa kot sebab kalau tak silap gua logo sekarang ni mungkin milik adidas. Tapi kalau nak design baru pun jangan nampak macam singa Aslan Chelsea pulak. Kelakar dowhhh....kakakaa

Tapi kalau dah Nike yang design memang buruk pun macam ada 2 pasukan tu punya jersi jugak. Muahahaha

Muhammad Ichsan berkata...

Abdul memang bangang!
Blackburn pn dulu mng sp eh yg manager die??? hahaha sah bangang!

#YNWA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...