ANDA SEDANG MEMBACA

24

Harapan Terakhir Umat England - Bertakhta Di Eropah

Lucius Maximus Selasa, Mei 22, 2012 , ,





Dah lebih 48 jam aku merenung skrin komputer, cuba untuk menaip sesuatu tentang hal ini tapi terus buntu.

Benarlah kata orang, kadang-kala sesuatu kehebatan itu sudah terlalu hebat hingga tidak ada kata-kata yang boleh digunakan untuk mengungkapnya.

Keep The Blue Flag Flying High! Zigger Zagger! Zigger Zagger! Oi! Oi! Oi!

24 Ulasan:

redzabes berkata...

samalah, aku pon masih terkedu, termangu samada adakah ini mimpi ataupun ilusi

Mazhar berkata...

setelah beberapa hari menunggu.. aku mengharapkan suatu artikel yang lebih bongkak, riak dan sombong.. come on luciuss

Maniax berkata...

sebab tu orang masih tercari-cari bagaimana piramid didirikan

King of Europe 2012 : Chelsea!

Mista Maman berkata...

Hahaha... Nak sangkal ape lagi? Now we are the champion of Europe.

Mohon debar bertemu Atletico Madrid!

Next are UEFA Super Cup & FIFA Club World Cup!

Such a blessing!

akeeisakee berkata...

aku mengharapkan entri yang bongkak. skali lu pun terkedu mcm gua jugak kakakaka

Pros|mrcool berkata...

Champion of europe.

Ahmad Shafik berkata...

Gua mmg terkedu dah ni....mengharapkan lucy up entri yg bongkak kali ini...tp nak camane, speechless bila tgk Chelsea dah menang Europe.Lama kot tunggu

WassapBerasap berkata...

Lucy punya akaun da kene hack.. ini mesti kerja si abdul ni

RABUN berkata...

FIRST! Alamak dah lapan komen rupanya....baru jer nak membongkak chis!

eJAI berkata...

kamonla, cuba lagi, try harder luci...

ZAR berkata...

this is england,siga,saga,siga,saga.
Oi!oi!

Ajiz Nasution berkata...

Nasib baik aku ada 2 helai je jersi Chelsea.. Klu ada 5 helai, memang akan aku pakai pergi ke ofis dari isnin hingga jumaat.. Ini baru pakai hari ni dgn semalam pun dah ramai yg pedih ulu hati.. kehkehkeh

flamez berkata...

Tahniah Chelsea
Tahniah RDM untuk....aaaaaaaa kerana parking bas perlawanan akhir UCL.
Tahniah kepada Bayern kerana permainan yang mantap.
Aku faham kemenangan itu lebih penting dan nama Chelsea sudah terpahat di piala UCL.
Arsenal bila lagi?

Abdullah berkata...

It is meant to be...

RDM suku season je dh mng champions league..

Wenger?

aranzedo berkata...

hey chelsea,

take a star.

enjoice.

:)

Encik Akmal berkata...

:)

safichan berkata...

John Terry is a forever cunt!!! terima kasih...

unknown berkata...

i'll give you something to write. how about you discuss about chelsea gameplay in UCL campaign. it is ugly, but fruitful. looks like only chelsea fans pleased with the result, meanwhile it is a disaster for the neutral fans. Please come out with the mind blowing facts to clear up chelsea name and to earn the respect from neutrals. ;)

neutral berkata...

budak kat atas ni macam gud2 tapi bangang! aku pun neutral tapi did enjoy the drama like hindustan. its attacking vs defending football. at last ulta defensive chelsea ala2 rinachio gak power. sbenarnya kau bukan neutral tapi fan arsenal yang butthurt. HISTORY ONLY REMEMBER WINNERS!

Rocco Brancaleone (RSI) berkata...

Chelsea memang power. OK laa kasi abam Roman happy gapai bintang Cempiyens Lig tu. Terukir gak nama diorang kat atas trofi tu. Ni lagu ditujukan khas untuk diorang:

TERUKIR DI PIALA

Jika engkau minta Piala (Kelab) Dunia tak mungkin ku mampu,
Tapi sayangkan ku capai bintang dari Munich untukmu,
Jika engkau minta satu Eropah akan aku cuba,
Ku kini mampu menang untukmu pasti Roman (Abramovich) bahagia.

Piala ini bukan miliknya (Barcelona) lagi,
Setahun pun kan ku pertahan lagi buat kamu…

Sayangku, jangan kau persoalkan siapa (Didier) Drogba itu,
Terukir di piala tak mungkin hilang setiamu padaku.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Rocco Brancaleone: Thumbs up!

hantuLongkang berkata...

pertandingan bola paya gambut tadi dimenangi kelantan secara sipi2...walaupun banyak botol susu dibaling oleh masyarakat kelantan kerana kesejukan diasak dalam babak ke-2, namun dandanan frankey doe sedikitpun tidak terjejas ketika menyipikan kedudukan kepada 3-2...

terengganu tidak dilayan seadil-adilnya seperti MU dengan pengadil meniup wisel penamat tepat 4 minit masa tambahan...

dan apabila terengganu meninggalkan paya menanggung kekalahan (sipi), pelontar botol susu menarik nafas lega sambil berbisik sesama sendiri:
"tghanung meme nnele".."yo lo doh"..

tapi ini entri pasal chelsea...
baiklah...tahniah chelsea...

Mista Maman berkata...

Haha.. @ Rocco, God bless you!!!

Mista Maman berkata...

Love to review this link:

http://www.footballclubrankings.com/2012/05/final-world-footbal-club-rankings-2011-12/

***CFC climb up to 2nd spot for final world football ranking 2011/12.
Last year we 3rd...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...