ANDA SEDANG MEMBACA

28

Le King

j or ji Khamis, Mei 24, 2012
 King Sebenar tidak berlari. Beliau terbang.

 King Sebenar bencikan racism. King akan flying kick rasis motherfuckin hooligan yr arse!

 Ahhh... King Sebenar. Inilah selera sebenar raja berpelembagaan bolasepak. 

 Nampak? Gaya mendepa tangan dan kaki tak cecah bumi. 
Terbang melayang..

Ooohhh Ahhhh Eric Cantona! Oooohhh Ahhhh Eric Cantona! Ooohhh Aaaaah Eric Cantona!

 Eric 'The King' Cantona

King Sebenar meninggalkan bolasepak secara terhormat. Walau telah bersara masih di sanjung tinggi dan tetap KING SEBENAR. King juga mesti jaga 'ranking'. Takkan King datang dari pasukan 'mid table' atau jadi kapten pasukan negara tapi pasukan sendiri duduk 'mid table'. Ini bukan sifat king sebenar. Nampak tak?

Hari ini adalah lahir King Cantona. Jadi naikkan kolar baju kamu dan bernyanyilah; Ooohhh Ahhhh Eric Cantona! Oooohhh Ahhhh Eric Cantona! Ooohhh Aaaaah Eric Cantona!

Ingatlah, King sebenar tidak dibersarakan dan kemudian menjadi bin dippers!

Teruskan menyanyi!

28 Ulasan:

kushyrie berkata...

happy birthday King Cantona!

azri johan berkata...

King Kenny... fuck off :p

Ikan Iblis di Syurga berkata...

Akibat terlalu menyanggah Liverpool. Tahun tanpa piala buatkan peminat MU dah mula gila sejarah. Kah kah kah kah

Ramlan berkata...

sebenarnya man utd ni boleh dikatakan bakal menjadi sejarah jugak. pergi join liverpool, pergi... wakakakaka...

Mohd Farwalis berkata...

poit! kalau berani amek Man U laaaaaaaa lepas Pak Alex blah!

Happy Birthday Eric Cantona,

ikhlas dari #rakanKop

Ikan Iblis di Syurga berkata...

Karma o Karma

mooie berkata...

Selamat Hari Lahir King!.

Unknown berkata...

Sandarkan pada kenangan...

Mista Maman berkata...

Cantona remains the king for ManU but Zidane & Platini remains the kings for France.

Well, xboleh nafikan kehebatan dia di dalam & luar padang.

Happy Born Day Cantona.

azfar zafar afzar berkata...

sejarah mungkin berulang hahaha sejak bila budak man u reti mengingat sejarah ni ?

hantuLongkang berkata...

king sebenar menjadi tonggak dan disayangi di negara kelahiran dan juga di tanah pemerintahan...

king sebenar tidak hanya berjuang bersama askar dan rakyat, king sebenar turut merencana dan meneraju perjuangan...

king sebenar tidak pedulikan suara sumbang orang luar, king sebenar buat apa yang dia perlu buat...

king sebenar tidak perlu terbang melayang2, king sebenar hanya perlu berjalan dan dia tidaklah berjalan keseorangan :D..

apa2 pun, king cantona memang power jugak...ooh ahhh cantona...

aranzedo berkata...

fat king is fat...

p/s : king tak main bolasepak pantai ker?

LOL

kobetz berkata...

Chelsea City Arsenal ni republik ke? xde king? hihihi..
ne way king kami tetap king..
mane ade king kne pecat?
dan king xbole letak jwtn..
kih3..!

Mr BeLO berkata...

"When the seagull follow the trawler, it is because they think sardines will be thrown into the sea"

oooohh aaahhh eric cantona...who is seagull?who is trawler?who is sardine?

ooohh aaahhh eric cantona!!

RABUN berkata...

siapa ni?!!...

cantona79 berkata...

"Au revoir! Come back when you've won 18". King sentiasa kekal King. King yang dibersarakan bertukar menjadi Queen.

Cob Nobbler berkata...

Pesen sandarkan pada kenangan juga fan MU ni....bagi rakyat Perancis yang mendukung idea-idea republikan paling terulung - King Cantona ni lekeh sangat.

Mereka lagi respect President Zidane.

Cob Nobbler berkata...

Zidane > Platini > Just Fontaine > Henry > Cantona.

azfar zafar afzar berkata...

king konon, bertaraf jaguh kampung adalah.dah la era 'dia' main dengan pasukan kebangsaan bercap 'ayam' perancis tak layak fifa 1990,euro 92,fifa 94,tersingkir awal euro 96. lepas king ni kena guling dari timnas perancis terus menang fifa 98.ini bukan king ini suwey namanya

ronalbi berkata...

kahkahkah

aku rasa king kantona ni tak lekeh.

yang lekeh adalah j or ji yg bakal jadi king of lekeh. j or ji, cmon join city pulak. m.u mcm titanic. tak lama lagi karam la.

kahkahkah

keli berkata...

Budak-budak sekolah je suka naikkan kolar baju ni. Kalau budak besar naikkan kolar itu mamat yang perasan cool tapi poyo sebenarnya. Kah Kah Kah!:D

Apapun Happy Birthday to √Čric Daniel Pierre Cantona.

King? Sorry, rakanKop sudah ada King sendiri awal-awal lagi. Kakaka:D


Ohhhh Ahhhhh Ohhhhh Ahhhhhh OOOOO yeahhhhh!

adam berkata...

Apa agaknya kata2 Rashidee Shukri untuk entry ini..

Harap benar dia dapat komen...

Mista Maman berkata...

@Kobetz, no offense, but Chelsea ada king iaitu KING ROMAN. Hehehehe

mizu_sama berkata...

power lagi king drogba..ada hospital sendiri... stakat champion league tu,apa la sgt..owhhh,kin kantona xde champion league eh?x minat kot..

talkIZcheap! berkata...

Oohh Ahhhh Eric Cantona!!

azfar zafar afzar berkata...

king kampung

jon berkata...

Zidane imigran, pelarian Algerian, WTF. Cantona true Feransey 100% dijamin halal!

jon berkata...

Zidane imigran, pelarian Algeria, tak layak diangkat sebagai King, WTF! Cantona 100% Feransey, dijamin halal! Dari julang Zidane baik julang Ginola! Feransey Feransey Sey Sey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...