ANDA SEDANG MEMBACA

19

I Love LFC!





Muahhh!!

#YNWA ./

19 Ulasan:

Alif Amin Othman berkata...

Muah, empat kali.

shabrieyzs berkata...

YNWA too

Melody berkata...

Mmmuuaahhh! #YNWA

leo berkata...

Powernya Livpoll... Harap musim ni dapat jadi Juara Liga..

Ajiz Nasution berkata...

You give us a cup, we give you 3 point in return.. fair and square lorrr!!!

Gua! berkata...

Liverpool power musim ni..tapi sayang tinggal 1 game je lagi...bwahahahahahahaa!

cantona79 berkata...

Still all to play for..8th place with Fulham

Pros|mrcool berkata...

power gile liverpool lawan half team reserve chelsea..

azfar hranica berkata...

chelsea 1-4 liverpool. man u ada ?? man city ada ?? arsenal je la yang boleh ayam chelsea ni selain liverpool

msmz berkata...

kah3...pathetic gila bangga bantai pasukan yg dibarisi 8 pemain simpanan chelsea...igt chelsea sje nak kalah?igt RDM bodoh mcm king konek??come on...cuba lgi try harder

trevor berkata...

Msmz bersabar...anda berada di zon sokernet di mana, kemarahan yang dilemparkan adalah jenaka bagi semua orang di sini.

HAHAHAHAHA...

mereka gelarkan kamu sakit jubo.

trevor berkata...

About Me

msmz
ak bdak bese je...ak create blog pn sbb nk kuarkn sume perasaan ku agar ak puas..agar ak x dibebani dgn kekesalan lg

HAHAHAHHA

adam berkata...

Kahkahkah trevor, hang wat blog gak tp la nih profile not available?

Ada hari yang macam celaka.
Ye dak?

Kahkahkah

trevor berkata...

a'ah ada gak nape u miant nak baca ke? kui kui.

Mista Maman berkata...

We conceded 4 goals but we know LiverFool desperate to win that game, if not Liverpool will be the same as season 1940's, got the lowest points at home.

Ape pun, tahniah kat LiverFool menang 4-1, mungkin boleh kene lebih lagi tp fokus xfokus pun dpt gol saguhati. Essien, Malouda, Ferreira, Turnbull bakal dijual dgn harga murah or mungkin free, jadi bagilah main supaya ada kelab yg "berminat", hehehe.

Tp aku bersyukur sbb Chelsea xde player mcm Downing. Huh.. Lega.

To be honest, Shelvey mmg MOTM la. GEMPAQ AH!!

hantuLongkang berkata...

mak aihh Mista Maman...sampai zaman 1940an ko study pasal liverpool :D

//sejak bila pakkordi beli van pulak ni? :D

adam berkata...

Takdela nak membaca,cume teringat jek,

Bukannya ape trevor, aku bersyukur tidak dibesarkan dengan lagu-lagu kru, kalau dengar lagu dewa tu mesti dah kate rock tahap gile babi.

Haha

Aizat Azzurri berkata...

Kalo Carrol boleh bully defender lain macm die bully Terryble tu mmg bhaye liverpool tahun depan.

Ape2 pon RDM x kisah pn kalah...jgn kalah Chmpions league final tu dah la..

trevor berkata...

terharu gak siap quotes entri blog i. tq adam. u layak dapat duit syiling dalai lama untuk u simpan dicelah bra ibu u. hik hik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...