ANDA SEDANG MEMBACA

24

oi!

j or ji Ahad, Mei 06, 2012



"Untuk layak bermain di final piala FA kene menang semua game. Tapi kalau kalah di final, apalah ertinya semua kemenangan tersebut" - Patrice Evra.

Kau ni Evra..apa kau tau pasal main Final kat Wembley? hah negritos? ptuih!

Tapi steady la Liverpool. Sekurang-kurangnya ada juga Piala Carling dan lepas juga ke final sambil kekal di tangga ke 8 kan. Manchester United hado???

Liverpool bermain baik sebenarnya. Suarez langsung tak dive. Bukti beliau sebenarnya seorang pemain berwibawa. Sementara Andy Carrol memang power la dia. Berbaloi Liverpool beli 35 juta pound. Sepatutnya tandukan beliau dikira sebab nampak masuk. Serius! Keputusan pengadil ni kadang-kadang tidak adil. Tu la..nama pun pengadil.

Aku kagum dengan semangat peminat Liverpool seluruh dunia. Mereka tetap bersemangat dan bernyanyi walau pasukan mereka ketinggalan. Semangat macam ni pasukan lain takda. Manchester United? Ptuihh!


The Kops kalau dah bakar flare dan pasang banner besar, memang gerun menengoknya.

oklah. aku tak boleh cerita banyak sangat hal Liverpool ni. Tak manis orang kabor. apapun,berdiri teguh di belakang king Kenny! STAY TRUE! goodnite.

errr...YNWA!



24 Ulasan:

John Labu berkata...

TAHNIAH LOSERFOOL!!

KTBFFH!!! HAHAHA

r.k berkata...

masuk , bola tu masuk , tapi tak masuk habis lah . kah kah kah

Cob Nobbler berkata...

Good match. Fan Chelsea sebelah table aku cerita pasal gol Luis Garcia tahun 2005 semi final Champions League dulu.

It's okay. Aku tabah, 2-1 that was not that bad. Rilek lah.

YNWA

azfar hranica berkata...

bola dah masuk tapi ref tido apa boleh buat.dah nyata-nyata cech tepis bola dari dalam gol.ala kalau menang FA cup pun chelsea 2x5 jugak la main europa league season depan rabu ni tunggu la balasan nya ingat liverpool senang2 je ke nak bagi chelsea pergi uefa champions league

peliknya masa chelsea lawan spurs bola juan mata tak masuk dikira gol pulak.langsung tak lepas garisan gol pulak tu!

Street Spirit berkata...

Pergh... berapa tahun baru Chelsea dapat balas dendam "gol" CL Luis Garcia? Kah kah kah!

Ajiz Nasution berkata...

nasib baik caroll score kalau tak liverpool main mmg tak menarik lgsg.. terlalu berhati2..henderson tu aku rasa baik jadi model je la, harap ada rupa je bakat? ilekk!

tapi kira ok lah season ni ada menang carling.. merasa la jugak julang piala drp kelab pengulas artikel ni, main ucl kandas, main europa pun kandas, carling dan fa cup pun sama je terkandas.. nak julang premiership kali ke 20? in your wet dream la brader.. kehkehkeh

top_ace7 berkata...

Too bad for Suarez, two negritos scored to win the FA Cup against him...

Hidemichi berkata...

Commentator kata tak goal, di studio kata tak goal, fan Liverpool yg tak bleh terima kekalahan je yg kata goal.

C'mon, cuba lagi! try harder!

ronalbi berkata...

amboi j or ji bukan main lagi u. time team u kalah dengan man city ari tu, u dgn bebudak man u tak nampak batang konek pun.

zu berkata...

aku sebagai fan LFC, secara adil kata bola tu tak masuk.
tapi kalau berborak dgn kutu2 chelsea, tetap akan menganjing pasal gol masa lawan spurs masa semi jugak.

bola masuk ke tak masuk ke, itu satu hal.
tapi yang hal paling bangsatnya, apasal carroll tak follow up bola tu.
sah2 la dia ada masa lagi daripada dia celebrate awal. itu cilake.
ref tak tiup wisel lagi, gempur je la.

talkIZcheap! berkata...

HOI!

YAWN...

keli berkata...

Gua nak kata satu jerr pasal game final ni..
ANDY CARROLL POWERRRRRR!!!

MrModJo berkata...

chelsea ad FA CUP...CHAMPIONS LEAGUE CUP(coming soon)
liverpool ad CARLING CUP
CITY AKAN ADA LEAGUE CUP SEASON NI...

menyu ADO APOO??? TELOORRRR!!!!
MANE 20TH LEAGUE CUP KOME??? KE LAUTT????? WAHAHAHAHAHAHAHA....

shabrieyzs berkata...

ceh....time manshit kalah, btang konek korang semua sorok belakang telor...diam tersipu2 malu...korang apo pun tado...nak champion 20th xdapek do..(=_+)

Hazard Ali berkata...

Gua pun nak kata satu jerr pasal game final ni..

Err.. tah. Gua sebuk tolong bini memasak. Maafkan saya.

Mista Maman berkata...

Hehe.. Well, it was a correct decision, you saw the replay.

Alhamdulillah, we are the better team for that final FA Cup.

Believe & togetherness are the answers for us to lift up the UCL 2011/12.

faiz7 berkata...

MU xda piala? ingat la balik awal2 season pegang piala apa :P

Danzat berkata...

cup=piala..
shield=perisai?? faham bahasa tak faiz7?

hantuLongkang berkata...

rilek la...tunggu je la final MU dengan city...final liga...ye, liga pun ada final tahun ni...

but honestly, i'd root for MU to win the league...fuck city and their fucking, errr, city..sorry what's the name again? :D

@top_ace7:
and son, too bad you are too fucking stupid..keh2

akubukanpemikirhebat berkata...

Menyu terlalu lahar (Lahakhanat)Kena belasah 6-1 kat Old Trafford,
Carling out, Fa Cup out, CL peringkat kumpulan pun tak lepas, Europa league pun tak leh menang, panggil orang bersara datang balik, tak tahu dah menghanjing apa kat Menyu ni. Bangang abadi?

Apapun: Chelsea menang game tu dan tolong la jgn cerita lagi pasal goal-line technology tu. Cuba kau tanya Frank Lampard apa pendapat dia? Ptuii!.

Kassim Selamat berkata...

apa ni?kata akan hanya kembali bila dah jd champion? ni nmpaknya da terasa2 xjd champion kot,tu kembali awal,or takut kata mkn tuan?haha

wahida berkata...

assalamualaikum...
en. saudagar garam yg dihormati,

terima kasih berkunjung ke blog saya dan meninggalkan komen...tapi saya masih keliru n3 mana yg saudara maksudkan utk di delete..

harap saudara boleh perincikan lebih detail atau saudara boleh hubungi saya di arel_121205@yahoo.com utk kita berhubung lebih lanjut mengenai isu ini...

mohon maaf andai saudara atau family terganggu dgn n3 saya...dan saya mohon penjelasan yg lebih detail yer...pls email me asap

wahida berkata...

salam saudagar garam,

saya tercari2 n3 mana yg saudara maksudkan, tapi sekarang saya dah tau n3 tu dan saya dah delete...
saya baru perasan komen saudara dlm n3 tersebut...

dan dgn ini saya dgn rendah hati memohon maaf pada saudara dan keluarga yg terganggu dgn n3 saya itu...saya cuma copy paste dari sumber cari.com saja..

sekali lagi saya memohon maaf...
harap perkara ini selesai di sini dan hepi blogging..peace no war...

Asohoku Keita berkata...

apela yang nak dibandingkan sgt ni...liverpool skang level2 fulham je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...