ANDA SEDANG MEMBACA

14

Acara Bolasepak Paling Penting Tahun Ini.

Abdul Sokernet Khamis, Mei 03, 2012


Celaka apa nak tengok Final Piala FA dekat mamak nak kena bayar RM12. 

Tapi duit korang, korang punya pasallah. 

Ini abang nak ajak korang pergi satu event bersejarah. Lagi bersejarah dari Liverpool. FREE pulak tu.

Tak kiralah korang The Kop ke, kalah dengan Fulham ke, skor gol sendiri ke, apa ke, korang amatlah di alu-alukan ke acara berprestij ini.

Apa ada dekat event ni?

Ada LUCIUS MAXIMUS dan kot2 Pipiyapong sudi datang, syukur alhamdullillah.  Karipap tidak disediakan. Ah, kau tengok bola dekat mamak, masuk kena bayar RM12 lepas tu nak order air pun kena bayar lagi pun kau boleh pergi, apatah lagi event memartabatkan bolasepak negara ni.

Cakap banyak pun tak guna.  Akhir kata, siapa tak datang, mak dia hitam.

P/s: Sticker "This Is Anfield" Versi Sokernet akan diberikan kepada 10 orang pengunjung bertuah.





14 Ulasan:

Harris Haiqqal berkata...

Der... mane ade kena bayar lagi kalau order minum. Nak bercakap pon selidik la dulu. RM12 tu dah termasuk semua barangan dalam goodie bag termasuk makan minum sepanjang game malam tu. Agak2 la sikit berckp

Abdul Sokernet berkata...

So?

Firdaus Alim berkata...

hahaha kemon la abdul..lu xtaw ujung pangkal lu banyak bunyik..kan da kena sound..ah pasukan dan penyokong yang mane pasukannnya ditendang keluar oleh lFC sila diam n gilap itu piring jugak kiki

Abdul Sokernet berkata...

http://muhafida.blogspot.com/

owh.. fuck me plz!

keli berkata...

Layan Final FA Cup laaaaa...lagi ada syokkkk maaaa!
Lucy boleh la join jugak. Chelsea ada gak.
Budak2 MU semua buat part time sokong Newcastle la woiii. Muahahaha
Martabatkan bolasepak negara. Aaaaaaa.....Last time gua check kepala bana je banyak. Kah Kah Kah.
Tapi gua tabik dekat Lucy sebab buku CMTKPD ini. Memang susah nak hasilkan buku macam ni.

Kekalahan Liverpool dengan Fulham gua no komen bila tengok player yang diturunkan.
Final FA Cup, Chelsea jaga-jaga. Super Suarez nak mengamuk.

RABUN berkata...

So.....sokonek

Hazard Ali berkata...

Aku habaq kat mak aku.
Hang jaga.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Ku teow.. Kue teow..

Frankie cokeupthenozza berkata...

haha lawak lucy nk promote event sndiri pon malu2, kna gune akaun abdul gak....

p/s: takot x ramai dtg ke yob? :D

unknown berkata...

grow up lucy!!

Mista Maman berkata...

Kantoi apa... hehehe

azrul berkata...

gua rasa ni lucadk yang tulis
kah kah kah

Ajiz Nasution berkata...

pak kordi mana? mana dia pakordi? chelsea is our bitch konon.. everton boleh la team deme ayam ayamkan..cittt

ronalbi berkata...

gua rasa...ah gua takde rasa2 la. liverpool dah kalah.

kah kah kah. korang simpan la enrique bangang tu. memang season depan relegation zone la jawabnye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...