ANDA SEDANG MEMBACA

15

The Kop: Jom Layan Final FA Di D'stall Corner

van kordi Selasa, Mei 01, 2012


Saya bersama beberapa rakan kop seperti @jarr, @farwalis, @pjoe_ @zanbassist dan seorang budak MU @_jorji akan beramai-ramai menyaksikan perlawanan akhir piala FA di Dstall Corner, Kelana Jaya.

Pihak NSTP (News Straits Times Press) telah menaja kedai ini untuk menyaksikan perlawanan di skrin besar dan hanya mereka yang membeli tiket sahaja dibenarkan masuk. Diberitakan juga ada goodie bag. Harga tiket RM12 itu termasuk goodie bag barangan dari NSTP seperti tiket wayang free dan beberapa barang lagi yang berharga RM30 + lucky draw bercuti 3h2m di 5star hotel yang belum diketahui lokasinya.



Tengok ramai2 lagi seronok. Nak tengok di wembley, takde duit. Oleh itu, marilah bersama-sama memeriahkan suasana. Kalah atau menang, itu semua belakang kira. Sesiapa yang nak join, sila pergi ke facebook page Dstall Corner untuk membeli tiket. (Klik sini)



Untuk lokasi, sila lihat peta diatas.

#YNWA ./

15 Ulasan:

Mohd Haris berkata...

Pertamax. I'm goin! KTBFFH

ronalbi berkata...

ok aku tau ini entry yenuwa tapi aku peduli apa sebab aku penyokong kelab terhebat.


dgr citer pak tua alex mcm org tua nyanuk nak bergaduh dgn mancini rambut ikal mayang?

macamanapun kelab beliau (united) yg hina dina itu telah kalah dgn tanpa shot on goal lansung!

x melawan beb. cuma...


cuma cuma cuma...keyboard warrior yg menyokong kelab hina dina itu yang meroyan bila kelab mereka dipandirkan sedemikian rupa.



kahkahkah.. cham2i0ns konon.


akhir kata...this season is the season when United don't win anything.

kareem berkata...

gila!beli tiket macam dah pegi wembley pulak gua rasa...syabas..syabas..inspektor sahab...

Nik Zulkhairi berkata...

dengar cite tiket dah habis dari minggu le[as lagi.

MrModJo berkata...

aiii....entry menganjing menyu kalah mane?? takan xde kott....sialannn....
hahahaa...mne die cup utk menyu season ni??? nk tgk gak dpt pedie...cup cape ke bang oooiii..wahahahahahaha....

Cham61on sgt le kan....
wahahahahahah...macam taik menyu main...

Gratz to Chelsea n Liverpool...sme2 kte tgk spe mng nnty...

Mista Maman berkata...

Hooho.. Tiket habis sudah? Aduyai.. Ada org jual tiket lagi x? Lepak reramai mesti GEMPAQ AH! hahaha

Melody berkata...

Saya datang nanti !
./YNWA

Ramlan berkata...

Alamak kena balik rumah bapak mertua pulak time tu.

Kurast berkata...

celake...mane post manyu ni?

RABUN berkata...

cantik piala ni....oh ya,terbukti sudah, siapa lah Mengyu tanpa young..

ThamYNWA TheLiver berkata...

mohon ADMIN letak icon LIKE facebook google+ untuk SHARE..Nice blog..YNWA

van kordi berkata...

Salam Pak Tam. Blog ni brutal skit pak tam. :-)

Pet Shop Boys berkata...

Boleh mabuk-mabuk tak kat D'Stall Corner tu?

pejalan kaki berkata...

gua dengar afdlin carrol shauki turun...lu jaga lu jaga

Mohd Haris berkata...

Ha..Chelsea dah menang...gua dgn gentle 90 minit duk kat bahagian supporter liverpool. korang memang cool walaupun ketinggalan 2-0. Come on Chelsea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...