ANDA SEDANG MEMBACA

15

Umat manusia 1-0 Kejahatan

j or ji Sabtu, Jun 23, 2012


A Liverpool fan has been given a four-year ban from attending Liverpool or England games after being found guilty of racially abusing Patrice Evra.


Phillip Gannon, 58, was caught on TV cameras making a racially offensive monkey impression towards the Manchester United player, Liverpool Magistrates' Court was told
- from ESPN news


Ptuihh!!


KAH KAH KAH KAH
KAH KAH KAH KAH
KAH KAH KAH KAH

ini betul lawak!

kah kah kah.. woit! INI KES BERAT kah kah kah

kah kah kah... INI SAMA MACAM TARIAN BUNTUT kah kah kah

kah kah kah... INI KELAB MANA NI WOI? kah kah kah

kah kah kah.. MESTI AHLI PERKOSAR kah kah kah


KAH KAH KAH KAH
KAH KAH KAH KAH
KAH KAH KAH KAH


kah kah kah.. KES INI SATU PENGAJARAN kah kah kah

kah kah kah.. INI KENENAGAN UMAT MANUSIA kah kah kah


Nota:

Pergh! post gaya Tukar Tiub ni spesial untuk kemenangan umat manusia.



15 Ulasan:

Ventriloquist berkata...

Macam cilake. Aku igt silap blog td.

Fahmi Ismail berkata...

Sokernet edisi khas Tukar Tiub

mini me berkata...

evra dah macam sultan bola tak boleh diusik. jadi pondan la evra

Yozad berkata...

Gua ingat hishamuddin rais yang post tadi.

van kordi berkata...

Patut dia campak pisang sekali.

eJAI berkata...

power..power...serupa hishamuddin rais!

mangifera berkata...

Kelab tak menang apa2 memang camni. dia punya sensitive tu lebih sikit.

kalau boleh, kena jentik telinga pun mau saman menyaman.

i don't condone the racist behaviour, it's so wrong. But I also don't condone some sore ass loser make a big fuss out of it. Loser beb bising2 psl benda kecik camni.

Tapi nak buat camne, kelab BBNU and ball less men support ni memang sensitive amat.

Mista Maman berkata...

Nak ajar budak2 muda tp yg mulakan org2 tua jugak. Tgk bola sudah, ini nk bikin isu sana sini.

TP, setahu aku, manusia ni kalau xde masalah, lg bermasalah. Hahahah.

Kondem racist! Keling terkecuali, enjut jek kalau lebih2.

Fitri K. berkata...

kah kah kah
kah kah kah

woit, ni sokernet!

bukan tukar tiub.

kah kah kah
kah kah kah

top_ace7 berkata...

Faith in humanity restored!

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

gua kurang paham isu2 sebegini..dimanakah demokrasi..haha..

trevor berkata...

dulu j or ji kalo entri kutuk kelab liverpool dengan ilmiah. sekarang kutuk gaya seorang pondan siam.

gini kot kalo kelab konon terrer tapi hanya menang perisai charity?

phyzL berkata...

ketika EURO sedang memuncak sokernet sangat membosankan..tiada update langsung..sungguh mengecewakan

Mista Maman berkata...

Sokernet sepi especially bila Italy dah melangkah ke final berdepan Spain. Aku dah ckp, Italy masuk final punye. Badi Germany mmg dah lame xmenang ke atas Italy utk hampir semua big tournaments. Walaupun aku KURENG dgn Baloteli, tp dia mmg ada bakat & HUNGRY goal.

Ada qoute menyatakan:
"When Italy passed group stage, they do not just pass, they win the tournament".

No offense, guys.

aranzedo berkata...

pengaruh politik dalam sukan...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...