ANDA SEDANG MEMBACA

17

God save the Queen

j or ji Selasa, Jun 19, 2012

Atau adakah devil ini yang akan menyelamatkan maruah Permaisuri England?

Ah! kita lihat sendiri peranan Rudeboy dalam 2 perlawanan sebelum ini. Kontrol cute, tepuk tangan ala Putera Williams dan balik hotel. Itu sahaja sudah buat syarikat TV bersusah payah letak satu kamera khas untuk rakam aksi beliau.

Aku tertarik juga, ramai pilihan pemain Unkle Roy mendapat kritikan terutama jika pemain itu dari kelab pertengahan, tetapi tiada seorang pun mempertikaikan Unkle Roy membawa seorang pemain yang sah tidak boleh bermain kerana di gantung 2 perlawanan dan hanya kontrol cute tepuk tangan ke dalam pasukan.

Nampak tak betapa powernya beliau ini?

England!!!!!


17 Ulasan:

Firdaus Alim berkata...

Still Kena Terima Arahan Dari Kapten kelab Pertengahan Hahahaha..Kapten Yg Bg Arahan 2 La Yang Power Ha Ha

derp derp berkata...

>implying rudeboy dengar arahan kapten kelab pertengahan

dah kata rudeboy, tak main la dengar arahan ni

kobetz berkata...

ini cara men kat eropah..
yg xmen2 eropah tu blajo le yg slalu men.. bkn stkt menang 5 kali je.. tp kne maen slalu.. tiap2 season..

mangifera berkata...

aku rasa england kalah/seri kalau rooney main.

mini me berkata...

kalau kelabnya jaguh kampung apatah lagi playernya.

top_ace7 berkata...

Welbeck

Rooney

Young Gerard Parker Walcott


Power! Power! Power!

Hazard Ali berkata...

Aku harap sangat power yg ko sebut tu betul menjadi, Top Ace. Kerana sebagai penyokong setia England, aku masih menanti tanpa berharap.. huhuu...

Muhammad Ichsan berkata...

post yang paling bangang!! da x bole main mestila bersebab..
sebabnye....
Rooney Bangang!!
Se bangang wajah n rambut dia! hahaha..

kalo England kalah lepas ni..
kena ingat ye sume..
slh sape.. hahaha

hantuLongkang berkata...

yang mengkritik pasal pilihan tu samada syaitan, penyokong syaitan ataupun telah dihasut syaitan...

amacam? menarik kan? :D

keli berkata...

Shrek
Edisi tak hijau punya.

RebeLLious berkata...

alah england je kot. hrpkn smgt 1966 aje.

don't put high hopes on this team. buang mase aje.

nev berkata...

malam ni dia main. sebab kalo tak main nanti englang kena bayaq duit lebeh kat cameraman

Hazard Ali berkata...

Jawapan bagi soalan pertama : Ada.

aranzedo berkata...

wayne granny for the win !

talkIZcheap! berkata...

will England do a 'Greece04'??

Badang berkata...

Kalau england kalah,salahkan nenek2 tua kat sana yg menggoda shrek tu...hahaha...

Mista Maman berkata...

Told ya'.. Italy deserved to go through. England far from good, lebih mengharapkan tuah sepanjang 90min. Ape pun, nyaris kene tapau smpi 6 gol. Badigol gak Balotelli tu.

Xpe2...Forza Azzuri!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...