ANDA SEDANG MEMBACA

7

Oppa Gangnam Rabbit Style

j or ji Rabu, Oktober 10, 2012

 heyyyy... sexy rabbit!

 uh! uh! uh! uh! uh!

 diving rabbit style!

 uh! uh! uh! uh! uh!

 Oppa Rabbit style!

 uh! uh! uh! uh! uh!

Oppa diving Rabbit style!





7 Ulasan:

Muhammad Firdaus Ab Alim berkata...

LOL Haters Much..Oppa Elbow Pussy Style

mirul berkata...

hihihi

bile dah kalah kat tempat sendiri macam tu la

dah takde modal lettewwwww

van kordi berkata...

shit, real gila gambar first tu ko buat ji. #respect

encik aed berkata...

Suarez Jahanam style

flamez berkata...

Haha... Memang seksi gambar first tu.

Tapi macam mana pun aku harap sangat Stoke kena singkir dari EPL sebab Stoke lebih sesuai main ragbi. 18 fouls dan 6 kad kuning belum lagi termasuk yang refree tak dapat kesan.

Tapi Suarez kena berlatih dive biar nampak real. Hari tu memang kelakar. Hahaha...


p/s: Sokernet makin sunyi. Mana hilang pengkomen tegar sokernet ni lagi-lagi peminat Liverpool dan Abdul Sokernet.

pakDin berkata...

kahkahkah..jorji jorji

Mista Maman berkata...

Rabbit Suarez & Ashley Young kire dah "improve" diving tp Gareth Bale haritu, lawan Aston Villa, lg mcm celaka.

Ape pun, referee skrg makin tertekan. Yg kene tackle betul, ref byk kali buat bodoh atau bagi kad kuning, yg diving pulak bagi freekick or penalty, so credibility referee tu sendiri dipersoalkan.

Nak kate diving ni, Barca & Real Madrid pun amalkan. Nak hapuskan mcmmane? Even Chelsea pun ada. Org kate nasib la, kalau kantoi mmg bodoh ah. Hahahahahahaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...