ANDA SEDANG MEMBACA

4

Prebiu Piala Sumbangsih 2013

Jali Bah Sabtu, Januari 05, 2013
Tak ada orang nak ulas pasal Piala Sumbangsih ke malam ni woi. Biar aku ulas.

 Fakta tentang Piala Sumbangsih 2013.

# Malam ini masuk edisi ke- 29 untuk Piala Sumbangsih.

# Kelantan juara PM, Liga Super dan Piala FA 2012 menentang ATM juara Liga Perdana 2012.

# Kelantan bermain untuk Piala Sumbangsih untuk 3 tahun berturut-turut. GKG.

# Malaysia boleh membentuk pasukan Harimau Malaya yang mantap hanya dengan menggunakan pemain ATM dan Kelantan, tidak termasuk pemain import.

# ATM akan turun untuk misi membalas dendam ke atas Kelantan.

# Jumlah jaringan akan melebihi 4 gol.

# ATM akan menang malam ni.

# Lebih ramai orang tengok Piala FA di Liga Inggeris malam ni di kedai-kedai mamak, warung melayu dan di rumah.

KAPTEN MARVEL PIYA VS KAPTEN MAGIS,HAI-O

4 Ulasan:

Chaeir Shahir berkata...

Apakelasss piala sultan bola. Pfslj

nwa berkata...

Piya ni main biasa2 je tapi masa aff aritu meroyan fan kelantan bila gopal tak pilih dia...memang la selection gopal agak meragukan tapi kalau ada piya pun takkan merubah apa2
...percayalah...

Tak pernah tengok ke piya main untuk msia masa kelayakan olimpik?tak de pun power...bila dah wakil msia sume jadi bangang

Hidemichi berkata...

La ni 1-2 org je komen setiap entri ke? Ingatkan gua sorg je dh lama x mengadap sokernet.

kobetz berkata...

entry xde yg angkuh n kontroversi.. mohon kick yg bangang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...