ANDA SEDANG MEMBACA

5

Spurs 3 - 0 Sky Blues





Berita gembira buat Yiddos dengan kepulangan Assou-Ekotto dan tenacious midfielder kita Scott Parker. Selain itu, segalanya yang berlaku semalam adalah seperti biasa. Spurs turun bermain dan menguasai perlawanan sepenuhnya. Benda biasa bukan? Seawal minit ke-14, Sigurdsson sepak freekick molek molek - Bale cuit sikit - Dempsey tolak mudah - gol. Benda dah biasa kat training ni. Minit ke-32, Dempsey rembat - kena block - melantun ke Bale - sambil senyum Bale rembat - gol. Sepak sambil senyum ni pun benda biasa jugak. Minit ke-37, Bale buat cross - Dempsey tanduk - gol. Nampak? Pap - Pap - Pap - gol. Main mudoh. Keputusan 3 - 0 kekal sampai akhir perlawanan. Bermain dengan hebat, menang bergaya namun tetap bersahaja. Inilah gaya kita. COYS!



Sementara itu,


Man U buat comeback - adalah biasa. Kelantan kalah Piala Sumbangsih - pun biasa. Demba Ba score sampai 2 - pun biasa. Torres tak main - err, ni ko jangan selalu buat Rafa. Kena buang karang.




Nando keluar Chelasea? Itu tak biasa.


5 Ulasan:

mirul berkata...

looping header dempsey memang power.
nampak jugak fungsi dempsey akhirnya.

adebayor pulak,aku rase lagi elok dia pergi train dengan skuad remaja spurs semula.
teruk sangat cara main dia semalam katanye.

mimoxx berkata...

apa ke bangang setakat game lwn Coventry pn nk ulas? baru kenal apa itu erti bola sepak ke setakat lwn kelab bawahan pn nk ulas mcm lawan Barca? Puii!

racYnc berkata...

ulas 1 perenggan jela bongok

zainul azmi berkata...

Berusaha gigih kau ni. Tapi.... Kah kah kah

Ajiz Nasution berkata...

Gambar yg last tu memang win! Shilakeeee la yuu ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...