ANDA SEDANG MEMBACA

10

Tahukah Anda Koyok?




Tahukah anda Koyok..

Bila orang nasihat jangan berlagak sombong. Nak jadi hooligans jadilah tapi biarlah ber"knowledge". Ilmu penuh di dada. Sekurang-kurangnya anda semua tahu apa yang anda buat. Bukan setakat turun Kota Bharu, keluar stadium polis escort.

Tahukah anda Koyok, jangan ingat admin Sokernet nie tak pergi sekolah. Tahukah anda setakat buku hooligans gua dah baca dari zaman 90an lagi dan tidak lama lagi gua akan terbitkan buku hooligans pertama di Malaysia " Inter Jubor Firms". 


"Antara koleksi buku-buku hooligans simpanan gua. Selebihnya buku Playboy"

10 Ulasan:

Pert Doherty berkata...

gud

Mohd Nizamuddin berkata...

padu

abeih berkata...

Kahkahkah

nzmy dzul berkata...

terbaik!

u have my vote now.

Badang berkata...

Nak baca buku jubo tu la..

Zack Luqman berkata...

bagus. keangkuhan yg konsisten. Maksud tersirat pasal playboy tu boleh buktikan dgn courier kat office aku tak?

Apostolos Velios berkata...

cool... koleksi yang rare

AimYou berkata...

buku 'Hooligan' tu macam cover CD je? kah kah kah!

koci berkata...

Nganjing psl typo error dh xlaku la bro..angkuh tu ada tp tinggi sgt..isi ulasan yilek..sorry xdpt undi dr gua

hafiz noordin berkata...

typo pon hepi?? apo kono eh jang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...