ANDA SEDANG MEMBACA

6

Pelancaran Logo Baru DMWTY

pkpkknlh videos Ahad, Mac 24, 2013

Assalamualaikum, orang islam kena bagi salam, angkuh-angkuh pun nak kemana, hujungnya kebawah jugak.

Maaf kepada peminat siri paling popular di atas muka bumi ini iaitu "DMWTY" kerana disebabkan hal-hal tertentu, episod yang tergantung tu tak dapat di tamatkan dengan gaya yang seksi.

Tapi percayalah bermulanya pusingan kedua Liga Super akan datang. Siri DMWTY akan bermula dengan wajah yang baru dan kurang sikit angkuhnya sebab aku nak tengok dulu team suci The Yobs perginya macam mana.

Untuk itu aku lancarkan logo baru siri DMWTY
Sapa kutuk aku maki tanpa kompromi!

6 Ulasan:

Chaeir Shahir berkata...

Kimak petai

Satan In Heaven berkata...

Logo macam gampang! Eh?! Apsal blog ni dah hangat-hangat najis ayam?

Fairy tails berkata...

dekat fb asik gaduh2 dgn budak2
kami mahu duit kami balik!
puiii!!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

woi petai ko ada fb tak?

petai kt berkata...

Danny Armando : add http://www.facebook.com/peteykt

hantuLongkang berkata...

DMWTY tu apa?..do mess with the yahudi? :D

//bulu jubo sekor2 dah nak beruban, duk bergaduh kat facebook lagi?...terikut perangai cina DAP, ulama caruti-wal-kafiri, rakyat reformasi dan kerajaan transformasi lah ni..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...