ANDA SEDANG MEMBACA

6

Amaran Awal Untuk Arsenal dan Sekutu

Jali Bah Rabu, Ogos 14, 2013

Macam biasalah, awal-awal musim mesti team tu paling kuat sembang bakal juara lah, itu lah ini lah, bab beli player pun lemah ada hati nak jadi juara. Sembang kencang serupa dah confirm dapat sign Higuain, Liverpool yang bangang pun tak sanggup tahu lepaskan Suarez masuk kelab yang tak realistik.

Dekat England sekarang semua pilih Chelsea, media-media, lejen-lejen yang dah bersara tunggu nak meninggal pun masih boleh fikir logik tahu. Yang kuat sembang pung pang pung pang Arsenal atau Manchester United power ada dekat Malaysia je sebenarnya. Dekat Kelantan, Selangor atau Johor.

Jadi apa alasan kau masih nak sokong Arsenal, Manchester atau Liverpool juara?. Tak jauh bezalah kau nak pilih JDT jadi juara Piala Malaysia langsung menidakkan kepoweran Kelantan, atau Selangor, ya Selangor walaupun tak begitu logik nak selit dekat sini.

Terus terang lah aku cakap, Arsenal ada ke tak bukan ada masalah pun sebenarnya untuk Chelsea. Chelsea rilek je walaupun dah menang 3 trofi pra musim ni. Macam ni lah pasukan juara, gaya dia, cara dia semua nampak cool, tunduk merendah diri.


Chelsea power sampai kiamat.

6 Ulasan:

dausz berkata...

cibailah... ayat berterabur macam gampang..

budak tadika pun pandai susun ayat..

failed

Bigik berkata...

style ulasan diorang mesti konfiden..
memang lama dah...target diorang memang jauh2...
bukan macam kita...bolasepak kita,sekadar menimba pengalaman la,mencuba strategi baru la
tak pernah mengulas bolasepak omputih ke??
baru first time ke???
balik rumah pegi blaja lagi....
poyo

kobetz berkata...

semat.. canang skali 3 trofi pramusim tu sampai kiamat .. kih3

king niko IX berkata...

errr..season lepas chelshit number brp ekk BPL??no.3 kn?so power ke kalo no.3??hahaha...xde beza pon dgn Arsenal..dua2 loser...kah3

hantuLongkang berkata...

chelsea ni manja dengan liverpool...
takde player, player liverpool lebih2 ada..
pengurus kelaut?..takpe, bekas pengurus liverpool datang tolong..
MU lebih mata?..kecik punya hal..gerrard tolong sumbat gol sendiri..
kalu diplomatik hancur pulak, liverpool bagi duta zionis..
apa lagi chelsea mahu? :D

Manfaat Sejagat berkata...

Code to join this league: 209637-427666

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...