ANDA SEDANG MEMBACA

76

ABANG PIPI MANA?

Nazri Ahad, Ogos 30, 2009
Kenapa abang Pipi lambat update sokernet?

Game dah lama habis.

Selalu abang pipi up to date.

Kali ini macam abang pipi terus masuk tidur dan set alarm jam untuk bangun sahur.

Abang Pipi,

Update la.

Abang Pipi,

Mana abang pipi?

Abang Pipi....

76 Ulasan:

mr. hafis berkata...

eboue pun sudah pandai test ref.

kah kah kah.

mamu berkata...

rumah abang pipi takda tenet...
hr selasa abang pipi ulas kot...
hahaha...

tahniah man u menang.
aku terhibur mlm ni.

Pipiyapong berkata...

Hehehe. Esok laa ye adik adik. Gua tengah konferen dengan Wenger.

maEL berkata...

heh..
m.u main mcm tadika pon xley mng ke?
memang kuat tgk teletubbies btol la budak2 arsenal ni..
gogogo liverpool..
muahahaw..

sEmut berkata...

cuba lagi.

M-Yusof berkata...

hahahaha...

fndrocka berkata...

selamat bersahur supporter arsenal

iampali berkata...

Kahkahkah..2 2 main mcm hampeh..paling bodo gigs..fletcher ptt jadi man of the match. Arsene wenger buat lawak last2 minit bdiri kt man u fan stand..humiliating. Sib baik menang. Glory2!!

jigsaw berkata...

macam tadika kemas parit haji somit fc main. nasib baik menang. GLORY!

Mangkuk United berkata...

paling menyampah tengok team Mangkuk United main, macam budak bodoh, diperbodohkan oleh budak-budak arsenal. Menang nasib jer. Penalti tu memang tak patut, kalu di Old Trafford mesti ref bagi penalti kat Mangkuk United. Nampak gayanya Mangkuk United bungkus awal season ni, main macam ni boleh pergi mana

rooney botak berkata...

takde apa yg ptt dibangggakn dgn MU..Tahniah Arsenal, cuma nasib tiada.

shakinah berkata...

hahahahh,

zan berkata...

Dua-dua main macam hampeh. Midfield semua tak boleh blah.

Diaby boleh dapat best own goal season ni. Tanduk dah macam Drogba..hahaha

FdausAmad berkata...

Kahkahkah...

kahkahkahkahkah..Tanduk..

kahkahkahkha..cantikk gilaa..kahkahkah..

kahkahkahkah..Alumina blurrr..kahkahkahkah,,

kena backstab..kahkahkah..

kahkahkahkahkah...

Tanpa Nama berkata...

kahkah..dh klh tu dh ler.terime je..tak pyh nk maki hamon yg tah ape2..tak matang tul2..kalo rse team ko tu tak menang2 lg ape2 cup..jgn maki2 dulu..kang malu sndiri kang.lg2 bulan pose nni.aku fan mu.aku terime mu main tak best ini game.arsenal control gme.tp sedih finishin takde.so take it or leave it.mu still defending champions.

batch gold tau..bukan kaler putih yg cepat kotor tuh.huhuhu

FdausAmad berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
crazy_labelle berkata...

wahaha... siot je...
wa da tulis email kat bomo kasi santau budak ni...

goon ners berkata...

orang kalah mesti banyak komplen.itu adat kan

INDRA QIRANA berkata...

ARSENAL DAH TERIMA BALASANYA, LAIN KALI JGN MAIN TIPU, AKU TGK ASERSEN WENGGER DAH MCM ORG NYANYOK MASA GAME NI,...MANGKUK UNITED MENANG NASIB...GIGGS RASA BANGGA DIRI MCM DIA LAK YG SCORE, RONNEY INGAT DIA TEROR PADAHAL PENALTI JER.. BLAH AHH! MANGKUK UNITED MENANG BANYAK PIALA PASAL REF ENGLAND RAMAI PENYOKONG MANGKUK UNITED

saudagar gaRAM.. berkata...

satu gol penalti dan satu own goal?

totally luck je semua tu..
takkan mau bergantung pada luck one whole season kan?


oh ya..spurs menang..
LAGI..

arjun rampal berkata...

waha ha ha. minggu lepas si lucas tak tau mana satu gol sendiri, minggu ni si diaby pulak. muahahahaha. memang sengal la arsengal.

hasbullah awang berkata...

kenapa bila sesuatu pasukan bila menang sebab dapat penalti atau pasukan lawan jaringkan gol sendiri dianggap menang nasib?

Xam berkata...

hehe..memang setan merah bernasib baik...

hasbullah awang berkata...

...sambung yg atas (gua tertekan publish la pulak)
kalau mesin kuda ke, mesin buah ke boleh la relate ngan nasib, main bola ada kira nasib gak eh

speedrider berkata...

oit.. labels macam tu pun ada ka? aiyark... Nasib jer tu. Sempena puasa punya game.

dalamdalam berkata...

Syukur MU menang..(comment yang sangat menghormati bulan Ramadhan)..hihihi

penyokong manchester united tegar berkata...

glory2

whatever it is, a win is still a win, korg nk kutuk ape pn aku x susah, yg aku tau MU menang...

menang nasib? baik MU duduk je, x yah main, nasib2 bola golek dlm goal lawan, kahkahkah, total ignorance...

angeldream berkata...

oo. man utd menang ke. aku tengok kick of je. pastu terus tetido kepuasan pasal chelsea dah tunjuk ajar kat man utd camna nak handle burnley yg di canang kan sebagai giant killer tu. aum ~

tak sabar plak nak nunggu ulasan lucius pasal game chelsea jadi ku terpaksa ber wander wander di sini.

:angeldream:

Mawar merah berkata...

MU muka tak malu,,rooney celebrate gol bagai nak rak, pdhal penalti je..alex ferguson pun sama bangang, bersorak bila diaby jaring gol sendiri..Pokoknya MU haprak la...

penyokong manchester united tegar berkata...

kah kah kah...

bring on the jealousy...

kah kah kah...

Muhammad Fadhli berkata...

Chelsea menang besar...x sabar tunggu komen En. Lucius Maximus...hehe

FdausAmad berkata...

Kahkahkah..

Tu dia gaya penyokong EPL cap FAM..

Kahkahkah..jangan emo dengan ManU,kahkahkah..

sebab dia kuat..kahkahkah..kahkahkah..

penyokong Arsenal jangan HilangPunca oraitt??

kahkahkah...

iampali berkata...

loser will always be a loser..

iampali berkata...

pasni jumpa city lak arserngal..sukar gk tu

Tanpa Nama berkata...

iampali poyo la lu mat
penalti pun tipu ,mcm sial

Tanpa Nama berkata...

memang MU je yg menang nasib..liverfool,arsengal dgn chelshit kalau menang kira memang ikut plan laa...hehhe..tak kisah laa,janji almari penuh dgn piala..huhu..loser

Tanpa Nama berkata...

deep inside, all the so called fans of MU know that their team didn't deserve to win and that they were very very lucky to get out of jail. ARsenal were the better team for most part of the game and MU were made to look like kindy boys..

Tanpa Nama berkata...

"memang MU je yg menang nasib..liverfool,arsengal dgn chelshit kalau menang kira memang ikut plan laa...hehhe..tak kisah laa,janji almari penuh dgn piala..huhu..loser"

APSAL LU KOMEN CAM GAMPANG...???

Tanpa Nama berkata...

ARSENALOSER...

Jannah berkata...

Pipi, hang tak yah ulas apa2. Hang copy paste jek comments semua ni. Macam2 ada :)

deusXmachina berkata...

hahahaha....
mane encik pipi nih....
ari 2 bkn main lg...erk888

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah.kpd fan2 arsengal dan loserfool udah2 ler tu..hang tu 0.tau tak.maksudnye tade ape2 dlm almari tuh.pergi betulkan diri tu dulu n win at least something season ni.dudok cite kosong dok kte mu mnng nasib la tu la..referee nila.buat lawak raja lawak betul.wakakak

this season still mu n chelsea wil fight till the end!!!

dewajiwa berkata...

kah kah kah!
mana team yang berkobar-kobar kat dalam shoutbox semalam?

peminat newcastle berkata...

gol diaby,
GOL OF THE SEASONS
hahahaha

alan zed berkata...

wa teka 1-0, 2-1 ok ler tue...

pipi mc kot?

huhu...

Tanpa Nama berkata...

xde pape nak d banggakan..hahahaha~ takat penalty ngan own goal..ceh..fan manyur mmg bangga sial la..kalo die hard fan konfem malu giler tgk game pg td sbb menang mcm hampeh.. tol x lucius??? kah3..

anakrantau98 berkata...

gua predict arsengal akan menitik-ayam-kan pasukan-setan-merah-nasib-menang. tapi ramalan gua tersasar. gua rasa masa depan arsengal bagai lampu suluh yang kehabisan bateri. gua tak sokong arsengal, tapi gua sokong pasukan yang menitik-ayam-sampah-kan pasukan-setan-merah-nasib-menang. :)

Luca berkata...

ish! lambat gila sokernet ni update?

Fazilah berkata...

menang nasib. nasib kat mana2 pun ada.bkn time judi jer.penalti tue,rooney dive.x caya,tgk la replay.reff mmg berat sebelah.tapi gem semalam mmg bosan.aku bg mkn kat hamster lagi menghiburkan.pas tuh aku cek point kat fantasy.

dan pasal keputusan gem smalam pun aku x de kisah.liver dah kalah 1 kali,manyoo dah kalah 1,arsenal pun dah kalah 1.tema aku(chelse) masih rekod bersih....selamatt...hehehe

FdausAmad berkata...

mana brader brader klem TRUE nie...takkan menang je TRUE,Kahkahkah..

JorJi ulas la cepat..gua nak baca ni,jgn kasi hati langsung..gua tunggu sini dari 2 pagi semalam woii..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

its a fantastic header. but in a wrong way !! - shabby

mizu_sama berkata...

rooney n eduardo...2 2 cara dive sama...so skang adakah rooney akan di ban 2 perlawana?let wait n see...

maoi berkata...

betulke dive 2 2 sama? ke sebab marah kat man utd, terus ckp dive 2 2 sama? apa jadah..

liverpool lawan 10 org bole laa. tu pun nak kecoh.. hahahah

Firol berkata...

jenuh la hang pipi...

Tanpa Nama berkata...

Diolah dari FourFourTwo "Don't You Hate..." #33:
People from Sungai Korok who talk about "Man Utd@Liverpool@Barca.
Not only now is it common to "suppport" a fashionable team from an attractive European city at least a thousand miles away, it's also considerable to talk in an overly familiar braying voice about players called "Nani" or "Dani", as though referring to a set of close personal friends...

Tanpa Nama berkata...

sapa cakap semalam tu rooney dive, memang jenis x penah tgk apa lagi main bola. period.

maoi berkata...

itu la pasal.. dh kalah tu.. diam je la.. takyah nak bising

Tanpa Nama berkata...

peh referee cam gampang...kayu...lahanat...player MU kena touch skit foul...gua nk kasi Wenger VCD Amri Yahyah: The Best Of, sempat g transfer window belum tutup.

mizu_sama berkata...

roney dah touch bola tue kuat sgt,dan kebetulan almunia dah baring,apa lg ko nk buat?rebah bersama laa....arshavin kene tekel ngan fletceh.tekel bola ke tekel org?bola kt blakang,arshavin tegolek?apa kata reff?tekel bersih??tp org x kecoh sebab 30 saat pastuh arshavin gol..kalo dia x gol?apa cite?reff berat sebelah pun masih x pasan....

aku fan chelsea...aku x peduli pun sapa menang sapa kalah semlam...janji chelsea menang :p

Tanpa Nama berkata...

fucker la kau mizu sama
citer macam orang yang reti main bola
padehal kau satu sen pun x guna main bola
hahahaahahah
bodoh nak mampos
cakap macam x pakai otak

mizu_sama berkata...

hahaah...emo....hahahahaha

"ko ckp fucker2 tuh ko pakai otak?"

hahahahahah

pasal bola pun nk gaduh....bodoh betul.hahahahaha

hahahahahaha

ada org emo kat sini....hahahahaha

aku bg fact kt statmen aku.ko lawan la statmen aku.yg ko nk fuck2 org peh hal?hahahaha...emo emo

mizu_sama berkata...

hahahaha....emo.....hahahaha...

pasal bola pun nak maki2

bodoh punya manusia...

hahahahahaha

dr ko maki2,baik ko selawat2...pahala pun dapat..

pasal fact yg aku bg,ada salah ke?kalo salah tegur la pakai fact ko...bkn maki2...typical melayu.....

nie la yg d kata,bodo x bley blah...pandai macam mak jenin..

emo tul...nama pun tade...hahahahhaha

gianfranco zola berkata...

korang jgn keras sgt kutuk arsenal... kang brader PP katop sokernet kang sebab frust nonggeng

hahaha

melayurepublik berkata...

luck.

luck.

luck.

rooney divers.

man u patut fikir bahawa dengan one by one pun tak bley score pada minit 82 oleh berbatov dan 88 oleh sapa entah pun tak bley score.

whole season nak luck? tak mungkin.

tunggu di emirates.

angeldream berkata...

komen komen tanpa nama ni tade ilmiah langsung aa. kaw tapayah bagi komen dah la tanpa nama. go sit at the bench pls.

Man U 2 Arsenal 1 berkata...

alah.. eduardo bleh dive. rooney cuma nak bagi arsenal rasa apa yg celtic rasa je. o.klah.

karma!

andy gray berkata...

man united x pakai usual line up pn blh menang. budak2 biasa la, cepat gelabah. muka player arsenal masing2 cuak. man of the match fletcher.

losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen - sean connery in "the rock"

p/s: liverpool berhempas pulas nk kalahkan team dr gombak, tmn bolton f.c. dh lwn 10 org br dpt score.

maoi berkata...

macam aku ckp tadi.. yang dh kalah duk diam-diam.. bising-bising pun tak guna.. dh kalah.. cuba contohi pp.. diam je.. takde nak kecoh2..

mizu_sama berkata...

yup...karma...aku sokong tang tue....baru wenger tau apa rasa dive...fair la kan...hehhehe

cuma cm eduardo kene ban...rooney lak cm ne?hehehe

nway aku x kalah,aku x menang...nie gem aku jd pihak berkecuali :p

Tanpa Nama berkata...

mizu_sama, rooney dive? reti ke x tgk bola ni.

gadis genit berkata...

sedey la, fan2 Mu yg masuk sini byk yg otak low IQ...xpe la, mmg ditakdirkn diorng gitu...hukhuk

gadis genit berkata...

maaf ye, kualiti fan2 arsenal, chelsea n lierpool jauh lebey baek dr fan2 ManCHEATER Utd

Tanpa Nama berkata...

ape polk nk cite kualiti2 fans2 team masing2 ck adik ni oi.kembalilah cepat ke pangkal jln.menang la something dulu.bru la bole cite pumpampumpam.fans2 mu lain skit.sbb die org penuh dgn kebanggaan yg harus dibanggakan.bukan omong2 ksong.nnti kalo ade rezeki team ko org menang ko akn rse feel tu.kalo menang cup lah.wakakakak

mizu_sama berkata...

sokong gadis genit :p

Tanpa Nama berkata...

lol gadis genit. p masak lg baguih dok ada bulan posa nih

Tanpa Nama berkata...

hahaha all those words, they never hurt us. epl champions 3 in a row and going 4, only united. glory glory man united. kesian tgk muka diaby bila score own goal. br kena sergah dgn rooney dh kelam kabut bwahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...