ANDA SEDANG MEMBACA

20

Perihal 5 Gol

Image asal disini. Moga mereka sihat sentiasa untuk meneruskan perjuangan. Amin.

Dingin dah predict betul dah. 5 gol dia bilang. Cuma terlepas kat belah Bolton 2 biji.

Nasib baik menang 3-2.

Nasib baik Steven Gerrard hebat last last minute.

"Boy: Now desperate only wanna score.
Girl: Desperate is good. Pump up the adrenaline"

Kalau tak seri bodoh je la.

Glen Johnson ni not bad juga ya.

Kalau nak mengeji sebab baru menang I should say, ini bukan nasib, ini hasil titik peluh keringat kesungguhan pemain-pemain Liverpool FC yang keep on fighting walaupun down. Yeah, that's the spirit soldier. Sebut ramai-ramai wahai Kop sekalian semesta, kita hebat!

And after watching a live Lucas in person with a ball kat kaki dia baru rasa mana datangnye mamat ni. And macam mana Benitez beli dia? Tengok video ke apa? Harap ada la magic satu dua up his sleeve yang dia masih sorok tak mahu pertontonkan. Lucas the Mysterius Man.

Anyhow, game tadi hampir sudah buat aku sumpah seranah. Siap mahu tanya Abang Google how to curse in 50 languages, tapi nasib baik bulan puasa ni setan-setan diikat, jadi masih boleh bersabar. Manusia bertopeng setan cerita lain.

Boy: Kalau Liverpool kalah baru ada duit :P
Girl: Keji.

Plus I asked my friend Shoba to do some sexy voodoo dance for Liverpool to win. Sampai hujan kat KK jadinya. Anything helps when you're tied ain't it?

Terima kasih Vovin sebab cakap aku hot awek. Gila terharu. Tak jadi nak potong rambut pendek macam Torres sebab panas sangat kat Pagalungan nun.


Image taken from this news post. Torres sayang, terima kasih.

Boy: Going to be the worst start of all time soon. For a team that has never been relegated and a super power of European football this is pretty sad.
Girl: Gerrard!!! Goal!!!

Bolton main 10 orang, tapi tak rasa one man down. Aku rasa macam season ni the Reds tak cukup perisa lagi, macam something missing. And Amri Yahya sokong Arsenal so he can't play for Liverpool FC okay.

P/s Siot jek Spurts, sempat gak score a goal at 4:25 minit masa tambahan. Macam ada konspirasi teori pulak menang gol masa tambahan.

20 Ulasan:

paraxixth berkata...

lawan team bolton pun sampai berak taik hijau ke?

FIRZA berkata...

lwn 10 org bleh la menang.....tu pun pyah nk kejar lgi 2 gol.....wa tak kagum lgsung dgn titik peluh mereka ini....

fndrocka berkata...

kalah dulu menang kemudian seperti dlm game tadi adalah simbolik kpd pasukan liverpool season ni

Jabroni berkata...

haha... at last.. torres scored, bila striker scored, bmaksud taktik mnjadi.. tapi defence teruk!

hafizudin berkata...

cis.menang jugak walau pun tipis. baru plan nak ngutuk kaw kaw2 kat liverpool. heh heh.

FdausAmad berkata...

mana live update MU vs Ass-anal ni..mana..
kahkahkah..kahkahkah..

liverpoolcrook berkata...

Y la. mana ulasan dari kem arsengal. x sabar nak mendekah-dekahkan arsengal. hua hua hua hua!!!!

FdausAmad berkata...

gua nk tunggu sampai pagi..mana ni mana??,

zan berkata...

Terpaksa mengaku, defend agak teruk. Tak cool langsung defend2 Liverpool. Apsal Agger lama sangat injured ni?

Tapi midfield makin mantap. Puas Gerrard training shoot 2 kali, kali ke 3 goal jugak..

YNWA!

INDRA QIRANA berkata...

woit sapa cakap liverpool lawan sepuluh orang, fair ahhh liverpool pon sepuluh orang jer, LUCAS tu bukan macam player liverpool mcm refree adalah kehulu hilir mcm tak der tujuan,,, korang pon kalau ada player mcm ni azab woooo.... tak percaya try ahh beli lucas ni...bodo tul bernitez.. anyway tak per la janji menang aku ingatkan dah kalah lagi tadi...

angeldream berkata...

kalau lawan 11 pemain bolton, rasanya result mesti lain. jadi buley kata, liverpool tetap teruk. bermati-matian nak score hasil kepincangan dan kecacatan bolton.

:angeldream:

paraxixth berkata...

gua nampak lucas tu pakai jersi liverfool la semalam. nie la die. YNWA la sangat.sampai player sendiri pun dah x nak ngaku! cait. lepas nie sape lagi yang korang tak suke? benahayun tu ke? babil tu ke? korang xkan ngaku die player LFC juga ke?

Bloodynose berkata...

kalau tak salah,lucas dibeli dari kelab Gremio ataupun kecik2 penah main dengan kelab tu.Ronaldinho pun berasal dari Gremio.Mungkin Rafa ingat dia seterror Ronaldinjo.bodo punya rafa.Baik ambik alan curbishley jadik coach.
Teruk2 liverpool pun score lagi banyak dari Man U.

alan zed berkata...

lucas = bingai...

aquilani cepat la pulih...

huhu...

3 points is 3 points... :)

ayobkelubi berkata...

paraxith marah betul ngan liverpool.kena rejek akademi liverpool ker bang, marah bebeno nie?. kalau abang sokong LYON, dok tepi ye bang. :P

kawan-kawan, lucas di ambil setelah scout pergi brazil cari talent baru. bak kata bloodynose, yup, GREMIO tu ibarat AJAX AMSTERDAM yang selalu bekalkan talent untuk europe league tapi scout LIVERPOOL buta, dia nampak LUCAS masa training mmg hebat terus suggest beli,dia tak tengok masa LUCAS main.itu silap scout dia sampai skang.

GLEN JOHNSON mmg exicited main atas eh?. tapi oklah, dia support hidupkan ruang harap LUCAS, thru ball macam kambing gurun aje. JUAL LUCASlah woiiii!..

yer, DEFEND mmg makrop, harap JAMIE aje, mana leh blah, JAMIE dah menghampiri tahap pencen tanpa KWSP aje dah tu. AGGER pulak sakit lagi, yang mamat GREEK tu pun sama ghairan nak naik macam GLEN JOHNSON.haihhhh!.

apa-apa pun, 3 mata diperolehi!,yeah!.

Firol berkata...

Paraxixth Sokong TNB Melaka...mamat tu kalu Liverpool Kalah sure buat havoc.LIverpool menang pun nak kaco ke....

takpe hero kena tenangkan diri...Harap next game 3 mata penuh diharapkan.

Lukas macam biasa main ting-ting ditengah padang dan memberi sepakan percuma sekali lagi kepada pihak lawan. Jonsen n Jonsen selembut kulit menyerang sampai lupa dia defend. Apapun Alhamdulillah menang

Saya Hj Jenal Bidin Raup melaporkan untuk sokernet

maoi berkata...

score lagi banyak tp point lagi sikit.. hahah

Jay Spearing berkata...

sikit lama-lama jadi bukit..

paraxixth berkata...

gua terbakar dengan jannah jerk.die ingat burnley chelsea tak boleh makan ke. tau la die penyeri kem liverfool..dah la menang tipis.cait. tak amik upsr ke dulu?

hanuman berkata...

tenat liverfool...lwn bolton-1 player=menang 1 gol...mmg tenat liver musim ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...