ANDA SEDANG MEMBACA

19

Mari Bersorak - YNWA

Jannah Sabtu, Ogos 29, 2009 ,

Kalah 3-1 minggu lepas, dengan Aston Villa some more. Like duh!! Bikin malu sudah.

Aku busy minggu ini, cuti sekolah. Maka haruslah aku bawa diri keluar dari Pagalungan sebab cuti sekolah budak-budak asrama desa semua balik rumah masing-masing. Nak duduk seminggu sorang-sorang kat rumah macam tak berani jek. Nanti stok makanan habis aku kerjakan sebab boring tak tau nak buat apa.

Jadi aku pun membawa diri ke Sandakan, berjumpa teman-teman merangkap lepak free di rumah mereka.


Sempat juga kami berbuka kat Pizza Hut awal sejam dari orang Semenanjung. Jangan jeles bah.

Tapi a few days before that straight from Nabawan, aku yang memang suka hati jek ajak le mamat sorang ni jalan-jalan cari makan kat Tanjung Aru (sebenarnya dia yang bawa ke situ setelah dipaksa dengan penuh rakus Oh bawaklah aku makan kat tempat yang ada MSG, aku rindu masakan kedai - kat kampung aku takde gerai makan, apatah lagi burger Otai) dan kami makan kerang bakar dan sotong goreng tepung. Baju biru kaler Chelskie tu satu kebetulan okay, bukan dipakai semata-mata mahu menggoda En Lucy, yang sampai sekarang aku tak tau nama sebenar dia (call me Max).



Anyhow apa kena mengena kerang bakar dan Liverpool? The bakar part la. Seharusnya setelah dimalukan beberapa kali oleh semua orang, maka kami the Kopites harus lebih terbakar semangat untuk memberi sokongan dengan penuh hati dan perasaan kepada the Mighty Reds. Let them call us delusional or angan-angan Mat Jenin, selagi darah merah mengalir dalam diri, selama itu kasih sayang tak berbelah bagi akan aku beri pada Liverpool FC.

So come on lads, lets do it for the Kop, what's that all about!!

Lawan Bolton FC. Jangan kalah bodoh lagi. Jangan sampai aku start mencarut di Sokernet. Tak sopan.

P/s, The Beast bawah ni besar orangnya kan?



19 Ulasan:

noda berkata...

cikgu tidak baik mencarut. haha :p kirim salam ke kawan lu yang berambut "asian-bob-hairstyle" itu ya :p haha! juga ke abang lucy yg pemalu itu hoho

Firol berkata...

apsal aku nampak seri je....arghhhhhhhh menang la malam ni .

lucas jangan main malam ni

FIRZA berkata...

oh...tiba2 aku terasa nak berpindah ke kepulauan sumatera...

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

mari la turun nabawan klu brani...perang ngan kipas-susah-mati arsenal kt sini...geng2 liverpool nabawan sumer dah terap dah nih...medan : kedai kuning nabawan town...ada brani??? hahaha

alan zed berkata...

...and you'll never walk alone...

tapi kalu kalah, lu balik sorang2...

haha...

mat mimpi berkata...

kem Liverpool, aku harap Aquilani cepat main.
Lucas jgn main.

paraxixth berkata...

tak menarik langsung.x de semanagat macam team-team lain mem-propagandakan team masing2.nie dengan semangat kerang bakar saja. apa kes?

strategi yang bakal di gunakan oleh rafa benitez pun takde klu-klu langsung. letak la sikit walaupun klu bodoh. dan walaupun strategi untuk kalah dipamerkan oleh LFC.haha.

gua budget liverpool kalah lagi game nie. kasi malu sama LFC.

p/s: nie review pasal liverpool yang ade hanya 24%.selebihnya pasal awek sabahan yang tak kenal liverpool.

Dinasour Tua berkata...

Aduh! Entry paling 'sopan santun amalan mulia'. Rosak imej "Hooligans"

Nazri berkata...

to all - Jannah can write whatever she want. She's the hot awek in Sokernet.

zan berkata...

Ok ape ulasan pre-match ni.
Ini membuktikan yang penyokong Liverpool masih menerapkan adat kesopanan dan kesusilaan yang tinggi ketika menyokong pasukan kegemaran kami.
Cuma jauhkan tin2 hijau tu dari kami, kalau tak kami akan jadi orang lain..hahaha

p/s: ala nak ulas taktik2 buat ape. Taktik lawa kalau kalah pun buat sakit hati je...hahaha

Azri Rotten berkata...

dont worry mate! aku kat padang training dgn bdak2. dah ade plan dah nak hentak lucas belakang stadium. bdak2 rempit sume aku dah bayar nasik lemak ayam rempah. voronin ckp td mungkin die turun 2nd half. bad hair day. jadi mlm ni rafa turun kan aku utk main centre. ade yg remuk spinal cord jgn bising!

Pegasus berkata...

Aquilani tak main la.. kalau tak sila dia masih cedera. Lucas tetap akan main, benitez dah plan nak letak lucas sbagai 1st eleven tetap kalau tak cedera. krg kena ingat, lucas tu baby boy benitez. macam couple fergie-ronaldo, tapi.. mamat greek nama sotirios tu mungkin akan main. jangan risau, kita konfrim menang jika dikira kedudukan lawan. bolton dekat last 3 beb.

Jannah berkata...

Taktikal talks? Bikin bara team lain? What the fish kebab?

Sure brader Para ni bara tengok the Beast of Burnley malam ni menyekat kemaraan Chelskie :P

Dinasour Tua berkata...

Tak larang tulis apa pun monyet! (nazri). Hati kaca nipis+ anti climax
Heh!

paraxixth berkata...

hello jannah..mmg gua bara berapi tgk beast nie.. tapi dah menang kot. 3 goal. gua tak nampak camera zoom kat peter chec langsung. ke mmg padang stamford bridge tu dah kerat dua khas untuk team burnley main?

paraxixth berkata...

bila bolton nak skor nie...aku dah tak sabar nak tngok cikgu mencarut dalam sokernet nie.

agak2 dari tangga no 10 boleh naik ke makin turun.
lepas nie kalau kalah harap2 takde entry bukak puasa lagi..hahahah

paraxixth berkata...

nasib baek menang...kalau tak gua nak menganjing kem liverfool nie. dengan bolton pun hampir2 kecundang.

macam budak sekolah rendah bahagian pedalaman saja main.

ayobkelubi berkata...

janji menang!. yeay!.

AMMOSHAM berkata...

mcm GAMPANG PUNYA PENULISAN. KALU NK UP DIRI SENDIRI TULIS KT BLOG SENDIRI LAAA. GUA K TGK BOLA!!!!

MEMALUKAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...