ANDA SEDANG MEMBACA

35

Keputusan Penuh Undian Peringkat Kumpulan Liga Juara Juara Eropah

Pipiyapong Abdillah Hamzah Jumaat, Ogos 28, 2009
Kumpulan A
Juventus, Bayern Munich, Bordeaux, Maccabi Haifa

Kumpulan B
Manchester United, CSKA Moscow, Besiktas, vFl Wolfsburg (Man U memang sayur kat group ni)

Kumpulan C
Real Madrid, AC Milan, Olympique Marseille, FC Zurich

Kumpulan D
APOEL, Chelsea, Porto, Atletico Madrid (APOEL kuat gila woi...)

Kumpulan E
Debreceni, Liverpool, Lyon, Fiorentina (Gua malas nak cakap banyak. Tak ke mana Liverpool. Lawan Debreceni mesti berpeluh )

Kumpulan F
FC Rubin Kazan, Barcelona, Inter Milan, Dynamo Kiev

Kumpulan G
Uniera Urziceni, Sevilla, Rangers, Stuttgart

Kumpulan H
Arsenal, AZ Alkmaar, Olympiakos, Standard Liege (Gila babi lauk team. Nampaknya main 2 game pun dah layak ni.)

35 Ulasan:

zan berkata...

Lu pandang rendah Olympiakos ek..

Pegasus berkata...

bnyak team baru.. best!

Tanpa Nama berkata...

gila BIAS!
hahahaha

Tanpa Nama berkata...

macam mana undi ini...
arsenal dgn MU dpt group senang...
tak adil nih...

paiseh berkata...

sepanjang lapan tahun gua berkecimpung dalam bidang CM/FM.. ni laa 1st time gua dengor ada kelab nama Uniera Urziceni.. negara mana aa?? St. Kitts and Nevis ke?

Pegasus berkata...

aku pasti bnyak kejutan, team pelik2 ni konfrim bawak taktik2 yg rare yg smestinya membuatkan manager2 tpaksa buka youtube nak kaji taktik lawan.

debreceni ni team felda maner pula ni.. mcmne liverpool bole dpt team krg mencabar ni.. x thrill la..

Pipiyapong berkata...

Woi jaga jaga sikit dengan Uniera Urzineci tu. Nama kelab je macam makwe. Itu legend punya kelab tu. Dan Petrescu bos situ.

sEmut berkata...

gua rasa macam nak sokong rubin kazan.

Tanpa Nama berkata...

Aper la korang dapat dok gaduh pasal team2 bola sepak luar negara ni..diaorg dapat duit..ko...? dpt cekadak...? ni la nasib umat islam skang...penderitaan kt palestin semua da lupa disebabkan lagho dgn benda2 kapir suma ni...

Pipiyapong berkata...

Tanpa nama,
Blog ni memang blog bola paling sekular dalam dunia. Luar blog ni baru gua fikir pasal agama.

Tanpa Nama berkata...

tanpa nama, kau punya sound pun jenis macam nak cari gaduh apa. kau dah habis prihatin sangat ke dengan palestin? ada buat blog pasal palestin? bak datang link blog palestin kau.

azhan berkata...

si mamat tanpa nama tuh kecik ati tade org review team dia FC rubin kaban.

Tanpa Nama berkata...

tanpa nama: mapuih la wei.nama pun blog bola.

eh aku pun tanpa nama jugak ke???

ymn berkata...

ramalan Bookie - top 16

Group A - Juve & Bayern
Group B - Man U & Moscow
( Man U kena masuk sbb nnti x der tgk Tv /sponsor ASIA revenue centre utk UEfa)

Group C - real Madrid & Ac Milan

Group D - Atletico Madrid ngan Porto
( Ancoletti rekod buruk ngan kelab Spain - Porto sentiasa kezutan - consider group nie Group Maut)

Group E - liverpool & Lyon
(x perlu citer sejarah cemerlang dan terbilang utk liverpool - Liverpool always masuk seeded )

Group F - Barca & Inter ( x perlu nak citer superb kedua2 kelab)

Group G - seville & Sturgart - x der rekod yg rare utk team dlm group nie.

Group H ( Hancur) -
majoriti bookie agree x mau sponsor utk live brodcast dlm Group nie .. semua team cap ayam.
Bookie meramalkan 0.01 utk group masuk top 8
bookie Kuala Lipis meletkkan AzAlKmar dan Olympiakos - berdasarkan prestasi semasa .

Alke berkata...

ymn, aku sokong ramalan bookie ko. nama pun group H, h = hancur, hampeh. dah la last skali. kira takde pun takpe. kira team dari group ni, paling jauh pun second round la.

FIRZA berkata...

Chelsea Chelsea akn mengharungi musim dgn jiwa tenang.....

hanuman berkata...

chelsea plg kurang boleh jejak final musim ni..arsenal kalah kat olipiakos...tak lyk msk 2nd stage..

FIRZA berkata...

wa stuju sgt ramalan lu tu.........

alan zed berkata...

group phase boring ar, stakat main fantasy boleh ar... an an...

Oh Me berkata...

haha asyik Liverpool je kena kutuk....tak adillah camni beb...Biased!..baik taruk je title blog ni anti Liverpool....tak payah berselindung dibawah nama Sokernet...

chelsea tak pernah pulak kena kutuk...ni takut dengan maximus ke? kah kah kah

Pipiyapong berkata...

Oh me,
Chelsea dengan Arsenal prestasi cun. Nak kutuk pun tak boleh. Man U itu hari dah kena.

Liverpool memang tak pernah terer. Mana tak kena kutuk, ok? Hehehe.

pijo berkata...

Ahh Arsenal bawak turun team league cup pun ok dah ni

Tanpa Nama berkata...

oi tanpa nama. sebab bos² gua pegi berpolitik kat palestin la kami staff² tak dapat gaji. haram jadah!

ini sokernet, bukan palestinet!

Firol berkata...

Group A - Juv & Bayern
Group B - MU & Wolverine
Group C - Real M & Ac dimana? Ac Disini
Group D - Singa Biru Tua & Atltc Mdrd
Group E - LIVERPOOL & Lyon
Group F - Barca & Inter
Group G - Sevilla & Sttgrt
Group H - Arsenal & Olympic





Group I - KL PLUS & Felda United

ayobkelubi berkata...

eh apa dah gaduh-gaduh ni. bawak bertenang geng.

zul berkata...

hahahha --> Group H (Hancur)...

maoi berkata...

pp : gua sokong lu.. liverpool mana pernah terer..

Pegasus berkata...

aku pelik.. liverpool kena kutuk kaw2.. kalau kritik dari segi taktikal takper ar..ni ala2 hooligan indie.. tak shebby betol la..

.. kem liverpool, make some noise yow.

DD berkata...

cuma group E je lah upset nanti, liverpool out..yg lain seperti yg diramalkan...wa minat group C

Tanpa Nama berkata...

ramalan top 8 bookie felda palong timur 1segamat

maccabi haifa
besiktas
FC zurich
Apoel
Debreceni
Rubin Kazan (team favorite johan ni)
Uniera Urziceni
Standard Liege

Muhammad Fadhli berkata...

Semi Final UCL 2009/10

Uniera Urziceni VS APOEL
Debreceni VS Rubin Kazan

Pipiyapong berkata...

Final

Arsenal VS Rubin Kazan

Arsenal menang percuma. Rubin Kazan takde duit nak datang.

Lebai berkata...

pale hotok aok

atok berkata...

sumpa aku x sbar nk tgk kaka lwan ac milan haha

Tanpa Nama berkata...

pundek arsenal!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...