ANDA SEDANG MEMBACA

19

"Maafkan saya..." - Eduardo

Pipiyapong Abdillah Hamzah Khamis, Ogos 27, 2009 ,
Baju raya impian anak muda berfikiran jauh.

Saya selaku wakil kepada Eduardo Da Silva dan Arsenal ingin memohon maaf kepada semua peminat sukan bola sepak di atas kesilapan beliau (Eduardo) menjatuhkan badan secara sengaja ketika bertemu Celtic baru-baru ini. Pihak kami berjanji tidak akan mengulangi perkara ini lagi dan akan sentiasa menghormati kempen Fair Play yang dianjurkan FIFA. Tapi cuba kalau Celtic menang? Lepas tu layak pula masuk group stage. Mesti tak ada la nak bising bising macam tu...

19 Ulasan:

sEmut berkata...

sultan bola belum buat keputusan lagi ke?

paiseh berkata...

sabtu ni kalu lu buat lagi nak kire macamana..??

*incik pipi.. mintak kabor ke vovin taruk shoutbox seketol kat tepi. sedap sikit nak teriak. gua tau lu bukan terer sgt bab gejet2 ni..

-azura- berkata...

En J or Ji... tq2 for mention this blog. puas nak baca nih.. ahaks! hidup Man Utd!

Tanpa Nama berkata...

ingat ronaldo dah blah gi real, dah tak de la kaki diver dalam EPL...
patah tumbuh hilang berganti rupanya....

mr. hafis berkata...

hahaha. kasik lompat la. trauma kaki.

ymn berkata...

mcm mana player nyer begitulah penyokongnya ..
suka "menjatuhkan badan secara sengaja " utk tarik perhatian ...hahahahaha

Alke berkata...

memang pun patah tumbuh hilang berganti patahkan kaki. nak kena eduardo ni.

alan zed berkata...

" pasukan lemah seperti kami memang kena qualify dulu... " - harun ramzi -

FIRZA berkata...

pe klas harap belas ehsan.....

kerel berkata...

x kolumpo langsung...

Tukang Terjun berkata...

main dgn mayoo nanti jatuh lagi la tuuu...

INDRA QIRANA berkata...

patahkan kaki dia lagi!!!

Tanpa Nama berkata...

best dive of all time...
lawat laman web ni..
http://www.youtube.com/watch?v=uVb2gbMtN3I

gurrahh berkata...

tektik keji tahap lakhanat cap hanjing cicah kari mamat ni!!

DD berkata...

itu dinamekan licik..main bola skang kena licik, kasi tipu referee...

Tanpa Nama berkata...

ni bukan licik..
tapi memberikan contoh tak baik kepada para penonton dgn menerapkan elemen menipu untuk menang..
cuba bayangkan kalau budak umur 8 tahun yg tgk.
mesti dia fikir, "oh.. boleh menipu asalkan menang.."

patut la budak2 bawah 10 tahun yg mak bapak diorg pakaikan jersi arsenal suka menipu...
hehehe...

Alke berkata...

"patut la budak2 bawah 10 tahun yg mak bapak diorg pakaikan jersi arsenal suka menipu...
hehehe..."

ayat ini memang zalim terhadap Arsenal, tapi aku suke statement ni.

medihebat berkata...

kalu dulu budak man u mesti backing...REF LA KASI PENALTI...tapi bila eduardo lompat satu kali, bising macam nak kiamat...

~aku bukan penyokong arsenal~

Kap berkata...

aku dah cukup duit nak beli jersi baru real madrid ni..

aku tau komen menyimpang..

aku peduli apa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...