ANDA SEDANG MEMBACA

12

Literasi Potret: Gaya Sang Juara

Lucius Maximus Jumaat, Ogos 21, 2009
Ben Foster berkira-kira bila agaknya van der Sar kembali agar dapat beliau duduk di bangku simpanan
Alex Ferguson sesal tak sudah kerana tidak merekrut Amri Yahyah di Malaysia tempoh hari

Michael Owen, legenda Anfield, Santiago Bernabeu dan St James Park tanpa sebarang kejuaraan liga, mungkinkah bakal membawa badi yang sama ke Old Trafford?

Gambar semua dicilok dari sini sebab Pipi dan Nazri tidak mahu keluar duit hantar aku ke England.

12 Ulasan:

ymn berkata...

im still big fan owen. may be not yet . the day will kaming .. bagi dia masa utk ke_chemistry_aan

FIRZA berkata...

hakhakhakhak....

Nazri berkata...

Rilek, rilek, bookmark setiap entri untuk tujuan rujukan masa depan, yakni tatkala Chelsea down, di mana ia pasti tiba.

Pipiyapong berkata...

Cis lu berlatih dulu kamera sony alpha lu tu. Dah terer, gua hantar.

RK berkata...

ape chelsea down?
chelsea?

lalalala~~

RK berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
zan berkata...

Pergi Real Madrid alasan nak pegang Champions League..
Dan2 blah je Liverpool dapat CL..
Ni alasan ape plak main untuk M.U ni..hehehe

Lucius Maximus berkata...

Aku ingat kalau dia stay newcastle united pun boleh dapat trofi liga, tapi liga kejuaraan la, hehe!

hanuman berkata...

ekekek...dia ni mmg bwk badi..dop kat newcastle,newcatle trn liga..next season comfirm newcastle naik blk sbb xde dia ni..maikel oven...wat bakar biskut raya lagi baik la..ekekeke xcaya?korang tanda la kat dinding...

maximus ongkili berkata...

froguseng tu nunduk2 tengah carik cewinggam dia yang tercicir le tu.kunyah2 cam kambing pastu campak merater2.eee tak senonoh betul.

Kap berkata...

seminggu dua lagi botak lah sir alex tu...

xWadi berkata...

dgr kabar Anderson pun dah nak chow..gaduh dgn fergie..rugi besar la ilang talented dude mcm dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...