ANDA SEDANG MEMBACA

5

PES 2010

Nazri Isnin, Ogos 24, 2009

Check out minit terakhir video di bawah. Hoho




5 Ulasan:

meyour berkata...

oleh kerana PES atau WINNING ELEVEN (KONAMI) tidak mempunyai lesen atau hak bagi semua liga dan player negara... aku memilih FIFA.

FIFA tetap di hati.... Dalam Bulan 10 nanti FIFA keluar.......

Lucius Maximus berkata...

Aku pun, FIFA tetap di hati.

Bagi yang suka arcade, bolehlah pilih PES atau WE, tapi bagi yang lebih sukakan realisme, FIFA.

FIRZA berkata...

sape ade lagi fifa 96 dgn 97....wa nk men team malaysia dgn liga malaysia la....

Tanpa Nama berkata...

ala, senang je nk suruh team2 kat PES ada logo club sumer...
download je option file dorg..

ayobkelubi berkata...

fifa macam payah saja nak kontrol lah bang. WE chare sikit. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...