ANDA SEDANG MEMBACA

2

Selamat Berpuasa Semua.

awi.rui Sabtu, Ogos 22, 2009
Cerita Bolasepak 1.

Arsene Wenger & rakan-rakan masih belum abis shopping.

dok bukak blog sana, dok bace website sini, semua orang (especially penyokong Arsenal, tak termasuk aku) dok condemn Le Professeur Wenger sebab beli vermalaen tu jer untuk season ni. semua orang dok cakap yang Arsenal perlukan ball winner a.k.a DM... ye betol...itu yang Arsenal paling perlukan pada masa sekarang walaupun ada penyokong Arsenal yang sebelum ni dok maki hamun kat Song ngan Denilson sebab "lightweight" ternganga melihat aksi dua orang budak tu bagi Arsenal's first two games season ni...tapi Gunners semua jangan dok emo sangat...Le Professeur Wenger dah kuar statement yang Arsenal mengatakan diorang skang dok cari DM a.k.a ball winner sebelum transfer window tutup...masih ada cahaya di hujung jalan.

memetik kata Le Professeur Wenger - "I've spoken to 10 managers and all 10 are looking for centre-backs or defensive midfielders.

"It looks like the offensive players are the most-paid but at the end of the day, in the modern day, all the managers I speak to ask me the same thing."

"‘Do you know a player somewhere?'"

"I just smiled".


*obviously, Wenger knows*



Cerita Bolasepak 2.


Bart BB tau apa-apa ke pasal bolasepak?


ni saja entri aku kali ini.

selamat berbuka.

2 Ulasan:

Pipiyapong berkata...

Bart BB ni dengan dunia bola memang dah macam kulit bola dengan angin dalam bola.

Lullaby berkata...

dulu aku ada dengar rumors alonso, dengan loric cana tapi semua dah pindah kelab lain-lain.
Wenger perlukan orang macam flamini,sayang betul flamini tu blah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...