ANDA SEDANG MEMBACA

12

AWI - SILA LETAK TAJUK UNTUK POSTING ANDA - GURU BESAR SEKOLAH

awi.rui Sabtu, Ogos 22, 2009
tadi semasa dok usap-usap perut yang penuh dengan nasik dan kuih muih, aku terlayan Four Four Two di channel 811 AstroSupersport.

memula macam best gak, tapi bila aku sedar yang tetamu untuk hari ini adalah Syed Adney Syed Husin a.k.a golkeeper Malaysia, keterujaan aku mati.tapi sifat "curiousity kill the cat" aku ni memaksa aku terus melekat..hurmmm...nak jugak aku tahu dan tengok camane mamat ni jawab segala soalan Jason Dasey, si pengacara rancangan. Dan untuk pengetahuan korang yang memang langsung tak ambik port tentang bolasepak Malaysia, apatah lagi pemain-pemainnya, Syed Adney nih Liverpoo through and through.

si Jason ni pun dok tanye la soalan-soalan berkaitan Liverpoo dan apa pendapat Syed Adney tentang campaign Liverpoo season ni...seperti biasa "we are optimist",menurutnya.

aku OK dengan view dia (dan aku tak rase aku perlu review kat sini memandangkan Liverpoo ni aku 'kureng' skit).

tapi perlu ke bercakap dalam slang "scousers"?
hanya kerana nak tunjuk yang ko ni true scousers???!!!

apa semua liverpoodian camtu?

*aku muntah*


liga jerman.

nyata wolfsburg bukan pasukan yang hanya muncul sekali, jadik champion buat pertama kali dalam sejarah penubuhannya, jual semua top player (grafite, edin dzeko,josue etc), pastu hilang. walaupun kehilangan Felix Magath (yang kini handle Schalke 04), nyata VFL Wolfsburg tetap gagah.dengan muka-muka baru seperti karim ziani(marseille), oba martins(newcastle), aku merasakan UCL tahun ni akan ada kejutan dari wakil Jerman.

aku juga merasakan kat Jerman ni banyak talent-talent yang satu hari nanti akan jadik sebutan dan rebutan.

[info-info sedang dikompilasikan, insya Allah ade lah nanti tu..]

memandangkan time is running out, aku stop dulu kat sini.

jumpe kita di Emirates.

*mane pulak si pipi nihhh!!!? wei!!tiket aku!!*

12 Ulasan:

Pipiyapong berkata...

Lain kali tiket pegang sendiri laa. Game dah nak start baru nak terhegeh cari kat gate...Gua kat gate 29..

FIRZA berkata...

gile real.....

pijo berkata...

menang 4-1 wei...memang power

jeffry azizi jaafar berkata...

yeah..4-1.tp striker x skor2 pun lg nih.kasi ulas skit.

Tanpa Nama berkata...

sejak bila kau tulis blog awi?

-pjoe-

Melayu Republik berkata...

hmm. yang lepas masa bantai everton, defence yang score 3 gol awal. la ni, diaby dan gallas. pun dari area defence gak.

striker kena marking gila2 kot.

crazy_labelle berkata...

haha... bak kate pipi... liver fan hati tisu... pe kene mgena? haha..

FdausAmad berkata...

hahh..mana kem ManU nih..update la cepaattt!!!

Tanpa Nama berkata...

huh. masuk bulan pose je terus semua senyap. leteh bebenor bsahur gamaknya. ke ngah berusaha order makanan kt kedai mamak smbil bhelmet di siang hari? haha

pendetaKUdeta berkata...

syed adzni tu sampah la...
men cm taik!
tangkap bola pon muntah...
hampes!

Tanpa Nama berkata...

apehal ntah mamat ni, sawan babi ke?

maybe-awi-knows? berkata...

saya keterlupaan.

maaf tuan guru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...