ANDA SEDANG MEMBACA

22

Tottenham Hotspurs. Why should I??. ......and you.

the alpha... 'that' Jumaat, Ogos 21, 2009
No offence PP, beeha kewl... tapi Arse anal is obvious no. I mean,tsk tsk tsk, camonla. A team yang perlukan 2 perkataan untuk terangkan perihal satu benda?. Nak guna arse ke nak guna anal ni?? Lagi make sense saya rasa kalau guna nama arseboobs ataupun arsepussy, insinuate double pleasure. Tapi arse anal?? My gawd. Untill mereka figure out yang arse and anal are practically in the same team..., i mean, same thing, . Saya tak subscribe to them Arse anal. The team, i mean.

(Yea yea yea names calling tak kewl tapi dengan nama team as provocative macam ni, just can't help it.)

Wattahell, sapa lagi..

Manchester United. Hampir saya pilih tapi there's this one boy band Linkin Park. Personal reason until saya tulis di sini..... The year was 2001. Awek skirt biru. Her name was Helena (nama sebenar). Dump saya just because saya tak nak pegi konsert band belia neraka ini. Kenapa dia nak pegi? Sebab satu setan yang nama dia Chester Bennington, the vokalis. Dipendekkan cerita sesiapa yang ada kaitan dengan perketaan 'Chester', maka saya akan ada isue dengan dia. First cut is the deepest. Setau saya, reason sebenar Vovin pilih team ini adalah kerana dia juga peminat Chester, the vokalis band lahanat itu. Dia ingat ini team untuk Fan Club Chester Bennington (see....Man Chester United).

Then, It's cool to pool tapi to share liver? Meh. Euwwwww, grosss kata cikgu ngaji saya dulu.

Anak presiden bill clinton dulu. Tak cun pun. Chealsea Clinton. Lagipun, saya tak minat manager mereka, Jason Lo. Muzik dengan business perlu jalan seiring betul tapi rock always kena come first before business. Tengok team still water yang popular masa era late 60's dulu. Lepas new manager masuk, terus dia tinggalkan Dolly the bus, dan naik kapal terbang. In the name of business, tengok apa jadi pada team mereka. Some people never learned.

Lalu bawa saya ke ini...



Tottenham Hotspurs.

Saya memang berfikir panjang lebar serta secara mendalam tentang team ini. Always thingking there's sumthing about them. Tottenham Hotspurs. Tootenham Hotspurs. TooHensem Hotspurs. Too Handsome Hotspears. Too Handsome Hot Spears. I can't go wrong with them, can I??

Sebagai pengulas paling makes sense dekat sini, suka saya memetik kata kata Peter Tosh, pengurus team Jamaica untuk kita renung renungkan.

"Don't care where you comin from, As long as you're black man."

Selamat Berpuasa.

Laju betul Usain Bolt.

Man,,,, now saya tau kenapa main sokong-sokong team bola kena banyak begadoh.

P/s; moderator, kasi sorang lagi la review Spurs. Mana aci team lain pakai 2 reviewer. Kami tau kami terer tapi, just to be fair dengan team lain,, u know.

22 Ulasan:

Pipiyapong berkata...

Cilake. Baru dua perlawanan dah gentar.

zan berkata...

Pergh..provoke tahap dewa ni..

angeldream berkata...

mampu ke nak sustain dalam top 3 ? nak nengok gak betapa progressive nye team ini.

Tanpa Nama berkata...

Spud btol la...
stakat lawan team cap ayam (seperti yg tertera kat badge Lpool) boleh la makan.
hahaha....
Totenham= Toktenang (dlm bahasa Kelate)

Lucius Maximus berkata...

Tottenham pun team cap ayam juga

medihebat berkata...

ni pehal entri macam ni...? macam tak berapa releven je...

Lullaby berkata...

mcam kurang semangat bola sepak aje kalau sokong based on names but not players.

Nazim Masnawi berkata...

Aku rasa penulis ni gerenti kena pecat tak lama lagi.

dingin berkata...

Totenham memang hebat untuk 10 game terawal.

Pipiyapong berkata...

Nazim Masnawi,
Gua tengok dulu dalam 2-3 hari ni. Kalau tak boleh, memang gua suruh lu kasi pengajaran sikit.

Tanpa Nama berkata...

lu pggil shebby singh...gua dgr die mint spurs..

Lucius Maximus berkata...

Aku sokong Chelsea sebab baju dia lawa

bb berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
bb berkata...

Shebby sebenarnya minat NY Yankees, American Football. He do football (soccer) for money. Nazim Masnawi on the other hand, now, that's one Spurs true Fan. Saya cadang dia jadi co-reviewer untuk spurs.

FIRZA berkata...

pada pandangan kabur wa tak prktikal sokong ats name.......tpi wa stuju klau tits n boobs diketengahkan...

tpi memandangkan puasa akan menjelang tiba, wa rase baek wa insap sebelum wa kene panah petir @ tak sempat menang berpuasa.........

Pipiyapong berkata...

Maknanya sekarang ni Shebby laa buat hal. Tak true...

saudagar gaRAM.. berkata...

kelab yang akan menjadi serious contender season ni..


ayam ayam pon,bleh titik liverpool dengan itu kelab tiger beb..

hanuman berkata...

team ni xlama la top 4..laps 10 macth awl..mmg kita xkan perasan yg spurs ni ada dlm epl..ekeke..korang xcaya?korang tnda la kat siling umah korang

mizu_sama berkata...

spud,,,,xsedap langsung nama team nih..

john jenin berkata...

tetekhang haktui baru ngam.ada gak fanatik kelab sakai ni kat malaysiaku tercinta nih.mesti tangkap leleh ngan hairypussyredknapp ni.

DD berkata...

every year sejak zaman gary lineker wa tunggu spurs break top 4...nampaknya tercapai jugak season ni...x mustahil top 4 kena ayam ngan spurs season ni...2 of top 4 team yg kalahkan spurs season lepas - liverpool, dh kena ayam...pasni MU plak..

-azura- berkata...

Tottenham? perghh.. aku rasa aku respek gak diaorg walopun baru 3 perlawanan... yelah, berbanding team yg selalu top 4 tu.. awal2 dah kalah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...