ANDA SEDANG MEMBACA

25

Besiktas FC 0 - 1 Scholesy

j or ji Rabu, September 16, 2009
Dengan Sokernet, perlawanan bolasepak Manchester United sekarang lebih mendebarkan! Tak caya tanya PP. Dia lebih terasa bahangnya dengan performance Arsenal sekarang ini. :P

Perlawanan malam tadi, aku lelap separuh masa pertama. Besiktas FC lawan Manchester United untuk perlawanan pembukaan Champions League. Permainan separuh masa kedua boleh tahan hambarnya. Manchester United bermain agak teruk. Banyak hantaran yang tak berjaya. Mujur Besiktas bukan sebuah pasukan yang bagus. Langsung tak mencabar pertahanan Manchester United.

Manchetser United, apabila diundi bersama dengan Besiktas FC, bukan pasukan itu yang merisaukan Pak Alex, tetapi perjalanan jauh ke Turkey itu yang boleh menggugat performance dan kekuatan fizikal dan minda pemain. Jet lag. Itu yang Pak Alex tak suka. Balik semula ke England dan kene bersedia untuk derby Man City pula. Semua itu memenatkan pemain. Barisan pilihan kedua Manchester United nampak agak tidak menjadi bermain bersama. Gandingan Owen-Berba agak menyakitkan jiwa melihatnya. Takkan asyik nak harap Rudeboy Rooney.

Apapun menang 1-0 adalah lebih baik dari seri atau kalah.


Rudeboy Rooney bertekak dengan fans Besiktas FC yang banyak bunyi.

25 Ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sir Alex cuak jugak dgn fan Besiktas ni..dan tgk semalam mmg terbukti diaorang ada style tersendri bila tgk bola :)

Pipiyapong berkata...

Cis...

j or ji berkata...

yup. kagum gak aku tengok. Macam2 style depa buat. lompat,pusing belakang, angkat tangan, sekali gol, turun 50% kebisingannya.

nosebleeding berkata...

boleh bikin riot depa ni. haha

freDDy berkata...

world cup tahun depan lagila,riuh dgn bunyi trompet,nk tgk bola pon gua x sng,tp gua mengaku fan turki mmg lain mcm style dia..kalau nk dibanding dgn fan arsenal mmg jenis suka baca buku dalam library,senyap manjang..tp gua fan arsenal

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Itu baru bertemu dengan Besiktas, tak jumpa Galatasaray atau Fenerbache lagi...


http://tiputapibenar.blogspot.com/2009/04/kenapa-liga-perdana-inggeris-tidak.html

kitt berkata...

huu...kalu pg main kt fenerbahce / galatasaray mmg bedarah hidung la..

tgk klip pun dah naik bulu AS roma...

izat123 berkata...

scholes gol br ak nmpk dia..
berbatov cam biasa lmbb..

rafaezdasilva berkata...

game smalam boring.. sbb men 5 midfield kot.. plus ngan tgk kt kdai makan yg buka tv besar, tp volume slow.. sbb takut org kdai sblah marah.. hehe

FdausAmad berkata...

Dapat jugak geng geng 'dancing' Besiktas buat show depan ManUtd...

berapa lama depa simpan hajat tu...

Okla okla..kami terhibur la..karang kecik hati pulak..

FIRZA berkata...

huaahhhh!...ngantuk2....

ymn berkata...

http://i31.tinypic.com/9sz2iu.gif

Tanpa Nama berkata...

sang juara si manure

Tanpa Nama berkata...

boleh tumpang tanya tak?
kenapa masa live match CL diaorg takde letak score? curious sungguh

julu berkata...

yang penting..
malam raya pertama tgk MU bantai city...

Mazhar Azrin berkata...

Rudeboy rooney mmg ade gaya..bulu badan die terbaik

Tanpa Nama berkata...

bukan JET LAG lah ji... JET LEG.
jauh perjalanan ke Turki tu, lpas ni harap2 kalah la manu... Amin.... hahahahaha
budak2 man u.. marah lah aku.

saya ada nama.. nama saya jo.. jocit.. berkata...

"bukan JET LAG lah ji... JET LEG." adooiii lu ni pn satu la... btol si j or ji ckp tu JET LAG... nk btolkan pn buat homework la bang..

ni link dia kalu x percaya http://en.wikipedia.org/wiki/Jet_Lag

heheheheh jgn marah ye... dh nk raya ni

saya ada nama.. nama saya jo.. jocit.. berkata...

Setan Merah akan menang malam raya ni lawan City sbb dh lepas dari ikatan bulan ramadhan, so ada boost sket... hahahha Glory Glory Man Utd...

dewajiwa berkata...

macam cukupkan syarat game je match semalam.
apapun 3 mata tu sudah mutlak. rilek sudah

Tanpa Nama berkata...

MANA ULASAN PENULIS TAMU NI? SEMLM RABU KAN?

maoi berkata...

diorang semua dh cuti raya dh.. tunggu lepas raya la untuk post baru..

Tanpa Nama berkata...

Saya nak mengucapkan selamat hari raya pada mat jagung dan juga Alahai Karim...semoga ketinggalan 2 gol tidak membuatkan Arsenal cuak untuk menang 3-2...

Hidup EPL....

mizu_sama berkata...

kelab jerman lebih mencanak utk match day 1 nih..

mat jagung berkata...

ye ye..terime kasih dan selamat hari raye pd ..err..pe ke nama die ni...haa...tanpanama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...