ANDA SEDANG MEMBACA

10

preview Manchester United vs. Manchester City

j or ji Jumaat, September 18, 2009
Tiada Adebayor, Tevez dan Robinho, adakah Man City mampu menguasai permainan dan mengalahkan Manchester United?

Derby yang ditunggu-tunggu fans kedua pasukan, juga kembalinya 2 bekas hero Manchester United ke Old Trafford, Tevez dan Hughes. Jika Tevez bermain, apakah respons OT sama seperti penyokong Arsenal terhadap Adebayor? Adakah Tevez akan melakukan aksi melampau jika beliau menjaringkan gol menentang Manchester United?

Aku yakin Manchester United akan mengulangi kekemasan permainan sama seperti mereka memusnahkan rekod tanpa kalah Spurs minggu lepas. Kemenangan akan berpihak kepada Manchester United walau kesemua pemain Man City boleh bermain. Letak la semua Adebayor, Tevez dan Robinho, aku yakin Manchetser United akan menang. Gareth Barry dan Stephen Ireland aku tengok masa lawan Arsenal hari tu, tak la begitu hebat idea-idea mereka. Jauh sangat kualiti Giggsy dibanding dengan mereka berdua.

Manchester United 3 - 0 Manchester City dan Oasis!

Kem Manchester United mengucapkan Selamat Hari Raya.

10 Ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ye la.aku rasa man u mng tapi kg gua xda astro plak.adyh
sape la yg kata liverpool mng 6-0 tu.mng 1-0 je kot.asal xda sapa update?hahaha

Alke berkata...

yeah...kasi satu hadiah istimewa untuk setan merah raya ni!!! jadikan the Man Shitty lauk rendang di pagi raya!!!

macdontknow berkata...

setuju!

Tanpa Nama berkata...

both Mangkuk United and Man Shitty are pathetic..

Tanpa Nama berkata...

luxius maximus mana??
jangan ada komen bodoh dari dia lagi cukup ler.

Tengok.Dengar.Ikut. berkata...

selamat hari raya..
setan pun dah tak kena rantai kan nanti?
so, memang menang la..

nami o fish berkata...

gua fan oasis beb..dah la noel gallagher baru blah dari oasis,sedih gua ni..

apa2 pun,gua nak sangat tgk united pukul city..
bukan ape,aku fan barca,tapi melihat city ni bakal2 jadi real madrid,lantas aku terus membencinya..

United 2 - 0 City Rooney ada gol.

Ada Nama Tapi Pemalu berkata...

jangan ada komen bodoh dari 'tanpa nama' lagi cukup ler.

Apit_KipasKOP berkata...

jangan ada komen bodoh dari 'tanpa nama' lagi cukup ler.<--support lu!hindarkan emo drpd bola!

pjoe berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=grwhGObugYU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...