ANDA SEDANG MEMBACA

18

Pos Pendek Sibuk Nak Raya Punya Pasal

Lucius Maximus Jumaat, September 18, 2009
Rumah terbuka Chelsea kot?

Chelsea 1 FC Porto 0 – Minit Ke Minit

48 GOL! Anelka bermain sebagai penyerang tunggal melaksanakan apa yang sepatutnya, iaitu menjaringkan gol.

Selebihnya? Pemain Chelsea main hujan. Permainan paling buruk setakat musim ini. Tapi apa yang penting, 3 mata dalam tangan.

Selamat Jalan Peter Kenyon

Kenyon, CEO yang bertanggungjawab membawa Luiz Felipe Scolari ke Chelsea musim lepas kini mengikut jejak pengurus dari Brazil itu. Pengganti Kenyon ialah Ron Gourlay, yang sebelum ini memegang jawatan COO dan sudah 5 tahun bersama Chelsea.

Gourlay, 46 tahun, pernah memegang jawatan senior dalam pengurusan Manchester United. Macam Kenyon juga.

Selamat Hari Raya Pembaca Sokernet

Cuti raya aku bermula semenjak 16 September lagi, tapi cuma hari ini baru tiba kembali ke Kuala Lumpur. Nasib baik MAS sediakan kapal terbang tambahan. Boeing 777 lagi tu, yang penuh dengan orang-orang Semenanjung yang mahu balik beraya.

Yang peliknya, hampir 100% yang balik beraya pagi tadi tidak ketinggalan untuk makan makanan dalam kapal terbang.

Walaupun sibuk berhari raya, dengan lemang, rendang, ketupat, kuih bahulu dan air sirap, bolasepak tetap tidak dilupakan. Nasib baik kampung aku di Kuala Lumpur lengkap dengan talian jalur lebar, jadi komitmen pada Sokernet pasti diteruskan.

(Pipi, bonus raya tak de ke?)

Dengan kesempatan ini, aku mewakili kem Chelsea, Roman Abramovich, Carlo Ancelotti, John Terry dan skuad Chelsea serta seluruh warga Stamford Bridge mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Minal Aidil Wal Faizin. Kami menyusun sepuluh jari memohon maaf zahir dan batin di atas segala keterlanjuran dan salah tutur kata kami selama ini.

Lebih-lebih lagi buat Karim dan Mat Jagung, juga tak lupa semua Tanpa Nama di luar sana.

Nanti lepas makan lemang pagi raya, aku cari gaduh lagi. Seronok sakat korang.

18 Ulasan:

FIRZA berkata...

woi dh blik......ingat naek tongkang...ptt smpai awal.......

selamat hari raya.....

Tanpa Nama berkata...

lucy dari pos pendek ko takyah pos pun takper.menyemak je ngan ulasan dangkal ko tu langsung takde ilmiah syok sendiri lebih.
balik semenanjung rupanya ingak mak ko lahirkan ko kat stamford bridge.

Tanpa Nama berkata...

tanpa nama dari komen pendek ko takyah komen pun takper. menyemak je ngan komen bebal ko tu langsung takde otak perasan bagus lebih.
baca sokernet malam-malam rupanya ingat (bukan ingak) mak ko suruh ko solat terawih kat masjid.

Nazri berkata...

behave guys, behave, nak raya ni.

Lucius, si pipi tengah masukkan duit raya dalam sampul, contact dia untuk claim.

nmz_7890 berkata...

tanpa nama di atas. rilek2 sudah. itu post dia mau tulis biar la..adeh

apepun
salam aidilfitri utk semua warga sokernet
smoga sokernet terus maju n update sllu
ahaha

Tanpa Nama berkata...

bebal punya post.cerita pasal bola sudah yang pegi cerita pasal lu buat apanye lucy bukannya orang kisah pun.nak cerita lu balik kampung naik tikar terbang ke pegi cerita dalam lu punya blog le brader.lu terpesong jauh ni kakak lucy woii.

tanpa nama yang lain berkata...

tanpa nama 21:34 dan tanpa nama 00:15, kesian gua tengok... kurang kasih sayang kot?

x yah la nak maki hamun si lucy kot, gua rasa dia x ambil pot pun, besok2 dia kasi lu orang sakit hati lagi, haha!

Kop Warrior berkata...

lagi bodoh dan bangang si tanpa nama, tak suka tak payah baca. orang lain ada nak baca..

bagi komen mcm sial, bising mcm gampang!

hanuman berkata...

xsuka tak yah baca la wei..org lain ramai lagi yg suka...hehehe..selamat hari raya semua..maaf zahir dan batin...

Tanpa Nama berkata...

kop warrior yg komen mcm sial,bising mcm gampang!
ko yg bodoh dan bangang kalau tak suka baca komen org tak payah baca.org lain ada nak baca komen org lain.kalau sakit ati ko baca komen ko sendiri dah.ha.ha.ha.

Ada Nama Tapi Pemalu berkata...

bising la 'tanpa nama', jangan masuk sokernet lagi la. menyemak je ngan komen2 bodoh kau tu. piirah!

mizu_sama berkata...

paria punya tanpa nama.maki org brani,tunjuk diri kecut.

lucius,salam aidilfitri juga kepada ko dan semua pembaca sokernet.maaf zahir batin pada semua.

Apit_KipasKOP berkata...

emo gila tanpa nama nie..biaq p la nak pos pendek ka, pos laju ka..hg duk kalut pa..

Others, selamat hari raya dr kem liverpool..

dewajiwa berkata...

setakat nak bakar line tak yah lah masuk sini tuan tanpa nama yang mulia sangat. kalau jantan, telor ade?

buat semua yang berkomuniti secara dewasa kat Sokernet, Selamat Hari Raya. udah-udahlah borak cara bacul. buat team Sokernet, bila mau buat undi?

Tanpa Nama berkata...

kau la yg bising 'ada nama tapi pemalu'.kalau semak ngan komen2 org tak payah masuk sokernet la bodoh.piirahh.

'mizu_sama' stakat berani tunjuk diri tapi takut kena maki buat apa.

'dewajiwa' kau ni tanya pasal telur org apsal.gay ke ko ni? tuhan laknat golongan ni.

Tanpa Nama berkata...

emo jugak budak2 chelshit ni.sakat org boleh tapi tak boleh kena sakat.

Tanpa Nama berkata...

bapuk segala chelshit adalah lucius maximus
bukan bapak
bapuk
haha

dengan nama berkata...

dan bapuk segala bapuk dalam dunia ialah tanpa nama di atas ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...