ANDA SEDANG MEMBACA

33

HATI MANUSIA SIAPA YANG TAHU



Brader nombor dua dari kiri yang memakai jersi warna biru dan berambut lebih panjang dari yang memakai jersi biru satu lagi itu nampak macam selesa saja memakai jersi tu.

Indah suria menyeri pekerti.

Jiwa menyayang manakan henti.

Ketawa riang sendiri sendiri,

Manchester United tetap di hati.



Maklumat dari sini: Mukhriz Latif

33 Ulasan:

Tanpa Nama berkata...

peminat man u ni memang fanatik & gile la..
mcm la ferguson bayar duit kat diorg..
mcm la bapak dia ada Share kat dalam AIG tu..
bikin kecoh je.. habuk pun tarak.
malalak malolong x tentu pasal...
rilek la bro

Nazri berkata...

Huishh, marah?

Haha

gopenghagen berkata...

gua tengok pipi senyum mcm lepas kena cabul ja..x ikhlas langsung. hahaha

joey glider berkata...

MU huh?...apakah yang no 2 tu..huh?

Tanpa Nama berkata...

gambar ori ni..xedit
dan xde paksaan
ikhlas dari hati pp
aku jd saksi

tak sporting langsung berkata...

pengkomen pertama..
relax ar..hati panas ke apa..
nak emo2 apasal..
main bapak2 pulak..
berani letak link la..

rafaezdasilva berkata...

btul2.. bulan puasa pn nk cari gaduh.. haha

Tengok.Dengar.Ikut. berkata...

tanpa nama (mamat komen 1st) kecoh r..
rilek sudah...

j or ji berkata...

kene cuit sikit dah melompat-terus dive.
kad merah la untuk 'tanpa nama'.

:)

Pipiyapong berkata...

Cilake. Jumpa juga gambar ni.

moqh berkata...

hahaha..ada 2 3 lagi pp..
nak simpan ke macam mana ni?

joey glider berkata...

lu nak setel camner ni pipi?hah?

maoi berkata...

apsal mamat tanpa nama yang pertama tu emo semacam? tak paham betul.. tuan punya sokernet.. tolonglah disablekan fungsi tanpa nama..

jigsaw berkata...

aku baca komen 1st, aku jd pening. siapa melalak melolong mengemo sekarang ni?

Pipiyapong berkata...

Cilake. Baru gua perasan label post ni macam setan.

Muhammad Fadhli berkata...

lu terkena pipi..haha..

sarah berkata...

Xperlu layan sgt the so-called MU fans cz most are either "plastic fans" or "fair-weather" fans..no quality beb

FdausAmad berkata...

Apa la nak emo emo brader tanpa nama,
pp yang kene bahan jadi lauk santap ramai ramai pun boleh rilek rilek lagi..walau hati di dalam tiada siapa yg tahu..

sikit sikit emo sudahla...boleh?

-azura- berkata...

en. tanpa nama: bior le diorg nak terpekik terlolong pon.. bukan dirog ajak en.tanpa nama join sekali... glory glory MU

FIRZA berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
FIRZA berkata...

hakhakhakhak....gua dh lame tgk gmbr ni kat blog mukhriz tu....siap letak kat pelamin beliau gambar ni.......xpe PP....gua paham...hakhakhakhakhak......

terima kasih kpd nazri krn mengkantoikan beliau......ni point sampai akhir musim kengkawan semua.....hakhakhakhak.....

Melayu Republik berkata...

takper pipi. ni baru true EPL.

eceh, petik point len nak bagi back-up pipi.

pegi mati!

Mohd. Ekhsan Othman berkata...

tak sangka gua.. jauh di sudut hati pipi, dia masih meminati MUFC...wakakakaka..

Regards,
prodigy

nana berkata...

haha kelakar gila weh. cayalah pp senyuman menggoda.

pengomen pertama yang tanpa nama ni samada tengah PMS atau semalam tak dapat. kah kah kah penakut, taknak letak nama sendiri.

HeLLToRReS berkata...

pegomen pertama..rilek suar...takyah nak emo emo...kat sini semua penyokong kelab bersatu...kutuk mengutuk tu biasa lah..jgn la emo lebih..gua sokong jorji..kad merah utk pengomen pertama..

alan zed berkata...

pipi + jersi man utd = macam kacip jer?

hanuman berkata...

aku rasa pp kna pksa ni..ekekeke...mcm dlm filem..kna ugut ke brader?

Lucius Maximus berkata...

Sungguh tak ku sangka

moqh berkata...

kena paksa muka xsenyum cam tuh hanuman

medihebat berkata...

WAHAHAHAHAAAA.....

mana la dapat gambo nih...? macam SETAN merah si pelopor web...tapi gua tabik spring...jadi santapan raja bersiong pon dia bulih setan2 kan orang lain...

gua pon sokong joji...red card to tanpa nama...

malaya berkata...

hahaha emo, klu pkai kurnia insurans pn suke hati mau sokong mane pn..;p
fakta pn salah,citer skit habuk xdak??
united,arsenal,chelsea,leverpool(big 4) ni smua ade menang gak xde habuk jek ak tgok..
yup red card utk reti taip no1..
~malaya~

Karl8 berkata...

http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=News&file=article&sid=3432

ada otak pk2x kan la..

Karl8 berkata...

Perhatikan logo di Manchester United.
Sebenarnya logo tersebut mempunyai unsur-unsur Masonic iaitu jika
diperhatikan betul-betul bentuknya menyerupai SATU MATA!SATU MATA
berarti Antichrist/Dajjal! Mereka adalah pengikut Dajjal dan sedia
membentang carpet merah untuk Kedatangan Dajjal. Warna merah
sememangnya menjadi kesukaan bagi anggota FREEMASON.Lalu, di bawah SATU MATA ini terdapat perkataan UNITED, ini apa artinya?BERSATU DI BAWAH SATU MATA!BERSATU DI BAWAH AD DAJJAL AL MASIH!Di
pihak manakah kita? Selebihnya tafsiran sendiri. Kalau tak percaya
Malcolm Glazer itu siapa, Google saja nama Laknatullah ini.
Sedarlah...Sedarlah... Anak Palestin berlari-lari ketakutan, kita
sedang bersorak gol!!!!! Ingat, umat Palestin menuntut ini di padang masyhar Allah nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...