ANDA SEDANG MEMBACA

13

Berita Terkini!!!

Pipiyapong Abdillah Hamzah Rabu, Oktober 14, 2009
'Hanya 4 pasukan daftar Liga M 2010' - Berita Hariang

Pasukan yang mendaftar adalah Selangor selaku Juara Liga Super, Johor FC, Johor dan Majlis Perbandaran Muar. Kemungkinan besar Liga M tahun depan jadual tak berapa padat sangat dan ramai pemain boleh menumpukan perhatian kepada kelab malam dan bikin kereta kasi power.

Pendaftaran untuk Liga Malaysia ini tamat pada jam 12 tengah hari tadi. Sekian dari Berita 3.15 Petang, hari ini. Majulah sukan untuk wakil rakyat.

13 Ulasan:

dewajiwa berkata...

Majlis Perbandaran Muar?
perh..

gopenghagen berkata...

ni nak main bola ke, berbalas pantun ni

j or ji berkata...

Gua call team N9, lupo kata nya!
osah pandir perangai bolasepak malaysia.
lepas tu beria-ia mintak sokongan pmeinat tempatan.

Apit berkata...

xkn kedah pun x register kut?hang biaq btui..kedah register dengan premier league kut thn dpn..xpun dgn la liga..baru leh import sket..saja r nak men dgn real madrid lak..

-apit.SP,kedah-

meyour berkata...

hahahahah........
hahahahahaha....
hahahahahahahah.......
hahahahahahahahahaha........

majulah sukan untuk diketawakan!!!!

R.K berkata...

n.sembilan main ngan divisi utama.. baru grand buluh buluh runcing.. setakat bakar kete polis je kat meleysia.

pjoe berkata...

pp, pahang masuk suku akhir tak?
hahaha

Roma Ultra Malaysia berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Roma Ultra Malaysia berkata...

aduyai... sebab tu gua support AS Roma..

Kepademua pembaca tetap sokernet, sila singgah di blok Roma Ultra.. Blog ni masih mentah, sila tinggalkan kritik dan komen untuk gua perbaiki blog ni..

www.RomaUltra.blogspots.com

FIRZA berkata...

hoi...byk duit org johor.........

ah....wa dh muak dgn liga malaysia...........farking politician.......org2 politik ni mmg xleh blah......slagi ade org politik, slagi tu la bola malaysia tak kemana....fark them.......

zan berkata...

Malaysia ada liga ke? Ke Liga Futsal ni?
Kena panggil balik team Kwong Yik Bank suruh masuk ni..hahaha

Ikhmal & Izzatul berkata...

enam team lah bro

pengesahan enam pasukan yang menuruti segala kriteria ditetapkan untuk bertanding musim depan iaitu juara Liga Super, Selangor, PKNS, Proton FC, Johor FC, Johor dan Majlis Perbandaran Muar (saingan Piala FAM)

SundayPeople berkata...

sejak akhir2 ni ulasan kat sokernet macam sampah je. tapi yg ini ringkas dan padat. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...